merhaba,
Öncelikle inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder. 2 hafta tüp bebek tedavi sonrasında bugün 1 adet kaliteli embriyo transferim gerçekleşti.
heycanım had safhada
iyiyim valla canım. gün boyu uyuduuumgunaydın canım
nasılsın? sen ne zaman alıyordun bebeğini? :44:
uyyyy kıyamam ben tavuğuma, istediğin yemek olsun balımmmanladın sen onu
ya tatlıım benim de çoook heyecanım vaaar. inşallah bu son uğraşlarımız olur. benim ilk denemem tüpte ama daha önce 3 düşük yaptığımdan transferin ilk haftası yatmayı planlıyorum, korkuyorumkızlar bende heyecan hat safhada :// transfere son 2 gün test gününe kadar allahım sabır verir inş nasıl dayanacağım...bu sefer çok dinlenmeyi planlıyorum ilkinde böyle bir fırsatım olmamıştı yatıp kalkmayayım diyorm sizce ne yapayım??
canım hayırlısı olsun bebısın sımsıkı tutunsun sana ıns senı hıc bırakmasın saglıklı hayırlı bı evlat olsun ıns darısı bızım basımıza cok dıkkat et kedıne hep yat gzuel beslen bızede dua at :)
İnşallah canım inşallh. yaşın genç daha. bende 30 yaşındayım sürekli dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada nerde tedavi görüyosun canım?
bende zeynep kamilden dosyamı aldım ve özel hastane arıyorum kızlar varmı tavsiyeiz dosyayla nekadara yapıyor özel hastaneler
merhaba,
Öncelikle inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder. 2 hafta tüp bebek tedavi sonrasında bugün 1 adet kaliteli embriyo transferim gerçekleşti.
heycanım had safhada
Tedavin hayırlı olsun canım.Bebeğin senden hiç ayrılmasın inşallah...
iyiyim valla canım. gün boyu uyuduuumtransfer salı günü olacak inşallah. benim 2 ya da 3 tane embriyo transferi olacak. 3'ten korkuyorum amaa
ya tatlıım benim de çoook heyecanım vaaar. inşallah bu son uğraşlarımız olur. benim ilk denemem tüpte ama daha önce 3 düşük yaptığımdan transferin ilk haftası yatmayı planlıyorum, korkuyorum
biz en iyisi kalkmayalım hiç :)) ilk denememde çok dinlenemedim. yarın 12-1 gibi olacak transferim inş yatmakta zarar vermez allah hakkımızda hayırlısını versin..
ben de ilk hafta dinleneceğim ama evin içinde kalkar yürürüm. ben dayanamam zaten o kadar yatmaya. ananas ve kabak çekirdeği alıp yemeyi düşünüyorum 5 gün. benim transfer de salı sabah 7 de olacak:18::18:
Canlarımm günaydın hepinize eşlerinizle blrkte güzel pazarlar diliyorum...
slm kızlar bugün bebeğimle üçüncü günüm çok mutluyum allahın izniyle tutdu inşlah zaman geçmiyo tes günüm 14 mayıs
ayy inşş cnmm tutmuştur tabikide :))) beklemek çok zor olacak dikkat et kendine :))
Hadi bakalım o kelebekler boşuna pır pır etmiyor içinde inşallah bebeğin senle canım..ve bundan sonrada hep senle olsun...evet hemde çok zor inşl bebişim oldu yer kelebek kaçmış gibi pır pır ediyo allahım yanıltma beni lütfennn dilerim herkez hamile kalır dileyen
Canlarımm günaydın hepinize eşlerinizle blrkte güzel pazarlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?