Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba,

Öncelikle inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder. 2 hafta tüp bebek tedavi sonrasında bugün 1 adet kaliteli embriyo transferim gerçekleşti.
heycanım had safhada

Allah bize de o günleri göstersin bebeklerimizi kucagimiza almayi dainşallah güzel haberini de yazarsin buraya

gunaydın canım
nasılsın? sen ne zaman alıyordun bebeğini? :44:
iyiyim valla canım. gün boyu uyuduuum transfer salı günü olacak inşallah. benim 2 ya da 3 tane embriyo transferi olacak. 3'ten korkuyorum amaa
uyyyy kıyamam ben tavuğuma, istediğin yemek olsun balımmm anladın sen onu

ya tatlıım benim de çoook heyecanım vaaar. inşallah bu son uğraşlarımız olur. benim ilk denemem tüpte ama daha önce 3 düşük yaptığımdan transferin ilk haftası yatmayı planlıyorum, korkuyorum

İnşallah canım inşallh. yaşın genç daha. bende 30 yaşındayım sürekli dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada nerde tedavi görüyosun canım?

bende zeynep kamilden dosyamı aldım ve özel hastane arıyorum kızlar varmı tavsiyeiz dosyayla nekadara yapıyor özel hastaneler

merhaba kızlar ben yeni üye oldum buraya sizlerden bir rıcam olacak zeynep kamilden tüpbebek raporumu perşembe günü alıcam inş doktora gidecem ve karar veremiyorum sizce hagi doktor ve hastane iyi ve raporlu nekadara ücret bilgisi olan varsa lütfenn

bende zeynep kamilden dosyamı aldım ve özel hastane arıyorum kızlar varmı tavsiyeiz dosyayla nekadara yapıyor özel hastaneler

lztanbuldaysan eger brukselı tavsıye ederım yucel bey cok ıyı basarı hıkayelerıde fazla 4 500 top 2 bın lıra cıvarı ılaclar cnm

biz en iyisi kalkmayalım hiç :)) ilk denememde çok dinlenemedim. yarın 12-1 gibi olacak transferim inş yatmakta zarar vermez allah hakkımızda hayırlısını versin..

biz en iyisi kalkmayalım hiç :)) ilk denememde çok dinlenemedim. yarın 12-1 gibi olacak transferim inş yatmakta zarar vermez allah hakkımızda hayırlısını versin..

ben de ilk hafta dinleneceğim ama evin içinde kalkar yürürüm. ben dayanamam zaten o kadar yatmaya. ananas ve kabak çekirdeği alıp yemeyi düşünüyorum 5 gün. benim transfer de salı sabah 7 de olacak:18::18:

ben de ilk hafta dinleneceğim ama evin içinde kalkar yürürüm. ben dayanamam zaten o kadar yatmaya. ananas ve kabak çekirdeği alıp yemeyi düşünüyorum 5 gün. benim transfer de salı sabah 7 de olacak:18::18:

inş güzel haberler veriririz tatlım birbirinize :)) ananası iyi hatırlattın aklımdaydı unutmuşum

Kızlar bende dün doktoruma gittim..Uzun protokol uygulanacak bana..11. günüydü dün rahim kalınlığına baktı..kalınlık gayet iyi dedi..cuma günü tekrar gideceğim ilaçlarımı alacağım..pazartesi günüde 21. gün oluyor ve lucrin e başalayacağım..onu kullanırken adet başlayacakmış ve ben gonal f lere başlayacağım sonrada daha zamanım var yani...Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah...

evet hemde çok zor inşl bebişim oldu yer kelebek kaçmış gibi pır pır ediyo allahım yanıltma beni lütfennn dilerim herkez hamile kalır dileyen
Hadi bakalım o kelebekler boşuna pır pır etmiyor içinde inşallah bebeğin senle canım..ve bundan sonrada hep senle olsun...

Selam arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti:) 13 mayıs test günüm..5 tane embriyom da donduruldu .heyecan yok hiç,çok rahatım nedense:),,doktorum iyice tembih etti rahat ol ,okadarda abartma devamlı yatma dedi,dikkat et yorulma falan dedi... KARAMM canım seninde transferin olmuş hayırlı olsun... İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SIMSIKI TUTUNURLAR:)) Bize ve arkadaşlarımıza en yakın zamanda Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…