Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamamın 13. günü belli olmuşmudur artık , arada gelen kasık ağrıları bel ağrıları göğüs hassasieti aynı adet belirtisi hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar bnmde ilk aşılamamda sol bacağımda ve kasığımda ağrı olmuştu(kist oluşmuş3,5cm ondanmış) göğüslerde hassasiyet uclarında kaşıntı karında şişlik kabızlık gaz sancısı sık idrara çıkma bel ağrısı ama sonunda malesef doktora gitmeme 1 gün kala adet oldum bakalım haziranın sonuna doğru ikinci aşılamam olacak onda neler yaşacağım allah herkese kolaylık versin bana bebek aspirini,elevit, progestan fitil vermişti

Son düzenleme:
evet gitmiyecem artık cnm , Ramazan ayı geçsin kısmetse sonra inş.

İnşallah güzel bir ay geçirip daha güzel umutlarla tekrar başlarsın. Hayırlısı olsun sağlıkla olsun, geç olması hiç önemli değil. Sakın kendini kötü hissetme tamam mı canım.

aşılamamın 13. günü belli olmuşmudur artık , arada gelen kasık ağrıları bel ağrıları göğüs hassasieti aynı adet belirtisi hayırlısı bakalım

benımde 12 gunum karnım bugun çok agırıyor adet olacakmış gibi bir sancım var.bu belirtiler adette de hamileliktede oluyor.akıntın var mı

benımde 12 gunum karnım bugun çok agırıyor adet olacakmış gibi bir sancım var.bu belirtiler adette de hamileliktede oluyor.akıntın var mı

evet akıntım var arada belim arada kasığıma ağrı geliyor , göğsümdeki hassaslıkta gitti gibi sanki.

Benim de olmamis .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…