Bende an itibari ile güldür güldür geldi adet. Persembeye randevu aldım sanırım yine mayıs aşılaması olcak
Amin canım , benimde dualarımdasınız. Öpüyorum çok.missagor bütün dualarım seninle. Yemene, içmene, uykuna ama en önemlisi keyfine dikkat et canım. İnşallah bu defa emeklerinin karşılığını alırsın
ay senle birebir aynı düşüncelerimiz ve ağrı sızılar.. bnde sabaha kırmızılarla uyanırm. aynen tatil programımı yaptm 1 kocalı 1kocasız. snrasnda tüp yolları beni bekler. nası olsa aynı yaa ilaçlar yapacak bişe yok tadını çıkaralım tatillerin barii koca göbek tatil çekilmezdi zaten dimiii:)aynen kızlar ben de bugün yarın katılabilirim aranıza. Dünden beri sinyal alıyorum, karnım belim mahvetti beni
Olmaması da gayet beklediğim bir durum zaten. Planımı programımı yaptım, önce güzel bir tatil ardından da tüp bebeğe geçiş yaparım. Alıştım iğneye zaten
Insallah canim. Bugun 9. Gunum. gittim 4 yumurtam varmis. 15 19 mm. Diger ikisi 13 14 mm. Iki tanesinin ustunde durcaz dedi. Buyuk ihtimal cuma gunu yapariz dedi. Yarin yine gidicem bakalim. Haber veririm.mrb canım bende tutmadı ama hamile kalan çok arkadaşlarımızda oldu nasib işi belkide meleğin bu vesile ile gelecektir belli mi olur 1kere denersin ki inşallah olur . olmadı tüp bebek yaptırırsın yine kendini hazır hissettiğinde
gelişmelerden haberdar et merak ederim
Ben hic duymadim . Asilama ayni sekilde oluyor bildigimhic benım soruma bakmayınnnnnn
Canım o kadar emek veriyorsun al tabi doktor bana o kadar ugrastik dinlen dedi calisma dedi hafta sonuna dek geldigi icin iki gun rapor aldik totalde 5 gun dinlendim.Ogretmen oldugumuz icin ayakta duruyoruz malesef rapor alman iyi olur.Ben cumartesi asilama oldu pazar ales sinavinda Salon baskaniydim mecburen gittim ama oturdum genelde,sinav esnasinda sanci saplaniyordu karnim gurulduyordu su ictim yudum yudum caktirmadim:)sonraki 4 - 5 gun dinlendim. Simdilerde yazili okuyorum oturuyorum genelde ,olumsuzu gorup moralimi bozmayim diye tahlile son gun gidecegimCan'ım çok teşekkür ederim .sakıncası olmazsa kafama takılan şeyleri sorabilirmiyim sana . dediğin gibi bende vakit kaybetmek istemiyorum işallah ilk aşılama da tutar .son bişe sorcam ben öğretmenim ortaokul öğretmeni sence aşılamadan sonra bir hafta rapor almam iyi olurmu sen Nasıl yapmıştın
çok şükür evet cnm iki yumurtam 15mm idi diğeri 12mm idi. küçük olan büyümeden catlatma igneni yapalim dedi dün aksam catlatma ignemi yaptik tahminim iki yumurta 16mm de catlicak. yarin da aşılamam yapilcak :)ShinSeGi naptın canım doktoru ikna edebildin mi?
canım nasip ama yılmak yok devam et hemen tekrar yaptır inşlaah bu sefer olacak ben inanıyorumgerek kalmadı canım başladı adetim
benim tek yumurtayla olmuştu iğneden önce 19mm di senin tutma ihtimali daha fazla canımInsallah canim. Bugun 9. Gunum. gittim 4 yumurtam varmis. 15 19 mm. Diger ikisi 13 14 mm. Iki tanesinin ustunde durcaz dedi. Buyuk ihtimal cuma gunu yapariz dedi. Yarin yine gidicem bakalim. Haber veririm.
Umut kesmemek lazim ama olumsuzlari gorunce bide ayni durumda olanlari gorunce korku saliyo tabi.
canım muhakkak rapor al ben 3 gün hep yattım hiç birsey yapmadım sormak istediğin olursa özeldende yazabilirsinCan'ım çok teşekkür ederim .sakıncası olmazsa kafama takılan şeyleri sorabilirmiyim sana . dediğin gibi bende vakit kaybetmek istemiyorum işallah ilk aşılama da tutar .son bişe sorcam ben öğretmenim ortaokul öğretmeni sence aşılamadan sonra bir hafta rapor almam iyi olurmu sen Nasıl yapmıştın
inşallah canım 1 ay ara verip tekrar başlarız artık ne yapacağımıza dr.la konuşup karar vereceğim birdahaki adette giderim artıkcanım nasip ama yılmak yok devam et hemen tekrar yaptır inşlaah bu sefer olacak ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?