Merhaba kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl ve ya hangi testleri anlıyoruz ben 2 kez kimyasal gebelki geçirdim acaba ondan miBende kan pıhtılaşması vardı ve hamileliğim boyunca hergun gobekten iğne yaptım.
doktorum genetik test istedi onda çıktı pıhtılaşma olduğu.Merhaba kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl ve ya hangi testleri anlıyoruz ben 2 kez kimyasal gebelki geçirdim acaba ondan mi
Genetik test yaptırman gerekiyor canım , üniversite hastanesi ya da özel genetik merkezlerde yapılıyor. Üniversite hastaneleri 2 düşükten sonra ücretsiz yapıyor fakat kimyasal dersen yapmazlar düşük demelisin ya da parayla özelde yaptiracaksin ben 4 sene önce 500 tl ye yaptirmistimMerhaba kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl ve ya hangi testleri anlıyoruz ben 2 kez kimyasal gebelki geçirdim acaba ondan mi
Birincide beta hcg 98 di 16 gün kanamam oldu kanamamın başladığı gün 0.21 e falan düşmüştü ikincide de aynı şeyleri yaşadım ama basinda test falan yaptırmadim adetim gecikti 5 6 gün sonra kanama başladı kanama başlayınca test yaptırdım 2.75 çıktı ve uzun bi süre kanamam devam etti üçüncüde aşılama yaptırdım 6.23 cikti pozitif dediler sonra degerim düştü ve suan yoğun bi kanama yaşıyorum yani sadece iki tanesini belge ile ispatlayabilirim dediğiniz yere gidince test sonucu istiyorlar mi yoksa direk gidip 2 düşük yaşadım genetik test yaptırmak istiyorum mu diyeceğim birde başka şartlar var mı evlilik yılı vb gibiBen hrs kadın merkezi (Ankara) ssk karşılıyor 13 TL yaptırdım geçen sene
Belgelemene gerek yok direk anlat durumu onlar yonlendirirBirincide beta hcg 98 di 16 gün kanamam oldu kanamamın başladığı gün 0.21 e falan düşmüştü ikincide de aynı şeyleri yaşadım ama basinda test falan yaptırmadim adetim gecikti 5 6 gün sonra kanama başladı kanama başlayınca test yaptırdım 2.75 çıktı ve uzun bi süre kanamam devam etti üçüncüde aşılama yaptırdım 6.23 cikti pozitif dediler sonra degerim düştü ve suan yoğun bi kanama yaşıyorum yani sadece iki tanesini belge ile ispatlayabilirim dediğiniz yere gidince test sonucu istiyorlar mi yoksa direk gidip 2 düşük yaşadım genetik test yaptırmak istiyorum mu diyeceğim birde başka şartlar var mı evlilik yılı vb gibi
en guzeli adetin gecmesini beklemek ama insan sabredemiyoki :) canım belirtilerin nelerdi adete yakınKızlar tekrar soyluyorum 14. Günden önce yapmayın çıkmıyor ve moraliniz bozuluyor.bende yaşadım dedim ya ben hamileymişim ama idrarda 12. Gun negatifti.
Cnm kaçıncı aşılamandı? Benimde ilk boyleydi hayırlı olsun çookk sevindim bence tuttuEki Görüntüle 1831429
Kızlar çatlatma iğnesinin 13. Gunu aşılamanın 11. Gunu gebelik testimde hayalet çizgi var .inşallah tuttu sanki yaa
canım baya belli cizgi insallah melegin seninledirEki Görüntüle 1831429
Kızlar çatlatma iğnesinin 13. Gunu aşılamanın 11. Gunu gebelik testimde hayalet çizgi var .inşallah tuttu sanki yaa
Bl2 gündür göğüs ucum büyüdü onu farkettim azcık kirpik caprazlaması var, bugün göğülserim ateş gibi ve ucu hep dik. Ara ara bel ağrısı ama gaz sancisi gibide.canım baya belli cizgi insallah melegin seninledir
bende cumartesiyi iple cekiyorum test iciin :) belirti yasıyomusun hic canım
İlk aşılamam ama daha önce 3 gebelik geçirdim başarısız 1 yıldır hamile kalamadim strese bağlı. İnşallah tutmuşturCnm kaçıncı aşılamandı? Benimde ilk boyleydi hayırlı olsun çookk sevindim bence tuttu
aynen bende senin gibiyim bi cok sey oluyo ama belirtimi bilmiyorumBl2 gündür göğüs ucum büyüdü onu farkettim azcık kirpik caprazlaması var, bugün göğülserim ateş gibi ve ucu hep dik. Ara ara bel ağrısı ama gaz sancisi gibide.
Canım inan heveslenemiyorum belirti diyemiyorum net bi şekilde yarın kan sonucunu alayım o zaman gün gün yazcam neler yaşadım.
Saol canim bende senin için dua edeceğim Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereaynen bende senin gibiyim bi cok sey oluyo ama belirtimi bilmiyorum
dua edicem senin icin insallah degerin yuksek cıkar canım
Hayırlı olsun canım tebriklerarkadaşlar daha önce buraya yazmıştım aşılamanın 8.günü kanda baktırdım 2.45 çıktı dun dayanamayıp yani 11.gün yine kan verdim sonuç 51 yani hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?