hayırllısı artık cnm , eşimde sayı ve hareket azlığı var benimde yumurtalar zayıf.
kızlar ya bugün her tuvalete gittiğimde peçeteye kahverengi,pembe şeyler gelmeye başladı. silince geliyo. çok fazla değil ama az bişey. adet oluyorum heralde. progestan ilacı da içiyorum. içmeye devam etmeli miyim sizce? yoksa bıraksam mı ilacı. pazartesi test günümdü benim. napcam bilmiyorumm :26:
sabah idrar testi yaptım yine negatifti. şu an az geldiği için progestana devam edeyim o zaman. keşke yerleşme kanaması olsa. umudum hiç kalmadı..
Allahın dediği olur cnm üzülme bundada vardır bir hayır yüce rabbim sınıyor bizi eminim zamanı geldiğinde en güzelini verecek bize
amin canım inşallah..
Ben 2. Deneyeceğim bakalım bunda ne olacak hastalanmamı bekliyorum bundada olmazsa ara vereceğim biraz sonra tüp bebeğe geceriz heralde
canım 1. aşılamaydı benimde. ara veriyim diyorum. bi kaç ay sonra tekrar denerim. yada direk tüp bebeğe geçebiliyomuyuz bilmiyorum. belki öylede düşünebilirim. bursada mısın canım sen? nerede yaptırıyosun aşılamayı?
Ankaradayım cnm özelde yaptırıyorum
anladm canm bende bursada özelde yaptırmıştım. bide canm ben şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. rahim filmi hiç çektirmedim. bu yaşadığım kimyasal gebelik tüplerimin açık olduğunu gösterir mi? rahim filmindende korkuyorum. doktorumda filmi çekelim demedi hiç. şimdi aşılama tutmayınca der mi bilmem. :26:
Bilmiyorumki cnm ne olursa olsun çektir bence onu çektirip hamile kalan çok oluyo ben çektirdim eylül veya ekimde 1 sene olacak anestezili çekinmiştim bişey hissetmedim doktorunla konuş pazartesi gidersin büyük ihtimalle o zaman sana bilgi verir
sabah idrar testi yaptım yine negatifti. şu an az geldiği için progestana devam edeyim o zaman. keşke yerleşme kanaması olsa. umudum hiç kalmadı..
belli olmaz cnm , tutmuş olabilir test yap yinede ,, ben de daha adet olmadım ..
arkadaşlar, aşılama sonrası jel progesteron kullanıyorum. karında şişlik yaptı? jel progesteron kullananlarda bendeki gibi şişlik yaptı mı?
şişlik karın ağrısı yapabiliyor , kendini sıcak tut cnm
teşekkür ederim. karın agrısı da oluyor. buruluyor gibi oluyor karnım
adet öncesi gebeliği tespit eden yöntemler gelisse keske artık, beklemek cok zor(
canım sen jeli kullanınca yatıyormusun , kullandıktan sonra kalk ve yürü yatma cnm ,,yürüdükçe gidiyor zaten birde tuvalete gittikçe temizle dışarı gelenleri elinle , ben öyle yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?