günaydin cancagizimiyi olmaya calisiyoz sen nasilsin
Gecen sayfalarda ablamdan baksetmıstım ıkı dusuk yaptı dıye TSH sı 3.67 cıkmıstı bursada gıttıgı profosor az calısıyor hamıle kalabılmen ve dusuk yapmaman ıcın 2 olması gerektıgını soylemıstı bende gecen aylarda dahılıye gıdıp butun testlerımı yaptırmıstım normal denmıstı sımdı o sonucları buldum bıde baktım bnm TSH de 3.67 napıcam ben gıttıgım hastanede buna bakmıyolarmı ya nasıl guvenıcem ben sımdı napıcam
İnşallah 9 ay sonra kucağına alır sağlıkla buyutursun. Test gunun ne zaman :)))
Doktorunun telefonu varsa açıp sor istersen arkadaşım. İkincisi bu dediğin guatr ile ilgili zannedersem. Ama bu değer bildiğim kadarıyla en 7 olunca önemseniyor. İlaç bile vermiyorlar yani.
kızlar bende heyecan hat safhada :// transfere son 2 gün test gününe kadar allahım sabır verir inş nasıl dayanacağım...bu sefer çok dinlenmeyi planlıyorum ilkinde böyle bir fırsatım olmamıştı yatıp kalkmayayım diyorm sizce ne yapayım??
Burda olan olmayan çocuk dileyen herkese Rabbim hayırlısı ise versin inşallah. Ama lütfen çocuk konusunu kendinize takıntı yapmayın ve lütfen üzülmeyin. Bu süreç zor bir süreç ama dış dünyada o kadar zorluk çeken, hasta, engelli yani çok zor durumda olan insanlar varki. Rabbim kaderimizde varsa verir. Elinizden ve elimizden geliyorsa güzel bebekler dilerken ve beklerken bu yardıma muhtaç belkide sadece dualarınıza muhtaç insanları lütfen unutmayalım. Onların güzel dualarını alalım. Bizlerin bu dünyada çok çok mal varlığımız, servetimiz olsa ne yazar. Bize tek kalacak şey yaptığımız iyiliklerin verdiği mutluluktur. Allahın hoşnutluğudur. Biraz vaaz çeker gibi oldum kusuruma bakmayın lütfen...
ya bnmde kafam karıstı bursada doktor 2 olması gerekiyo diyo acaba gittigim tüp bebek merkezinde tsh me bakılmışmıdır?? arıycam bende artık napıyım teşekkürler cnm
benim de 4 ay önce 7lerdeydi ilaçla 3,54 e düştü en son.bu değerle bi sakınca yok hamile kalmanın,sadece 2 civarı olması daha iyiymiş.kimisinin hamileyken yükselir tsh ilaç tedavisi başlar.bende hamilelik olunca da devam edicem normal sınır 4,2 altı zaten panik yapmana gerek yok.hamile olduğunda her ay bakılır zaten tsh ına.yüksek olursa düşük ve zeka geriliği (allah korusun) yaptığı için sakıncalı.
canım hastaneyi aradım bakmışlar ordanda 0.439 diyolar anlamadım ben bu değerleri ya ama normalmiş oyle dediler kafam cok karıstı ablama 2 olması için doktor ilaç veriyo kimiside normal diyo nedir bu karışıklık ya
tsh hormonunun yüksek çıkması tiroid bezinin yetersiz çalışmasından kaynaklanır.ilaç takviyesi olmadığı zaman bez kendisi işlevini göremediği için yükselir o bakımdan kullanılıyor.mesela ben ömür boyu kullanmak durumunda kalabilirmişim.normal seviyeye geldi ilacı hemen bırak gibi bi durum yok yani,ablana da düşürmek ve o seviyede tutmak için ilaç verilmiştir.
ıste bnmde anlamadıgım bu ıkımızınde degerı aynı onun doktoru ona ılac verıyo onemlı dıyo bnmkı normal dıyo napıcamı sasırdım
Allah insanlara gerçekten akıl fikir versin,bazı forumları okudum da sağlıklı insanlar cinsiyet seçmek için tüp bebek yaptırıyorlar cıkcıkcık...
tatlım sen doktorunu dinle takma kafana da..
merhaba,
Öncelikle inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder. 2 hafta tüp bebek tedavi sonrasında bugün 1 adet kaliteli embriyo transferim gerçekleşti.
heycanım had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?