tesekkkürler vanım inşalllah sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum meraklaHayırlı olsun canım tebrikler
Ben şükürler olsun doğum yaptım yeni. darısı isteyen herkesin başına.tesekkkürler vanım inşalllah sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum merakla
tesekkürler alllah tüm isteyenlere en yakın zamandatebriklerr çok güzel haber:)zeynepSav
oooo süper sağlıkla büyüt inşalllahBen şükürler olsun doğum yaptım yeni. darısı isteyen herkesin başına.
Yaaa tebrikler canım allah tamamına erdirsin Çok mutlu oldum bende kanla belgelesem keşke ama 3 é kadar çıkamıyorum okuldan.arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım aşılamanın 8.günü kanda baktırdım 2.45 çıktı dun dayanamayıp yani 11.gün yine kan verdim sonuç 51 yani hamileyimmmmmm
biraz daha sabır bence sende hamilesin güzel souçlarını bekliyorum haber ver muhakkkakYaaa tebrikler canım allah tamamına erdirsin Çok mutlu oldum bende kanla belgelesem keşke ama 3 é kadar çıkamıyorum okuldan.
Ne durumdasın canimmissagor aşılaman hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır ve burada hep birlikte seviniriz. beni de ekleyebilirsin listene. Yarın olucak aşılamam
Tabiki öğrenir öğrenmez yazıcam canimbiraz daha sabır bence sende hamilesin güzel souçlarını bekliyorum haber ver muhakkkak
Hadi bize belirtileri ve süreci anlat bizim durumumuzda olanların merakını gider çok öpüyorum tazecik anne adayimiztesekkkürler vanım inşalllah sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum merakla
İnşallah yaaa önümüzdeki ocak dogumhaneler dolsun taşsinbu mayıs gökyüzünde farklı enerjilerin olduğu bi ay. bolluk bereketlik de cabası. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım aşılamanın 8.günü kanda baktırdım 2.45 çıktı dun dayanamayıp yani 11.gün yine kan verdim sonuç 51 yani hamileyimmmmmm
tesekkürederim canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir.benim 7 yaşında bir oğlum var o da tedaaviyle olmuştu yumurta takibi ve klomen sonucu hamile kalmıştım.tekrar evlat sahibi olmak isteyince kasım ayında dr gittik ama onun bir ay öncesinde kimyasal gebeliğim oluştu ve ilk defa tadavi olmadan hamile kalmıştım ama düştü malesef. ben bu seferde hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm ilk ay klomen verdi dr ama yumurta çatlamadı sonuç negatif ikinci ay doktorumu değiştirdim tüp bebek merkezine gitmeye başladım yumurta takibi yapıldı iğne vurulmaya başladım bu sefer daha sonra çatlatma iğnesi ama yine sonuç negatif. bu ay dr aşılama yapalım sana dedi kabul ettim yine iğne ve sonuç pozitif biraz önce dr aradım yarın tekrar kan ver değerin iki kat artarsa olumlu dedi bakalım hayırlısı dua edin.belirtilere gelecek olursak asılamadan hemen sonra inanılmaz gaz oldu ve hala devam ediyor.grip olmuş gibihissettim üşüme titreme ateşim çıktı hatta iki gece. ağrım yok adet olacakmış gibi hissediyorum hattasivilcelerim çıktı birde göğüsüm büyüdü ve çok acıyor. bacaklarımda ve karnımın alt kısmında ağrım var ve inanılmaz iştahım arttı birde koku hassasiyeti oldu.Hadi bize belirtileri ve süreci anlat bizim durumumuzda olanların merakını gider çok öpüyorum tazecik anne adayimiz
canım test pazartesi yaptıracagım mecbur evdeki test ovi.testiymis onu yaptım sabah ama negatif sanırım bilmiyorum ama onda belli olmuyomus heralde . pozitifi goren bi cok kisi adet olmus o yuzden hala belirsiz benimki .toprak-35 ne durumdasın canim bizim günümüzun kader günü bugün, test yaptıracak misin?
koku hassasiyeti haric aynı belirtiler bendede var canım hayırlısı :) insallah saglıkla alırsıın melegini kucagınatesekkürederim canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir.benim 7 yaşında bir oğlum var o da tedaaviyle olmuştu yumurta takibi ve klomen sonucu hamile kalmıştım.tekrar evlat sahibi olmak isteyince kasım ayında dr gittik ama onun bir ay öncesinde kimyasal gebeliğim oluştu ve ilk defa tadavi olmadan hamile kalmıştım ama düştü malesef. ben bu seferde hemen hamile kalırım diye düşünmüştüm ilk ay klomen verdi dr ama yumurta çatlamadı sonuç negatif ikinci ay doktorumu değiştirdim tüp bebek merkezine gitmeye başladım yumurta takibi yapıldı iğne vurulmaya başladım bu sefer daha sonra çatlatma iğnesi ama yine sonuç negatif. bu ay dr aşılama yapalım sana dedi kabul ettim yine iğne ve sonuç pozitif biraz önce dr aradım yarın tekrar kan ver değerin iki kat artarsa olumlu dedi bakalım hayırlısı dua edin.belirtilere gelecek olursak asılamadan hemen sonra inanılmaz gaz oldu ve hala devam ediyor.grip olmuş gibihissettim üşüme titreme ateşim çıktı hatta iki gece. ağrım yok adet olacakmış gibi hissediyorum hattasivilcelerim çıktı birde göğüsüm büyüdü ve çok acıyor. bacaklarımda ve karnımın alt kısmında ağrım var ve inanılmaz iştahım arttı birde koku hassasiyeti oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?