aslında hamilelik belirtileri , adet belirtisiyle aynı , bence moralini bozma belkide bebeğin seninle canm , idrar testi için çok erken , eğer negatif çıkarsa ki öyle çıkacak daha çok moralin bozulur , ben kızımda aşılama oldum 14. gün kanda bakıldı var çıktı değer 126 falandı , annem idrar testi almış evde yaptık çok az silik çıktı, kanda bakılmış olmasaydı hamile olduğuma inanmazdım
anladım canmm beklemek o kadar zor ki. 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bende. çatlatma iğnesiyle normal denemiştik. 16. gün çok belli belirsiz bi çizgi görmüstüm. hatta eşim göremiyodu. çizgi falan yok diyodu. kan tesi yaptırdım o gün 13 çıktı değerim. 1 hafta güzel katlanarak gitti ama sonra düşmeye başladı malesef adet oldum. bu kez de inşallah bebek varsa ,öyle çok az bi değer olsa bile, belli belirsiz bi çizgi görür müyüm diye ümit ediyorum. ama dediğin gibi 14. günü bekliyim. cuma günü bi test yapıyım tabi adet olmazsam o güne kadar. sen de yapcak mısın idrar testi canım?
slm arkadaşlar.benimde 25 mayısda aşılamam oldu.kaç gündür adet belirtilerim var ha olacam diye bekliyorum ama henuz olmadı.progestan jel kullandım ondan mıdır acaba.siz jel kullanıyor musunuz
hımm hakkında hayırlısı olsun canım inş. bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın .doktor bana 7 haziran dedi , kan testi için aslında cuma günü 14. günü oluyor çıkar sanırım ,, belkide sabredemezsem cuma yaparım ,, ya da cumartesiyi beklerim .
slm arkadaşlar.benimde 25 mayısda aşılamam oldu.kaç gündür adet belirtilerim var ha olacam diye bekliyorum ama henuz olmadı.progestan jel kullandım ondan mıdır acaba.siz jel kullanıyor musunuz
kızlar yaaaa 3.aşılamam olmuştu bu ay 26 sında, dayanamadım bugün beta hcg yaptırdım 2.04 çıktı,maku ve mantıklı yaklaşırsak hamilelik yok heralde. ama bi umut işte sizlere soruyorum ne dersiniz? Çıkar mı bişeyler????
bu haftasonuna doğru testini yineleyin bence. henüz erken sonuc almanız için. beklemek cok zor, ben de bekleidğim için biliyorum
kızlar yaaaa 3.aşılamam olmuştu bu ay 26 sında, dayanamadım bugün beta hcg yaptırdım 2.04 çıktı,maku ve mantıklı yaklaşırsak hamilelik yok heralde. ama bi umut işte sizlere soruyorum ne dersiniz? Çıkar mı bişeyler????
ben crinone jel kullanıyorum , aşılaman hayırlı olsun cnm , belirtilere takılmamak en güzeli ,
ben de kullanıyor jel. gebelik oluşursa da kullanmamı onerdi doktor 14 gün daha.
ben bir hafta kullandım.sende karın agrısı ve şişlik yaptı mı peki
ağrı yapmadı da sanırım şişlik yaptı. ama şişlik yumurtalardan mı progesterondan mı eminde olamadım simdi..
bugun bir araştırdım bu jel çogunda şişlik ve sancı yapmış.bu sabah birden patır patır dökulmeye başladı.önce korktum araştırınca çogunda oldugunu gördum.sende de döküldümü jel böylee.jelden sonra yatmayın 10 dak yuruyun demişler
bugun bir araştırdım bu jel çogunda şişlik ve sancı yapmış.bu sabah birden patır patır dökulmeye başladı.önce korktum araştırınca çogunda oldugunu gördum.sende de döküldümü jel böylee.jelden sonra yatmayın 10 dak yuruyun demişler
arkadaşlar, aşılamadan sonra kasıklarınızda agrı oluyor mu? normal mi acaba? adet öncesi gibi ağrı oldu bende iki gündür. aşılamanın 3.günündeyim...
ben jeli uyguluyorum , kalkıp 15 dk yürüyorum ,, beyaz beyaz zamanla dökülüyor zaten , eğer jelden sonra yürünmezse içerde birikio fazla fazla geliyor ve vücut emmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?