Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Selamm kızlarrrrrrr..
herkes iyidir umarımm.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..tedaviye başlayanlarda tedavileri hayırlı olsunn.transferi olan arkadaşlarda hayırlı olsunn..inş hamiş haberleriniz verirsiniz..
sonu bebişli olsun..
benimde pazar günü trasnferim oldu..2 tane blosist embriyo transfer edildi.:26:
bugün 7. günüm..10 mayıs test günümm..
heeycanla bekliyorumm sonucu ..hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder inşallahh
peş peşe verelim arkadaşlar hamiş haberlerimizi..

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah güzel sonucunu heyecanla bekliyorum annendeydin değil mi, şimdi evde misin inşallah her şey yolundadır

merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı

inşallah canım inşallah güzel sonucunu heyecanla bekliyorum annendeydin değil mi, şimdi evde misin inşallah her şey yolundadır

Evt canım annemdeydimm.bugün geldimm.
inşallah yolundadırr bu transfer sonrası biraz zor geçtii ilk 3 gün..
daha öncekilerde olmayan şeyler oldu..şişkinliğim çok oldu rahatsız oldum.
şimdi çok şükür bişey kalmadı ama ben deli gibi kendimi dinliyorumm.
dünden bu yana sol kasığımda sürekli bi ağrı var çekilme gibide oluyoo..
karmakarışık duygularım bi sabah kalkıyorum ağlayasım geliyo olmadı herhalde diye bigün iyi düşünüyorum..

merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı

kızlaaaar ne güzel haber bunlar. transferler hayırlı uğurlu olsun. sonu bol bebekli göbekli olsun

canımm bunca zorlu yoldan sonra rabbım bu sabrını gormustur ve ıns sana bu sefer hayırlı bı evlat verır kucagını bos bırakmaz bana da derdımız aynı oldugu ıcın bı umut olursun ıns

Tedavisi başlayanlara ve transferi olanlara hayırlı olsun, Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah. Darısı benim başıma

Hayırlı olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz..

İnşallah canım az kalmış test gününe...bebeğin bir daha hiç bırakmasın seni...

canımm bunca zorlu yoldan sonra rabbım bu sabrını gormustur ve ıns sana bu sefer hayırlı bı evlat verır kucagını bos bırakmaz bana da derdımız aynı oldugu ıcın bı umut olursun ıns

inşallah cnm benimm .
biizim topikte gördüm seni azospermi topiğindee.
orda o kadar mucizeler oluyoki insana umut oluyo gerçektenn.
inşallah bizlerde hamişş oluruzz başkalarına umut ouruz..:26::26::26::26:

inşallah cnm benimm .
biizim topikte gördüm seni azospermi topiğindee.
orda o kadar mucizeler oluyoki insana umut oluyo gerçektenn.
inşallah bizlerde hamişş oluruzz başkalarına umut ouruz..:26::26::26::26:

evt canım gırdım ama muhabbete dahıl olmadım ordakı herkes oyle samımı olmuskı muhabbet baya ılerlemıs ben bıraz gec kalmısım :) ama yıne arada takıp edıyorum hamişleri gorunce cok heveslendım zaten ama senı bı gorıyım cok mutlu olucam allahın ıznıyle canım benm

umutla takıp edıyorum senden gelışmelerı arkadasım. guzel sonuclanacak ınş.

13 mayıs ve 10 mayısı heyecanla beklıyor olacagım jasmın ve flazk.
gzuel haberlerınızı alırız ınş

canım benim hayırlı uğurlu olsun, aklım sendeydi güzel haberlerini bekliyorum, bende bugün adet oldum ilaçlara başladık, dondurulmuşlar transfer edileceği için kolay olur demiştim ama yine ilaçlar, fitil, hap ve iğne var 15-20 güne kadar transferim olur sanırım, hakkımızda hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, bizi habersiz bırakma, dualarım seninle, öpüyorum

hadi gözün aydın tedavin hayırlı olsun
Takmıyorum dıyorum ama hergun başım ağrıyor benım... (

canım benim Allah dayanma gücü ve azmi versin

Canımmmmm aynı zamanda başlıyoruz inşallah bu sefer talihimiz dönecek ben de bugün başladım. İnşallah gobekleri beraber büyütür bebekleri de beraber dogururuz

gün boyu ya temizlik yaptım ya uyudum, geçmiyor günler. heyecanla transfer gününü bekliyorum. gel salı geeel hayırlarla gel. eee test gününe kadar nasıl bekleyeceğim ben şindi:26::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…