Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

gün boyu ya temizlik yaptım ya uyudum, geçmiyor günler. heyecanla transfer gününü bekliyorum. gel salı geeel hayırlarla gel. eee test gününe kadar nasıl bekleyeceğim ben şindi:26::44:

Şimdiden hayırlı olsun transferiniz. Ben de adet gününü beklemekten bihal oldum, zaman yaklaştıkça günler geçmiyormuş gibi geliyor

canım sonucun negatif olmuş sanırım çok üzüldümm.
ben hep senin hamile olucağını hissediyodumm.
nasip değilmiş cnmm.inşallah en kısa zamnada hayrlısıyla mucizen gelir cnmm.:26::26:.

Canımmmmm aynı zamanda başlıyoruz inşallah bu sefer talihimiz dönecek ben de bugün başladım. İnşallah gobekleri beraber büyütür bebekleri de beraber dogururuz

Canım benimmm yine aynı dönem tedavideyiz
İnşallah bu defa ard arda pozitifleri görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklayacağız, dua edelim birbirimize, ben estrofem, clemeare fort band, coraspin, folic asit ve clexane iğne kullanıyorum, geçen defa düşük yaptığım daha doğrusu kürtaj olmak zorunda kaldığım için kan sulandirici iğne de başladık bu sefer, benim adetimin ilk günü, sen ne durumdasın?

Ben de coraspirin estrofem ve elevit kullanıyorum bugün ilk günüm benim de doldurulmuş biliyorsun yarın doktorumu arayacağım bu defa östrojen bant vereceğini söylemişti. Bu bahar hepimizin baharı olsun ve bir ömür sursun

canıııım senin de hayırlı olsun

İnşallah hayırlı olur canım tam mesajina cevap yazacaktim bi baktim alta sen yazmışsın :)) çok güzel heyecanlar bunlar sonu da heyecanlı ve mutlu olsun ya vallahi artik çok istiyirum anne olmayı yumuk yumuk parmaklı bir bebegin anndsi olmayı

Menacc cim tedaviye basladin galiba buz bebisler geliyo desene...Ayyy annesi usumustur simdi ooo alda gobisine azcik isinsin...Hayirli ugurlu olsun arkadasim Rabbim yuzunu guldursun...

Tatlım ya daha dün tarlusali bıraktım bugun kırmızılarim geldi çok saskinim normal mi:44:

Menacc cim tedaviye basladin galiba buz bebisler geliyo desene...Ayyy annesi usumustur simdi ooo alda gobisine azcik isinsin...Hayirli ugurlu olsun arkadasim Rabbim yuzunu guldursun...

Valla dogurup sana gelin vericem bu kızı ben sana yazarken sen de bana yazmışsın :)) ben pek hayale kapilmak istemiyorum bakarsın yine iptal olur bak benim kiz senin oglandan buyuk olacak ya 20 gün falan evlenirlerse evlerinin bereketi olur

Canim o yazdigin ilac ne icin bilmiyorum eger adet olman icinse dun bitip bugun olmasi normal.Prospektusunde ne yaziyo acaba?Oyy Kiz ben cokk severim onu Soz Tatli kayinvalde olurum...Insallah bu sefer Rabbim tedavini kolaylastirsin canim.Bosver hayal kurmak iyi hissettiriyorsa kur Cunku hayallerimiz gercek olacakkkk...

Evet adet olmak için bittikten sonra 10 gün içinde adet olacaksın demişti de doktor hemen ilk gun ilk defa oldum çok şaşırdım:44:

canım benimm başladın demekk hayırlı olsunn...sonu bebişli olur inş..

Arkadaslar merhaba

Uzun zMandir yazamadyarin sabah opu islemim var kismetse
sizlere bir sorum var.

Ilk 5 gun gonal f 300 unite
6-7-8-9. Gunler sabah cetrodide(yumurta baskilayici)+gonal f 225
10. Gun cetridide + gonal f 150
11. Gun sadece cedrotide ve toplama islemi oncesi yumurta catlatma ignesi yerine 20 unite lucrin vurdum.

Kafam karisti aranizda bu sekilde tedavi goren yani aon gun lucrin yapilan varmi.

Birde tedavinin 10. Gunu endometrium tabakasi 10 mm di normalmi

Merhaba arkadasim sende tedabiye basliyosun hayirli olsun...Rabbim bebislerimizi kucagimiza aldirsin..Bende Uzun protokolle baslicam sanirim aramizda bi hafta olucak senle.Bende 17 mayista Decapeptly diye ilk ignemi baslicam benim ogun adetin 19.gunu oluyor.Insallah canim pes pese guzel haberler veririz burdan...

sağoll tubişimmmmmm
seninde hayırlı olsun cnm..
banada dondurulmuş tedavisi daha kolay geliyo ama yinede birsürü ilaç alıyosun.
Amin cnm rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahh bu sefer hepimize
tmm cnm haber veririmmmmmm

Arkadaşcıklarım baktım topıgımızı okuyan cok var yazayım dedım esımın bı arkadasının dugunundeyım suan ama sızlerı takıp edıyorum ınsanlar dertsız tasasız nasılda oynayıp eglenıyorlar oyle hayat bukdr guzelmı ya dedım kendı kendıme bende gecen sene bu aylarda evlenmıs dusunuyorum nerden bılebılırdım basıma bunların gelecegını bende dertsız tasasızdım ozmn ama tabı ıyıkı evlenmısım esıme herseyden cok sevıyorum rabbım dualarımızı ısıtendır bızde tontos yanaklı kırmızı dudaklı badem gozlu bebısler sevıcez dımı ha bıde tontıs kat kat bacakları ısırıcaz dımı kızlar
ınsssssssssssss bu dua hepımızeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…