Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim yüksele bilir o sonuç. Adet zamanı bekle ama çatlama iğnesi idrarda geç geçiyor. O hayalet çizgi oyüzden de olabilir. İnşallah yükselir sonucun.
Sanmıyorum yükseleceğini geçen ay da 1 küsür çıkmıştı, sen ümitliysen ümitlenirim bende ne dersin beraber delirelim mi

Sanmıyorum yükseleceğini geçen ay da 1 küsür çıkmıştı, sen ümitliysen ümitlenirim bende ne dersin beraber delirelim mi
canım adet gecikmeden hic bisey kesin degil bence hemen umutsuzluga kapılma ne olur bende pazar gunu adetim gelmesse oyle yaptıracagm testi oyuzden bekledim kesin sonuc gunun gecince bence .
hic umudumda yok kendimden off
gelin artık esek sıpaları senlendirin su evlerimizi bitsin artık bu hasret ( bende kendimi eve kapattım iyice herkes hamile yada yeni dogum yapmıs. bıktım tedavi goruyomusunuz varmı bisey sorularından kimseyi gormek istemiyorum inanın .....

Eşim de de bende de elle tutulur bi Problem yok daha önce 3 kez hamile kalabildim, hemde normal, aşılamayı kesin olur süreç hizlanir diye doktora ısrar ederek yaptirdim o kadar emindim ki olacağından üstüne bide evdeki test pozitif çıkınca sırf kanda da çıktı demek için gittim hastaneye bu kadar büyük bi hayal kırıklığı sadece düşük yaptığımda yaşamıştım. Çok zor ve dayanılmaz bi süreçmiş gerçekten.
Allahin bizle ilgili bi hesabı vardır mutlaka ama yinede neden Biz demeden duramıyorum. Neden çocugunu çöpe atacak, döverek öldürecek hatta tecavüz edecek , sokağa terkedecek insanlara evlat nasip eden Allahım bize bu mutluluğu yaşatmıyor.
Geçenlerde bdv de uyumsuz çift diye bi başlık vardı ,birbirleri ile evli olmaması gereken çiftlerin çocuğu olmuyomus vs dalga gecmistim ama düşünmeden edemiyorum acaba bosanacak miyiz ilerde ondan mı olmuyor diye.

Canim en iyisi düşünmek. Rabbim den çok istiyoruz. Bazen olmaması olmasından daha az üzer belki bi de öyle düşünelim. Gerçekten kaderimizde anne olmak varsa Rabbim zamanı geldiğinde verecektir. Şuan ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Kendimizi duvardan duvara da vursak olmayacak. Ben hiç ama hiç üzülmedim. Sadece şoka girdim hemen toparladım sonra. Çok inanmistim olacağına. Adet ağrılarım da başladı zaten

Benim arkadaşımın sevgisi trafik kazası geçirdi. Karşı taraftan 3 yaşındaki bi cocuk öldü. Tüp bebekle seneler sonra olmuş oda baya bi denemeden sonra olmuş. O kadar çok istemişlerdi ki Rabbim vermese belki daha az uzulurlerdi. O acınin tarifi olacağını sanmıyorum. Benim de aklıma geliyor dilencilerin ellerinde bebek istemeyene veriyor Rabbim ama unutmayalım ki onlarda sinaniyor. Rabbim kimine verip sinir kimine vermeyip. Evlat hasreti çeken herkes öyle düşünüyor neden onların oluyor da benim olmuyor diye. Ben hep laik değilim diye düşünüyordum annelige

Üzülme canım ya bende inan öyleyim özellikle sormak için arayanlari engelledim :) bazı insanlar çok ama çok insafsız vicdansız Rabbim bunları da görüyor yaraya tuz basiyorlar

canım isyan etme ne olur toparlanmaya calıs zamanını bekliyo demekki elimizden ne gelir ki beklemekten baska insallah bigun bizde tadacagız o mutlulugu imkansız denilen kisiler bile dogal yolla hamile kalıyo cok sukur oyle bi sorunumuz yok hep stres sinirden bence bizimki bi rahat olabilsek akısına bıraksak oluverecek belki ama oda elimizde degil ki ister istemez hep aklımız orada
bak sen yine hamile kalabiliyosun ben 1 senedir hic kalamadım sukret canım herseye ragmen vardır Rabbim'in bir bildigi elbet

Üzülme canım ya bende inan öyleyim özellikle sormak için arayanlari engelledim :) bazı insanlar çok ama çok insafsız vicdansız Rabbim bunları da görüyor yaraya tuz basiyorlar
keske normal hayattada oyle birsey olsaydı gormek ismediklerimizi engelesek ne guzel olurdu :) ister istemez karsılasıyosun konuyu hemen oraya getiriyolar belli artık olmuyo yok yani olunca duyarsın dimi ne diye sorarsın her gordugunde neyse Allah'a havale edelim onlarıda artık

Kızlar ayın 2 sinde aşılama olduğuma göre tutmadığına göre ne zaman adet olmam gerekir? Çatlatma iğnesinin üzerinden 15 gün geçti. Asilama üzerinden 13 gün geçti

Kızlar ayın 2 sinde aşılama olduğuma göre tutmadığına göre ne zaman adet olmam gerekir? Çatlatma iğnesinin üzerinden 15 gün geçti. Asilama üzerinden 13 gün geçti
Ben çatlama ignesinin 18. Günü oluyorum hep

o zman çatlatma iğnesine rağmen geç çatlıo yumurtanız. kist mist oluşmadığı takdirde 12-14 gün sonra regl olmamız gerekio çünkü.

mrb kızlar bende evde test yaptım biraz once. tabi ki negatif yarında adet gunum o kadar haplara igneye asılamaya ragmen olmadı sanırım

mrb kızlar bende evde test yaptım biraz once. tabi ki negatif yarında adet gunum o kadar haplara igneye asılamaya ragmen olmadı sanırım
İnşallah test hatalidir ve umarım kan testinde çıkar. Adet bitene kadar depresyona girelim sonra bakariz ne yapacagimiza. Üzgünüm

İnşallah test hatalidir ve umarım kan testinde çıkar. Adet bitene kadar depresyona girelim sonra bakariz ne yapacagimiza. Üzgünüm
insallah canım tek umudum kan testi artık ..
testi yaptım odaya geldim esim gozumun icine bakıyo mutlu haberi almak lcin ne diyecegimi bilemedim onun o bakısı dahada yıktı beni bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum bende

Menogon 75 ×2 ile asilama tedavisine bende baslamis bulunmaktayim. Bugun itibariyle.Allahtan herkes icin hayirlisi olsun.cok umut besleyerek giristigim bir yöntem degil ama ifade edemedigim bir duygu yuklu ustume. Sorunlar cok olunca umudu yuksekte tutamiuorum.

Kızlar yaaa bende bugün kontrole gittim 3 yumurta büyümeye başlamış doktor eğer üçü de büyürse aşılama yapmam diyo pazartesi tekrar bakcak. yasakmis 2 den fazla yumurta olursa. deli olcam yaaa.... bi den ben igneyi en düşük dozda kullandim doktoru uyarmistim bana düşük doz verin benim yumurtalar hemen büyüyor diye

Hay allah ya ,o zaman sende kendi kendine çatlatma iğneni yapıp gün aşırı ilişkiyle denersin gıcık oldum doktora gerçekten. Üçüz gebelik olur diye yapmıyo belliki, ama hadi sen istiyosan, göze alabiliyosan. Dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…