ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce histereskopi oldum. Doktor tüplerden birinin önünde tıkanıklık olduğu ve temizlediği ama yapışıklık olmadığını söyledi. Hatta videosunu seyrettirdi. Histereskopiden adet günüme kadar damla yada akıntı şeklinde kan geldi.Dün yaklaşık adet günümde adet oldum. Bu sabah bir baktım üstümü batırırcasına adet olmuşum. Histereskopiden önce 1 ay çok adet oluyordum 1 ay az adet oluyordum. Ama çok adet olduğum zamanda bile çamaşır batıracak şekilde adet olmamıştım. Sağ kasığımda da ağrı var bu arada. Acaba doktorun tüpün önünü açmasından mı oldu dersiniz?
kızlar bugun bütün bir gün temizlik yaptım oturamadım yerimde heycandan yordum kendimi..yarın allah izin verirse 11-12 gibi bebişlerimi alıp geleceğim inş tutunacaklar beni hiç bırakmayacaklar...
Canım ilaç verdiyse yoğun olman normal ben de perde aldirdim sonraki ilk adetim dediğin gibiydi sıkıntı yapma...
canım mhb öncelikle tedavin hayırlı olsun ben gürgana gitmeyi çok istiyodum gittim görüştüm memnun kaldım aslında yanlız eşim bir kez daha bahçeçi olsun istiyor galiba oraya gideceğiz[/QU
anladım hayırlısı olsun bakalım.aslında doktorunada güveniyorsan 2. yi aynı doktorda yaptırman daha mantıklı inşallah güzel sonuçlar alırsın sende.benim ilk denemem daha inşallah hepimizin yüzü güler bu uğurda
sağol canım, senın guzel haberını alırız ınş.canım sonucun negatif olmuş sanırım çok üzüldümm.
ben hep senin hamile olucağını hissediyodumm.
nasip değilmiş cnmm.inşallah en kısa zamnada hayrlısıyla mucizen gelir cnmm.:26::26:.
Arkadaslar merhaba
Uzun zMandir yazamadyarin sabah opu islemim var kismetse
sizlere bir sorum var.
Ilk 5 gun gonal f 300 unite
6-7-8-9. Gunler sabah cetrodide(yumurta baskilayici)+gonal f 225
10. Gun cetridide + gonal f 150
11. Gun sadece cedrotide ve toplama islemi oncesi yumurta catlatma ignesi yerine 20 unite lucrin vurdum.
Kafam karisti aranizda bu sekilde tedavi goren yani aon gun lucrin yapilan varmi.
Birde tedavinin 10. Gunu endometrium tabakasi 10 mm di normalmi
Tatlım aldın mı minik yegenlerimizi iyi misin
sağol canım, senın guzel haberını alırız ınş.
benden geçtı, artık yaz tatılını kafamı boşaltmak ıcın gecırırım. okulla beraber tedavıye başlayabılırız ınş. sanırım 5 ay kadar ara verıp, güzelce bır doktor arayacagım. yeter kı yaz tatılımı stressız gecıreyım.
ılaçların benımkılerle aynı degıl ama rahım duvarın maşallah cok guzel kalınlıkta. transfer ıcın cok guzel bır kalınlık. En az 6-7 mm olmalı zaten.
guzel sonuclarını almak dılegıyle
Adet olmam için özel ilaç vermedi. Sadece bir hafta kullanım için antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Hormon ilacı vermedi yani. Zaten versede kullanmayacaktım.
salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz
sağol canım arkadaşımucanfasulye sen nasilsin cnm.. dahada iyisindir insallah toparlamissindir kendini...
kızlar dün duyduğumuz mutlu bir haberi anlatıyım size.geçenlerde eşimin arkadaşı aradı varikosel çıkmış tahlilde de hareketlilik %0 çıkmış.bizde de benzer bir durum olduğu için dertleşmek istemiş doktor umutsuz konuşmuş tüp bebek olur filan.sonra dün tekrar arıyor eşi hamile :)
bende histereskopi olduktan sonra bikaç gün kanamam oldu,ilk adetim de normalden oldukça fazlaydı doktor söylemişti fazla olabilir korkmana gerek yok diye,ben de tüplerle ilgili bi durum yoktu sadece biraz perde vardı,aynı gün tek seferlik antibiyotik kullandım,ağrı kesiciyi de pek kullanmadım.normaldir yani rahat ol
östrojen bandı kullanan var mı, siz nasıl kullanıyorsunuz:44:
ben kullandım arkadasım, climara adında. ıkı kalçana yapıştırıyorsun.bıldıgın bant gıbı, bir hafta duruyor o bant.sonra cıkarıp 2.sini takıyorsun o da 1 hafta duruyor
Selam. bugün transferimin 2. günü. cumartesi günü ikizlerimi aldım. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. Doktor bi kaç tane ilaç verdi. ilaç kullanma kağıdına baktımda prednol 16 mg. 4 gün kullanmam gerekiyormuş. bugünde içtim. 7 gün. 3 gün fazla içtim inşallah bi problem oluşmaz. doktorum 3 gün yatıcaksın bişey yapmıycaksın dedi. patladım evde sıkıntıdan. kimsenin haberide yok tedavi gördüğümden. kasıklarıma ara sıra az ağrılar giriyor. bi an önce zaman geçsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?