Takmıyorum dıyorum ama hergun başım ağrıyor benım...(
gün boyu ya temizlik yaptım ya uyudum, geçmiyor günler. heyecanla transfer gününü bekliyorum. gel salı geeel hayırlarla gel. eee test gününe kadar nasıl bekleyeceğim ben şindi:26::44:
Şimdiden hayırlı olsun transferiniz. Ben de adet gününü beklemekten bihal oldum, zaman yaklaştıkça günler geçmiyormuş gibi geliyor
Canımmmmm aynı zamanda başlıyoruz inşallah bu sefer talihimiz dönecek ben de bugün başladım. İnşallah gobekleri beraber büyütür bebekleri de beraber dogururuz
Şimdiden hayırlı olsun transferiniz. Ben de adet gününü beklemekten bihal oldum, zaman yaklaştıkça günler geçmiyormuş gibi geliyor
slm kızlar bugün bebeğimle üçüncü günüm çok mutluyum allahın izniyle tutdu inşlah zaman geçmiyo tes günüm 14 mayıs
Benim durumunda aynı. Haydi artık başlasın diyorum. Transferi olan arkadaşları okudukça içim kıpır kıpır oluyor.:)
Canım benimmm yine aynı dönem tedavideyiz
İnşallah bu defa ard arda pozitifleri görüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklayacağız, dua edelim birbirimize, ben estrofem, clemeare fort band, coraspin, folic asit ve clexane iğne kullanıyorum, geçen defa düşük yaptığım daha doğrusu kürtaj olmak zorunda kaldığım için kan sulandirici iğne de başladık bu sefer, benim adetimin ilk günü, sen ne durumdasın?
canıııım senin de hayırlı olsun
Ben de coraspirin estrofem ve elevit kullanıyorum bugün ilk günüm benim de doldurulmuş biliyorsun yarın doktorumu arayacağım bu defa östrojen bant vereceğini söylemişti. Bu bahar hepimizin baharı olsun ve bir ömür sursun
Menacc cim tedaviye basladin galiba buz bebisler geliyo desene...Ayyy annesi usumustur simdi ooo alda gobisine azcik isinsin...Hayirli ugurlu olsun arkadasim Rabbim yuzunu guldursun...
Valla dogurup sana gelin vericem bu kızı ben sana yazarken sen de bana yazmışsın :)) ben pek hayale kapilmak istemiyorum bakarsın yine iptal olurbak benim kiz senin oglandan buyuk olacak ya 20 gün falan evlenirlerse evlerinin bereketi olur
Canim o yazdigin ilac ne icin bilmiyorum eger adet olman icinse dun bitip bugun olmasi normal.Prospektusunde ne yaziyo acaba?Oyy Kiz ben cokk severim onu Soz Tatli kayinvalde olurum...Insallah bu sefer Rabbim tedavini kolaylastirsin canim.Bosver hayal kurmak iyi hissettiriyorsa kur Cunku hayallerimiz gercek olacakkkk...
Ben de coraspirin estrofem ve elevit kullanıyorum bugün ilk günüm benim de doldurulmuş biliyorsun yarın doktorumu arayacağım bu defa östrojen bant vereceğini söylemişti. Bu bahar hepimizin baharı olsun ve bir ömür sursun
Kızlar bende dün doktoruma gittim..Uzun protokol uygulanacak bana..11. günüydü dün rahim kalınlığına baktı..kalınlık gayet iyi dedi..cuma günü tekrar gideceğim ilaçlarımı alacağım..pazartesi günüde 21. gün oluyor ve lucrin e başalayacağım..onu kullanırken adet başlayacakmış ve ben gonal f lere başlayacağım sonrada daha zamanım var yani...Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah...
canım benim hayırlı uğurlu olsun, aklım sendeydi güzel haberlerini bekliyorum, bende bugün adet oldum ilaçlara başladık, dondurulmuşlar transfer edileceği için kolay olur demiştim ama yine ilaçlar, fitil, hap ve iğne var15-20 güne kadar transferim olur sanırım, hakkımızda hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, bizi habersiz bırakma, dualarım seninle, öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?