- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Selamm kızlarrrrrrr..
herkes iyidir umarımm.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..tedaviye başlayanlarda tedavileri hayırlı olsunn.transferi olan arkadaşlarda hayırlı olsunn..inş hamiş haberleriniz verirsiniz..
sonu bebişli olsun..
benimde pazar günü trasnferim oldu..2 tane blosist embriyo transfer edildi.:26:
bugün 7. günüm..10 mayıs test günümm..
heeycanla bekliyorumm sonucu ..hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder inşallahh
peş peşe verelim arkadaşlar hamiş haberlerimizi..
inşallah canım inşallah güzel sonucunu heyecanla bekliyorumannendeydin değil mi, şimdi evde misin inşallah her şey yolundadır
Selam arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti:) 13 mayıs test günüm..5 tane embriyom da donduruldu .heyecan yok hiç,çok rahatım nedense:),,doktorum iyice tembih etti rahat ol ,okadarda abartma devamlı yatma dedi,dikkat et yorulma falan dedi... KARAMM canım seninde transferin olmuş hayırlı olsun... İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SIMSIKI TUTUNURLAR:)) Bize ve arkadaşlarımıza en yakın zamanda Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Selamm kızlarrrrrrr..
herkes iyidir umarımm.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..tedaviye başlayanlarda tedavileri hayırlı olsunn.transferi olan arkadaşlarda hayırlı olsunn..inş hamiş haberleriniz verirsiniz..
sonu bebişli olsun..
heeycanla bekliyorumm sonucu ..hayırlısıyla rabbim bu sefer nasip eder inşallahh
merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı
slm kızlar bugün bebeğimle üçüncü günüm çok mutluyum allahın izniyle tutdu inşlah zaman geçmiyo tes günüm 14 mayıs
Selamm kızlarrrrrrr..
sonu bebişli olsun..
Hayırlı olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz..Selam arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti:) 13 mayıs test günüm..5 tane embriyom da donduruldu .heyecan yok hiç,çok rahatım nedense:),,doktorum iyice tembih etti rahat ol ,okadarda abartma devamlı yatma dedi,dikkat et yorulma falan dedi... KARAMM canım seninde transferin olmuş hayırlı olsun... İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SIMSIKI TUTUNURLAR:)) Bize ve arkadaşlarımıza en yakın zamanda Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Selamm kızlarrrrrrr..
sonu bebişli olsun..
canımm bunca zorlu yoldan sonra rabbım bu sabrını gormustur ve ıns sana bu sefer hayırlı bı evlat verır kucagını bos bırakmaz bana da derdımız aynı oldugu ıcın bı umut olursun ıns
inşallah cnm benimm .
biizim topikte gördüm seni azospermi topiğindee.
orda o kadar mucizeler oluyoki insana umut oluyo gerçektenn.
inşallah bizlerde hamişş oluruzz başkalarına umut ouruz..:26::26::26::26:
umutla takıp edıyorum senden gelışmelerı arkadasım. guzel sonuclanacak ınş.Kızlar bende dün doktoruma gittim..Uzun protokol uygulanacak bana..11. günüydü dün rahim kalınlığına baktı..kalınlık gayet iyi dedi..cuma günü tekrar gideceğim ilaçlarımı alacağım..pazartesi günüde 21. gün oluyor ve lucrin e başalayacağım..onu kullanırken adet başlayacakmış ve ben gonal f lere başlayacağım sonrada daha zamanım var yani...Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah...
Selam arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti:) 13 mayıs test günüm..5 tane embriyom da donduruldu .heyecan yok hiç,çok rahatım nedense:),,doktorum iyice tembih etti rahat ol ,okadarda abartma devamlı yatma dedi,dikkat et yorulma falan dedi... KARAMM canım seninde transferin olmuş hayırlı olsun... İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SIMSIKI TUTUNURLAR:)) Bize ve arkadaşlarımıza en yakın zamanda Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Selamm kızlarrrrrrr..
sonu bebişli olsun..
Selamm kızlarrrrrrr..
sonu bebişli olsun..
hadi gözün aydın tedavin hayırlı olsuncanım benim hayırlı uğurlu olsun, aklım sendeydi güzel haberlerini bekliyorum, bende bugün adet oldum ilaçlara başladık, dondurulmuşlar transfer edileceği için kolay olur demiştim ama yine ilaçlar, fitil, hap ve iğne var15-20 güne kadar transferim olur sanırım, hakkımızda hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, bizi habersiz bırakma, dualarım seninle, öpüyorum
Takmıyorum dıyorum ama hergun başım ağrıyor benım...(
canım benim hayırlı uğurlu olsun, aklım sendeydi güzel haberlerini bekliyorum, bende bugün adet oldum ilaçlara başladık, dondurulmuşlar transfer edileceği için kolay olur demiştim ama yine ilaçlar, fitil, hap ve iğne var15-20 güne kadar transferim olur sanırım, hakkımızda hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, bizi habersiz bırakma, dualarım seninle, öpüyorum
Canımmmmm aynı zamanda başlıyoruz inşallah bu sefer talihimiz dönecek ben de bugün başladım. İnşallah gobekleri beraber büyütür bebekleri de beraber dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?