Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Amin, inşallah

kızlar selam herkese...

bildiğiniz gibi doktora gittim 30 u akşamı adet oldum 2 si sabah gittim...ve başladık 225 gonalle....ardından 4. gün yani dün 150 gonaf+ lucrin 10 vuruyorum hergün...

elevit folik coraspirine ve bir tane daha vitamin içiyorum 2 güne bir kontrole gidiyorum yarın yine var bir sürü vardı yumoşlar içimde hissediyorum ağrıyorlar ara sıra....:) seviniyorum...:)

doktora sordum muhtemel opu tarihim 9 mayıs...:)

kızlar bu arada biz iki gündür rahat durmadık anlarsınız ya :)... bir şey olur mu ki... bi daha yok tabi inşaallah kafama takmıyorum inşaallah... umut hep bizimle birlikte başaracağız inşaallah...

canım hayırlı olsun yumoşların fıstık gıbıdır ıns ılk denemem oldugu ıcın bısey olurmu bılmem ama bı bakıyon kedılıgınden hamılesın bıde doktor koyar 2 3 almıs basını gıdıyo bebısler ne guzel olur 3 ü bıarada

evet arkadaşım ben de e yeni girdim iki ay sonra senelik evli olacağım şükürler olsun... bebek düşünmeye başladığımda ben de bir yıllık evliydim ama ne yazık ki zamanı tutmak ne mümkün ...

umarım daha çok beklemeyiz... ve her şeyden mühimi Rabbim hayırlısını versin..

teyzesi :) (ay ne güzel oldu) daha küçükler :).... bir tane rabbim nasip etsin de diğerleri allah ın takdiri :)

Hayırlı olsun canım diğer konularda bir fikrim yok ama endimetrium iyi benim de dondurulmuslarda 10.cu gün öyleydi 15.gun 12 mm olmustu sıkıntılı yok yani

kızlar bugun bütün bir gün temizlik yaptım oturamadım yerimde heycandan yordum kendimi..yarın allah izin verirse 11-12 gibi bebişlerimi alıp geleceğim inş tutunacaklar beni hiç bırakmayacaklar...

kızlar bugun bütün bir gün temizlik yaptım oturamadım yerimde heycandan yordum kendimi..yarın allah izin verirse 11-12 gibi bebişlerimi alıp geleceğim inş tutunacaklar beni hiç bırakmayacaklar...

aynı ben yaa dün hep temizlik yaptım heyecandan, gece bir türlü uyuyamadım. daha doğrusu çok yüzeyel uyudum. arkadaşım kısmetin, şansın bol olsun. dua edeceğim

merhaba.başladın mı sen tedaviye merak ettim.bende 4 mayısta başladım iğnelere bakalım gürgan klınıkte.sen ne durumdasın

canım mhb öncelikle tedavin hayırlı olsun ben gürgana gitmeyi çok istiyodum gittim görüştüm memnun kaldım aslında yanlız eşim bir kez daha bahçeçi olsun istiyor galiba oraya gideceğiz

günaydınnnn 2014 ün en iyi en güzel en sıcak anne adaylarıııııı inşallah senye bu günlerde bekelerimiziz yaptığı yaramazlıklardan konuşacağız

günaydınnnn 2014 ün en iyi en güzel en sıcak anne adaylarıııııı inşallah senye bu günlerde bekelerimiziz yaptığı yaramazlıklardan konuşacağız

canım ne yaptın gittinmi görüşmeye?benim opu oldu 4 tane yumurta toplandı bakalım bugün arıcaklar durumları hakkında.allahtan hayırlısı olur inşallah.

canım mhb öncelikle tedavin hayırlı olsun ben gürgana gitmeyi çok istiyodum gittim görüştüm memnun kaldım aslında yanlız eşim bir kez daha bahçeçi olsun istiyor galiba oraya gideceğiz

hakkınızda hayırlı olsun canım. bence böyle durumlarda eşleri dinlemek daha mantıklı oluyor yoksa insanın kafasını yiyolar ben sana demiştim yok şöyle yok böyle falan :))

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce histereskopi oldum. Doktor tüplerden birinin önünde tıkanıklık olduğu ve temizlediği ama yapışıklık olmadığını söyledi. Hatta videosunu seyrettirdi. Histereskopiden adet günüme kadar damla yada akıntı şeklinde kan geldi.Dün yaklaşık adet günümde adet oldum. Bu sabah bir baktım üstümü batırırcasına adet olmuşum. Histereskopiden önce 1 ay çok adet oluyordum 1 ay az adet oluyordum. Ama çok adet olduğum zamanda bile çamaşır batıracak şekilde adet olmamıştım. Sağ kasığımda da ağrı var bu arada. Acaba doktorun tüpün önünü açmasından mı oldu dersiniz?

merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı

tabiki ikisininde tutma ihtimali var benimde 1 kalite embriyo koyuldu ancak doktor bana sordu iki tane koyup koymayacağını sen istemeden neden böyle bir şey yaptı acaba

teyzesi :) (ay ne güzel oldu) daha küçükler :).... bir tane rabbim nasip etsin de diğerleri allah ın takdiri :)

canım sende daha gencsın sakın sıkıntı bakma rabbım gonlune gore en kısa zamanda nasıp eder bu topıkte ınsallah herbırımız hem anne olalım hemde teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…