- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Canim bizde sorun esimde bunu bildikleri halde ufak tefek ignelemelerden vazgecmiyorlar..Benim esimin ilk evliligindende cocugu yok.Esim kendi sorununu biliyormus tabi aileside..Bi ben bilmiyorum...bilsemde hic farketmezdi gene evlenirdim...Rabbim onu bana yazmis cunku.. 6 ay kayinvaldemlerle yasadim Almanyaya gelmeden once,o zamanlar sitresten hep adetim gecikirdi.Tabi kaynanam farkinda "ay adetin duzensiz ya cocugun olmazsa oglum cocuklari cok sever"derdi.Allahtan uzaktayim Senede bi kere bir hafta hos goruyorum.Kocami cok seviyorum onu dunyaya getireni sevmek zorunda degilim ama esimin hatrina saygi duyuyorum...
canım zaten o yüzden iğnelemer yapıyorlar.belkide sana karşı mahçup hissediyorlaardır.bunu bastırmak için.siz mutluysanız kimseye laf düşmez zaten.allah bozmasın inşallah.bebişte gelecektir zaten en kısa zamanda.
Canim bizde sorun esimde bunu bildikleri halde ufak tefek ignelemelerden vazgecmiyorlar..Benim esimin ilk evliligindende cocugu yok.Esim kendi sorununu biliyormus tabi aileside..Bi ben bilmiyorum...bilsemde hic farketmezdi gene evlenirdim...Rabbim onu bana yazmis cunku.. 6 ay kayinvaldemlerle yasadim Almanyaya gelmeden once,o zamanlar sitresten hep adetim gecikirdi.Tabi kaynanam farkinda "ay adetin duzensiz ya cocugun olmazsa oglum cocuklari cok sever"derdi.Allahtan uzaktayim Senede bi kere bir hafta hos goruyorum.Kocami cok seviyorum onu dunyaya getireni sevmek zorunda degilim ama esimin hatrina saygi duyuyorum...
hayırlı olsun canım, iyi haberlerını beklıyor olacagımslm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim
3498- Ebû Hüreyre (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Gecenin son üçte biri kalınca Rabbimiz dünya semasına iner ve şöyle der: Bana duâ eden var mı duâsını kabul edeyim. Benden isteyen var mı? Kendisini bağışlayayım.”
Selam kızlar..Bu gece teheccüde kalkım ve namaz kıldım..sonrada evlad isteyen, bebek kokusuna hasret olan CANIM ARKADAŞLARIM için yani sizler için ve kendim için çok dua ettim..Rabbim inşallah en kısa zamanda güzel haberler almamızı bize nasip eder inşallah.
Hayatta herkesin bir derdi var..Kimi eşinden, kimi annesinden babasından,kimi işinden, kimi sağlığından, kimi parasından, kimi parasızlığından..herkes birşeylerden dertli ve bundan imtihan oluyor..bizim payımıza düşende bu evlat yokluğu arkadaşlar..inşallah bu imtihanı başarıyla geçer ve sabredenlerden oluruz..Tez vakittede kucaklarımız dolar...
Bu zor günleri atlatmaya çalışırken dua benim tek dayanağım..Öyle birşeyler toparlamıştım internetten arkadaşlardan falan..çoçuk isteyenlerin okuması gereken dualar diye..Paylaşayım benim yapmaya çalıştıklarımı...Yer gök dua üzerine...belkide kapı böyle açılacak...bilemeyiz....
70.000 FATİHA...(Bunun faydasını gören çok arkadaş olmuş..fatiha suresi şifa verir deniyor ya..ben 5.000 e yaklaştım bunda)
4 Cuma üst üste 1000 kere YA EVVEL..(Bunu dün itibari ile tamamladım)
707 kere YA VARİS ( Tamamladım)
Güneş battıktan sonra 7 gün 21 defa Ya MUSAVVİR(tamamladım)
Meryem Suresi 41 defa(Arkadaşlar 41 gün boyunca günde bir defa aslında ama hastalık araya giriyor bazen çok yorgun oluyorum o yüzden ben hergün okuyamasamda 41 defa okuyacağım inşallah..daha 8 tane okudum)
YA MUSAVVİR-YA BARİ-YA HALIK 661 defa( buna başlamadım daha)
Hz. Zekeriya nın duası var onuda aklıma geldikçe söylüyorum..şöyle.. "RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET..ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN "
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..Önce göbişlerimizi sonrada kucamızı doldursun..Hayırlı evlatlar versin çokcana inşallah..
ahh kıyamam nerde oturuyosun soyle gelıp bakıyım sana bnm tedavıye daha var nasılsa yemeklerını yapar gıderım :)
doğru anlamışınız kızlar kimse yokevet canım progestan iğnesi,bende de öyle oldu geçmiyorda ,emekli hemşire komşum var o yapıyo iğnelerimi buzla pres yap dedi rahatladım biraz..senin neden bakacak kimsen yok ben yanlış anlamadım demi...
yakaladdııımmmmmkaçak senii böyle bulurlar adamı
hadi hayırlı olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar canım benimslm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim
meraba kizlar bende bu ay baslicam tüp bebege benimde ilk denemem ins hayirlisiyla olur hepimizinde :)
günaydııın güzel hanımlaaaar
doğru anlamışınız kızlar kimse yokneyse ama buldum birilerini eve gelen kadın yemek yapıp gidecek. çook sağol sarlivam
tüh yaaa yakalandık
Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım."
(Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)
Rabbim yeter ki istesin onun için herşey kolay..bize imkansız zor gelen, bizi derinden yaralayan, doktorların asla olmaz dediği şeyler bile bir mucize olarak oluyor.Yeterki o ol desin..Meryem sureside bize gönderilmiş sanki arkadaşlar..
slm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim
tsk ederim ilk deneme oldugu icin biraz korkularim var ama hadi hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?