Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl ve ya hangi testleri anlıyoruz ben 2 kez kimyasal gebelki geçirdim acaba ondan mi
Genetik test yaptırman gerekiyor canım , üniversite hastanesi ya da özel genetik merkezlerde yapılıyor. Üniversite hastaneleri 2 düşükten sonra ücretsiz yapıyor fakat kimyasal dersen yapmazlar düşük demelisin ya da parayla özelde yaptiracaksin ben 4 sene önce 500 tl ye yaptirmistim

Ben hrs kadın merkezi (Ankara) ssk karşılıyor 13 TL yaptırdım geçen sene
Birincide beta hcg 98 di 16 gün kanamam oldu kanamamın başladığı gün 0.21 e falan düşmüştü ikincide de aynı şeyleri yaşadım ama basinda test falan yaptırmadim adetim gecikti 5 6 gün sonra kanama başladı kanama başlayınca test yaptırdım 2.75 çıktı ve uzun bi süre kanamam devam etti üçüncüde aşılama yaptırdım 6.23 cikti pozitif dediler sonra degerim düştü ve suan yoğun bi kanama yaşıyorum yani sadece iki tanesini belge ile ispatlayabilirim dediğiniz yere gidince test sonucu istiyorlar mi yoksa direk gidip 2 düşük yaşadım genetik test yaptırmak istiyorum mu diyeceğim birde başka şartlar var mı evlilik yılı vb gibi

Biz gittiğimizde doktorum bize bir kağıt vermişti kan için.sadece girişte onu verdik.ne kanı alınması gerektiği içindi kimse bişey sormadı.

Belgelemene gerek yok direk anlat durumu onlar yonlendirir

Canım daha sonradan değeri yükselen oluyor. Ama nadir sonuçta. Ben ilk aşılama da da 10. Gün yaptım 0.7 çıktı bunda da. 3 kez çatlama iğnesi kullanmıştım 3 ünde de catlatma ignesinin 18. Günu adet oldum. Salı günü adet olmazsam denerim şansımı yine

Kızlar tekrar soyluyorum 14. Günden önce yapmayın çıkmıyor ve moraliniz bozuluyor.bende yaşadım dedim ya ben hamileymişim ama idrarda 12. Gun negatifti.
en guzeli adetin gecmesini beklemek ama insan sabredemiyoki :) canım belirtilerin nelerdi adete yakın
benim 4 gun kaldı bugun adetim baslayacak gibi agrım var goguslerimde agrı basladı .bel sırt agrısı asılamadan bu yana var zaten hic gecmedi insallah belirtidir bunlar

canım baya belli cizgi insallah melegin seninledir
bende cumartesiyi iple cekiyorum test iciin :) belirti yasıyomusun hic canım
Bl2 gündür göğüs ucum büyüdü onu farkettim azcık kirpik caprazlaması var, bugün göğülserim ateş gibi ve ucu hep dik. Ara ara bel ağrısı ama gaz sancisi gibide.
Canım inan heveslenemiyorum belirti diyemiyorum net bi şekilde yarın kan sonucunu alayım o zaman gün gün yazcam neler yaşadım.

aynen bende senin gibiyim bi cok sey oluyo ama belirtimi bilmiyorum
dua edicem senin icin insallah degerin yuksek cıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…