hadi bekliyorum guzel haberlerinikoku hassasiyeti haric aynı belirtiler bendede var canım hayırlısı :) insallah saglıkla alırsıın melegini kucagına
benimde 7.gün hiç birsey yoktu sadece gaz sorunum vardı hiç belli olmaz bu işler
ooo hayırlı olsun cnm. catlatma ignesi yaptirmis miydin?arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım aşılamanın 8.günü kanda baktırdım 2.45 çıktı dun dayanamayıp yani 11.gün yine kan verdim sonuç 51 yani hamileyimmmmmm
Benim de 7.gunum ilac belirtisi diyecegim birsey bile yokasilama 7.gündeyim belirtiler ne olabilir arkadaslar?
Mart ayindaki asilamamda bende ovulasyon testinde ikinci cizgi c kismindaki kadar koyu cikmadi ama hayalet bir cizgide degildi bariz vardi.kanda bhcg cikti mi :hayir.o yuzden kader arkadasim hic buna moralii bozma.gunun geldiyse kan ver.bir de ekstrasi canimizi skmasinaz önce ovulasyon testi yaptm silik çizgi bile çkmadı. demekki beta yok kanda :/ çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiş belliki
Ne hissettigini cok iyi biliyorum.soylenebilecek hic bir soz olamaz teselli icin.sadece allahtan sana sabir ve dayanma gucu vermesini diliyorum.Kızlar sonuç 1.38 negatif. Üzgünüm. Biraz kafa dağıtıp gelcem
AminNe hissettigini cok iyi biliyorum.soylenebilecek hic bir soz olamaz teselli icin.sadece allahtan sana sabir ve dayanma gucu vermesini diliyorum.
Valla allah herkese versin de bize de versin.benim de hipotiroid arkadasim bi dusuk yapti bi yil sonra hic tedavi gormemesine ragmen yine hamile kaldi.masallah iyi de gidiyor.allahim onlari tamamina erdirsin bize de nasip etsin.3kere bebeğini istemeyip kürtaj olan kocaman bir çikolata kistine sahip arkdaşm az önce haberini verdi yine hamile. offfff diorum
Istememek mi lazım acaba?3kere bebeğini istemeyip kürtaj olan kocaman bir çikolata kistine sahip arkdaşm az önce haberini verdi yine hamile. offfff diorum
Valla bende çok saşkınım, ne yapacağımı şaşırdım o kadar emin gitmistim ki teste. KalakaldımMissagor çok şaşırdım bariz ikinci çizgi vardı.Allah büyüktür üzülme
Canim yüksele bilir o sonuç. Adet zamanı bekle ama çatlama iğnesi idrarda geç geçiyor. O hayalet çizgi oyüzden de olabilir. İnşallah yükselir sonucun.Valla bende çok saşkınım, ne yapacağımı şaşırdım o kadar emin gitmistim ki teste. Kalakaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?