Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende an itibari ile güldür güldür geldi adet. Persembeye randevu aldım sanırım yine mayıs aşılaması olcak

ay senle birebir aynı düşüncelerimiz ve ağrı sızılar.. bnde sabaha kırmızılarla uyanırm. aynen tatil programımı yaptm 1 kocalı 1kocasız. snrasnda tüp yolları beni bekler. nası olsa aynı yaa ilaçlar yapacak bişe yok tadını çıkaralım tatillerin barii koca göbek tatil çekilmezdi zaten dimiii:)

merhaba kızlar bende bugün ilk aşılamam için ilk iğnemi vuruldum yalnız merak ettiğim bir şey var iğneyi hergün aynı saatte vurulmak gerekiyor dediler bugün dr göstermek amaçlı saat 14,15 de vurdu bendemi hergün o saatte vurulcam çalışıyorum nasıl olacak kafam allak bullak inşallah tutar :)

bana da ilk öyle yapmşlardı çalışıyorum bende. iğnenin buzdolabnda muhafaza edilmesi grekio diye 2.gün sbah evden çkmadan yaptm. diğer günler de hep ewden çkmadan yaptm. dr'a sordm bişi olmaz dedi. yanlız aşılama olmadan önceki son kontrolde sbah yapma dr'un tamam yada devam demesini bekle. normal standarta erişmişse yumurta yaptrmayabilio dr.lar SEBAHAT_20

Insallah canim. Bugun 9. Gunum. gittim 4 yumurtam varmis. 15 19 mm. Diger ikisi 13 14 mm. Iki tanesinin ustunde durcaz dedi. Buyuk ihtimal cuma gunu yapariz dedi. Yarin yine gidicem bakalim. Haber veririm.
Umut kesmemek lazim ama olumsuzlari gorunce bide ayni durumda olanlari gorunce korku saliyo tabi.

toprak-35 canım cok üzüldüm ya insan yıkılıyor ama Allah ın izniyle saģlam durmaya moralini bozmamaya çalıs bu daha önemli tekrar eyleme geçmen icin ,derdi veren dermanı da verecek ins bize.Bizimki de sebebsiz infertilite.
Bugun regl min 27 .gunu asilamanin 11. Gunu cuma gunu adet olma gunum (normalde hep 27.gun yani bugun oluyordum gecen ay ilk defa 30.gunde oldu bu seferde oyle olabilir.)cuma ogleden sonra test yapicagim ins hasta olmassam.Pazar gunden belli adet agri ve sisligi var ne yapalim nasip kismet.Elimizde olmayan sey icin cok uzulmek mantiksiz tedbir alip tevekkul edelim ne yapalim

aşılama aşılama işte ya çipli de belki 2 kere yıkıolardır :) sonuçta tek bitanesi grekio ama o da yolunu bi türlü bulamıo :/ şaka bi yana alternatif yöntemler denenebilir tabi. S sevecen_29

Canım o kadar emek veriyorsun al tabi doktor bana o kadar ugrastik dinlen dedi calisma dedi hafta sonuna dek geldigi icin iki gun rapor aldik totalde 5 gun dinlendim.Ogretmen oldugumuz icin ayakta duruyoruz malesef rapor alman iyi olur.Ben cumartesi asilama oldu pazar ales sinavinda Salon baskaniydim mecburen gittim ama oturdum genelde,sinav esnasinda sanci saplaniyordu karnim gurulduyordu su ictim yudum yudum caktirmadim:)sonraki 4 - 5 gun dinlendim. Simdilerde yazili okuyorum oturuyorum genelde ,olumsuzu gorup moralimi bozmayim diye tahlile son gun gidecegim

benim tek yumurtayla olmuştu iğneden önce 19mm di senin tutma ihtimali daha fazla canım eşimde sayı düşüklüğü var o yüzden tutmadı sanırım bizimki .
sen şimdiden bunları düşünüp strese girme canım güzel düşün güzel olsun hayırlısı artık

canım muhakkak rapor al ben 3 gün hep yattım hiç birsey yapmadım sormak istediğin olursa özeldende yazabilirsin

canım nasip ama yılmak yok devam et hemen tekrar yaptır inşlaah bu sefer olacak ben inanıyorum
inşallah canım 1 ay ara verip tekrar başlarız artık ne yapacağımıza dr.la konuşup karar vereceğim birdahaki adette giderim artık
desteğin için teşekkür ederim canım sende dikkat et bak kendine yeğenime iyi bak inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…