Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım zaten o yüzden iğnelemer yapıyorlar.belkide sana karşı mahçup hissediyorlaardır.bunu bastırmak için.siz mutluysanız kimseye laf düşmez zaten.allah bozmasın inşallah.bebişte gelecektir zaten en kısa zamanda.

Ay arkadasim agzin bal yesin ne guzel yazmissin.Rabbim insallah sanada cifter cifter bebisler nasip etsin...Elin bebek bezinden cikmasin...

bu nasıl bır vıcdansızlık ınanamıyorum ya bıde ustune laf soyluyolar vay arkadas ya ınsanlara bak sen canını sıkma cnm madem 1 hafta goruyn takılma ama sureklı olsa ver agızlarının payını derım bıgun bız yıne ananelerı teyzelerı oturuyoruz gene takmıslar gelınlere yok bız bızım zamanımızda soyle yapardık boyle yapardık sımdıkıler hıc bısey yapmıyolar rahatlar bırı cıktı ordan dedıkı ananenız sızın yasınızda 8 cocuk bakıyodu bende bos bulundum olduda bakmadıkmı dedım ama nıyetım farklıydı yanı 1 senelık evlıyım nasıl yapıyım dusuncesıyle soyledım tabı herkes baska turlu anladı sustular ama sonra esıme uzuldum bende kocamı cok sevıyorum hayatımda o olsun yeter ama tabı guzel dua etmek lazım rabbım hıc kımseyı bızıde evlat sevgısınden mahrum etmesın ınsss bugun pek bakamadım gecenın bır bucugu dertlendım gene yazıyım dedım tatlı uykular tatlı arkadaslarım ruyalarınızda gelecek bebişlerinizi gorunnnnnnnnnnn ınsssssss

3498- Ebû Hüreyre (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Gecenin son üçte biri kalınca Rabbimiz dünya semasına iner ve şöyle der: Bana duâ eden var mı duâsını kabul edeyim. Benden isteyen var mı? Kendisini bağışlayayım.”

Selam kızlar..Bu gece teheccüde kalkım ve namaz kıldım..sonrada evlad isteyen, bebek kokusuna hasret olan CANIM ARKADAŞLARIM için yani sizler için ve kendim için çok dua ettim..Rabbim inşallah en kısa zamanda güzel haberler almamızı bize nasip eder inşallah.
Hayatta herkesin bir derdi var..Kimi eşinden, kimi annesinden babasından,kimi işinden, kimi sağlığından, kimi parasından, kimi parasızlığından..herkes birşeylerden dertli ve bundan imtihan oluyor..bizim payımıza düşende bu evlat yokluğu arkadaşlar..inşallah bu imtihanı başarıyla geçer ve sabredenlerden oluruz..Tez vakittede kucaklarımız dolar...
Bu zor günleri atlatmaya çalışırken dua benim tek dayanağım..Öyle birşeyler toparlamıştım internetten arkadaşlardan falan..çoçuk isteyenlerin okuması gereken dualar diye..Paylaşayım benim yapmaya çalıştıklarımı...Yer gök dua üzerine...belkide kapı böyle açılacak...bilemeyiz....

70.000 FATİHA...(Bunun faydasını gören çok arkadaş olmuş..fatiha suresi şifa verir deniyor ya..ben 5.000 e yaklaştım bunda)
4 Cuma üst üste 1000 kere YA EVVEL..(Bunu dün itibari ile tamamladım)
707 kere YA VARİS ( Tamamladım)
Güneş battıktan sonra 7 gün 21 defa Ya MUSAVVİR(tamamladım)
Meryem Suresi 41 defa(Arkadaşlar 41 gün boyunca günde bir defa aslında ama hastalık araya giriyor bazen çok yorgun oluyorum o yüzden ben hergün okuyamasamda 41 defa okuyacağım inşallah..daha 8 tane okudum)
YA MUSAVVİR-YA BARİ-YA HALIK 661 defa( buna başlamadım daha)
Hz. Zekeriya nın duası var onuda aklıma geldikçe söylüyorum..şöyle.. "RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET..ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN "

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..Önce göbişlerimizi sonrada kucamızı doldursun..Hayırlı evlatlar versin çokcana inşallah..

Hz. Zekeriya''nın Duaları Kuran''ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya''nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah''tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah''a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya''nın Allah''a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya''nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya''yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)
(Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: "Allah, sana Yahya''yı müjdeler. O, Allah''tan olan bir kelimeyi (İsa''yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir Peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah''ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O''na Allah''ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah''ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah''ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya''ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir.

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım."
(Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Rabbim yeter ki istesin onun için herşey kolay..bize imkansız zor gelen, bizi derinden yaralayan, doktorların asla olmaz dediği şeyler bile bir mucize olarak oluyor.Yeterki o ol desin..Meryem sureside bize gönderilmiş sanki arkadaşlar..

slm bugün transferim gereçkleşti bebişimi aldım geldiim
hayırlı olsun canım, iyi haberlerını beklıyor olacagım

Gece uykudan feragat edıp ,kalkıp dua etmek cok sevap ben de bılıyorum. İmtihanımız bızım de böyleymış, destek olan bir eş olduktan sonra üstesinden gelırız ınş.
Şöyle bır yazı okumuştum gecennde, gercekten doğru bı yazı:

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir..Duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...

ahh kıyamam nerde oturuyosun soyle gelıp bakıyım sana bnm tedavıye daha var nasılsa yemeklerını yapar gıderım :)

evet canım progestan iğnesi,bende de öyle oldu geçmiyorda ,emekli hemşire komşum var o yapıyo iğnelerimi buzla pres yap dedi rahatladım biraz..senin neden bakacak kimsen yok ben yanlış anlamadım demi...
doğru anlamışınız kızlar kimse yok neyse ama buldum birilerini eve gelen kadın yemek yapıp gidecek. çook sağol sarlivam
yakaladdııımmmmm kaçak senii böyle bulurlar adamı

tüh yaaa yakalandık

canım allah razı olsun bızlerıde aydınlattın hepsını not alacagım ve yapacagım hepımız ıcın ıns

Karadayı dizisindeki Turgut'un söylediği gibi; "GÜNAYDIN CANCAĞIZLARIM, NASILSINIZ" Gününüz güzel geçer inşallah....

tsk ederim ilk deneme oldugu icin biraz korkularim var ama hadi hayirlisi :)

Hiç korkma inan korktuguna degmez. İnşallah ilk ve sonu güzel biten bir deneme olur. Müsait olduğumda listeye eklerim canım eksik bilgilerini de yaz lütfen

kızlar bende heyecan hat safhada :// transfere son 2 gün test gününe kadar allahım sabır verir inş nasıl dayanacağım...bu sefer çok dinlenmeyi planlıyorum ilkinde böyle bir fırsatım olmamıştı yatıp kalkmayayım diyorm sizce ne yapayım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…