Arkadaşcıklarım baktım topıgımızı okuyan cok var yazayım dedım esımın bı arkadasının dugunundeyım suan ama sızlerı takıp edıyorum ınsanlar dertsız tasasız nasılda oynayıp eglenıyorlar oyle hayat bukdr guzelmı ya dedım kendı kendıme bende gecen sene bu aylarda evlenmıs dusunuyorum nerden bılebılırdım basıma bunların gelecegını bende dertsız tasasızdım ozmn ama tabı ıyıkı evlenmısım esıme herseyden cok sevıyorum rabbım dualarımızı ısıtendır bızde tontos yanaklı kırmızı dudaklı badem gozlu bebısler sevıcez dımı ha bıde tontıs kat kat bacakları ısırıcaz dımı kızlar
ınsssssssssssss bu dua hepımızeeeeeeeeee
kızlar selam herkese...
bildiğiniz gibi doktora gittim 30 u akşamı adet oldum 2 si sabah gittim...ve başladık 225 gonalle....ardından 4. gün yani dün 150 gonaf+ lucrin 10 vuruyorum hergün...
elevit folik coraspirine ve bir tane daha vitamin içiyorum 2 güne bir kontrole gidiyorum yarın yine var bir sürü vardı yumoşlar içimde hissediyorum ağrıyorlar ara sıra....:) seviniyorum...:)
doktora sordum muhtemel opu tarihim 9 mayıs...:)
kızlar bu arada biz iki gündür rahat durmadık anlarsınız ya :)... bir şey olur mu ki... bi daha yok tabi inşaallah kafama takmıyorum inşaallah... umut hep bizimle birlikte başaracağız inşaallah...
gercekten cok anlamsız oyle densız ınsanların soyledıklerıne uzulmek verın azının payını o utansın cocugumu ne zaan yapıcagımada sızmı karar verıceksınz deyın bıtsın gıtsın delı olurum ben boyle seylere allahtan bnm oyle sıkıntılarım yok 1 yıllık evlıyım yasımda 22 ınsanlar yınede soruyor tabıde bahanem ınandırıcı en azından olmasa bıde katıl olurdum herlde :) rabbım sabır versın yeterkı bıde saglık ha bıde cocuklar hayırlı bır aıle yanı
canım hayırlı olsun yumoşların fıstık gıbıdır ıns ılk denemem oldugu ıcın bısey olurmu bılmem ama bı bakıyon kedılıgınden hamılesın bıde doktor koyar 2 3 almıs basını gıdıyo bebısler ne guzel olur 3 ü bıarada
Arkadaslar merhaba
Uzun zMandir yazamadyarin sabah opu islemim var kismetse
sizlere bir sorum var.
Ilk 5 gun gonal f 300 unite
6-7-8-9. Gunler sabah cetrodide(yumurta baskilayici)+gonal f 225
10. Gun cetridide + gonal f 150
11. Gun sadece cedrotide ve toplama islemi oncesi yumurta catlatma ignesi yerine 20 unite lucrin vurdum.
Kafam karisti aranizda bu sekilde tedavi goren yani aon gun lucrin yapilan varmi.
Birde tedavinin 10. Gunu endometrium tabakasi 10 mm di normalmi
mrb kızlar bende mayısta deneyeceğim kısmetse gürgan klinikte düşünüyorum bir önceki bahçeçideydi pek memnun kalmadım
kızlar bugun bütün bir gün temizlik yaptım oturamadım yerimde heycandan yordum kendimi..yarın allah izin verirse 11-12 gibi bebişlerimi alıp geleceğim inş tutunacaklar beni hiç bırakmayacaklar...
merhaba.başladın mı sen tedaviye merak ettim.bende 4 mayısta başladım iğnelere bakalım gürgan klınıkte.sen ne durumdasın
günaydınnnn 2014 ün en iyi en güzel en sıcak anne adaylarıııııı inşallah senye bu günlerde bekelerimiziz yaptığı yaramazlıklardan konuşacağız
günaydınnnn 2014 ün en iyi en güzel en sıcak anne adaylarıııııı inşallah senye bu günlerde bekelerimiziz yaptığı yaramazlıklardan konuşacağız
canım mhb öncelikle tedavin hayırlı olsun ben gürgana gitmeyi çok istiyodum gittim görüştüm memnun kaldım aslında yanlız eşim bir kez daha bahçeçi olsun istiyor galiba oraya gideceğiz
merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı
teyzesi :) (ay ne güzel oldu) daha küçükler :).... bir tane rabbim nasip etsin de diğerleri allah ın takdiri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?