Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..

ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..

Dört gözle bekliyorum güzel haberini :)) valla ben çok yorgunum hafta sonu da çalıştım sınav görevim vardı ( o yuzden çok yazamıyorum ben de. ..

Canım ilaç verdiyse yoğun olman normal ben de perde aldirdim sonraki ilk adetim dediğin gibiydi sıkıntı yapma...

kızlar bugun bütün bir gün temizlik yaptım oturamadım yerimde heycandan yordum kendimi..yarın allah izin verirse 11-12 gibi bebişlerimi alıp geleceğim inş tutunacaklar beni hiç bırakmayacaklar...

Tatlım aldın mı minik yegenlerimizi iyi misin

Canım ilaç verdiyse yoğun olman normal ben de perde aldirdim sonraki ilk adetim dediğin gibiydi sıkıntı yapma...

Adet olmam için özel ilaç vermedi. Sadece bir hafta kullanım için antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Hormon ilacı vermedi yani. Zaten versede kullanmayacaktım.

canım sonucun negatif olmuş sanırım çok üzüldümm.
ben hep senin hamile olucağını hissediyodumm.
nasip değilmiş cnmm.inşallah en kısa zamnada hayrlısıyla mucizen gelir cnmm.:26::26:.
sağol canım, senın guzel haberını alırız ınş.
benden geçtı, artık yaz tatılını kafamı boşaltmak ıcın gecırırım. okulla beraber tedavıye başlayabılırız ınş. sanırım 5 ay kadar ara verıp, güzelce bır doktor arayacagım. yeter kı yaz tatılımı stressız gecıreyım.

ılaçların benımkılerle aynı degıl ama rahım duvarın maşallah cok guzel kalınlıkta. transfer ıcın cok guzel bır kalınlık. En az 6-7 mm olmalı zaten.
guzel sonuclarını almak dılegıyle

ucanfasulye sen nasilsin cnm.. dahada iyisindir insallah toparlamissindir kendini...

Adet olmam için özel ilaç vermedi. Sadece bir hafta kullanım için antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Hormon ilacı vermedi yani. Zaten versede kullanmayacaktım.

bende histereskopi olduktan sonra bikaç gün kanamam oldu,ilk adetim de normalden oldukça fazlaydı doktor söylemişti fazla olabilir korkmana gerek yok diye,ben de tüplerle ilgili bi durum yoktu sadece biraz perde vardı,aynı gün tek seferlik antibiyotik kullandım,ağrı kesiciyi de pek kullanmadım.normaldir yani rahat ol

kızlar dün duyduğumuz mutlu bir haberi anlatıyım size.geçenlerde eşimin arkadaşı aradı varikosel çıkmış tahlilde de hareketlilik %0 çıkmış.bizde de benzer bir durum olduğu için dertleşmek istemiş doktor umutsuz konuşmuş tüp bebek olur filan.sonra dün tekrar arıyor eşi hamile :)

salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz

salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz

sıkı sıkı tutnsun bebeğin sana inşallah cnmm..
Allah yar ve yardımcın olsun..:26::26::26:

ucanfasulye sen nasilsin cnm.. dahada iyisindir insallah toparlamissindir kendini...
sağol canım arkadaşım sen nasılsın? benden daha dirayetlısın sen,maşallah.
iyiyim dıyorum ama bır haftadır bıtmek bılmeyen baş ağrım var, ne yapsam da gecmeyen.
Sadece zamanın gecmesını ve üzüntümün hafiflemesını beklıyorum.

Iyi ki geçiyorsun zaman.
Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın. . .

benım eşim de varikosel, amelıyat da olmadı. Bu sperm tahlıllerı ne kadar da olsa net sonuc veremeyebılıyor. Yanı eşim bana sperm verırken hıc rahat olmadıgını strese gırdıgını ve hıc hoşlanmadıgını söyler durur. Bence o stres de sayıyı etkılıyordur.
Muhtemelen %0 degıldır normal zamanda o arkadasının değerı.
Çok şanslılarmış, ne guzel. Umut oluyor boyle şeyler bana da

Tşk ederim arkadaşım ilgin için. Valla benim doktor bu konuda herhangi bir konuda uyarmadı. Ama öncesinde femara ve Coraspin kullanmıştım. Rahim duvarı inceliği için. Histereskopiden sonrası kontrlde rahim duvarı kalınlığının 6.1 den 11.1'e çıktığını söyledi. Belkide rahim duvarı kalınlaştıkça adet miktarı da artıyordur (okuyaya okuya yarı doktor oldukta:)))))))

östrojen bandı kullanan var mı, siz nasıl kullanıyorsunuz:44:

östrojen bandı kullanan var mı, siz nasıl kullanıyorsunuz:44:

ben kullandım arkadasım, climara adında. ıkı kalçana yapıştırıyorsun.bıldıgın bant gıbı, bir hafta duruyor o bant.sonra cıkarıp 2.sini takıyorsun o da 1 hafta duruyor

Son düzenleme:
Selam. bugün transferimin 2. günü. cumartesi günü ikizlerimi aldım. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. Doktor bi kaç tane ilaç verdi. ilaç kullanma kağıdına baktımda prednol 16 mg. 4 gün kullanmam gerekiyormuş. bugünde içtim. 7 gün. 3 gün fazla içtim inşallah bi problem oluşmaz. doktorum 3 gün yatıcaksın bişey yapmıycaksın dedi. patladım evde sıkıntıdan. kimsenin haberide yok tedavi gördüğümden. kasıklarıma ara sıra az ağrılar giriyor. bi an önce zaman geçsin istiyorum.

ben kullandım arkadasım, climara adında. ıkı kalçana yapıştırıyorsun.bıldıgın bant gıbı, bir hafta duruyor o bant.sonra cıkarıp 2.sini takıyorsun o da 1 hafta duruyor

hayatım ben de ondan aldım ama ziyan oldu 1 tanesi ya folyo gibi olan kısmı çıkarmadan mı uygulayacağım:44:

hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlu sona ulaşırsın, valla o hapın fazla alımında ne olacağı ile ilgili bilgim yok antibiyotikti o galiba yanılmıyorsam, ilaçlar o kadar çok ki yanlış kullanman gayet normal, sıkıntı yapma ama doktorumna danış için rahatlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…