bu ay herkes tatile kaçıyo sanırım:) bizde bu ay gezelim tozalım bi kafamız boşalsın diyoruz eşimleay senle birebir aynı düşüncelerimiz ve ağrı sızılar.. bnde sabaha kırmızılarla uyanırm. aynen tatil programımı yaptm 1 kocalı 1kocasız. snrasnda tüp yolları beni bekler. nası olsa aynı yaa ilaçlar yapacak bişe yok tadını çıkaralım tatillerin barii koca göbek tatil çekilmezdi zaten dimiii:)
hic benım soruma bakmayınnnnnn
QUOTE="edosko, post: 46534412, member: 651224"]Ben hic duymadim . Asilama ayni sekilde oluyor bildigimhic benım soruma bakmayınnnnnn
aynn canım yer gök dua ile Rabbime sığınıp devam edeceğiz yolumuza hayırlısı buymuş demekki benim içintoprak-35 canım cok üzüldüm ya insan yıkılıyor ama Allah ın izniyle saģlam durmaya moralini bozmamaya çalıs bu daha önemli tekrar eyleme geçmen icin ,derdi veren dermanı da verecek ins bize.Bizimki de sebebsiz infertilite.
Bugun regl min 27 .gunu asilamanin 11. Gunu cuma gunu adet olma gunum (normalde hep 27.gun yani bugun oluyordum gecen ay ilk defa 30.gunde oldu bu seferde oyle olabilir.)cuma ogleden sonra test yapicagim ins hasta olmassam.Pazar gunden belli adet agri ve sisligi var ne yapalim nasip kismet.Elimizde olmayan sey icin cok uzulmek mantiksiz tedbir alip tevekkul edelim ne yapalim
Amin canim hepimizden ins.huzunlu bir donem tatil firsati varsa hic kacirma canim.Motivasyon bu islerden daha oncelikli moral olmassa stresten islem bile yapamayiz.aynn canım yer gök dua ile Rabbime sığınıp devam edeceğiz yolumuza hayırlısı buymuş demekki benim için
benim adette 2 gün gecikmeli oldu bu ay 30.gün oldum kullandığım ilaçlardan sanırım
inşallah sizlerden güzel haberler alırız canım
doğru söylüyosun canım stres herşeyin başı zaten .bu ayda böyle geçsin :)Amin canim hepimizden ins.huzunlu bir donem tatil firsati varsa hic kacirma canim.Motivasyon bu islerden daha oncelikli moral olmassa stresten islem bile yapamayiz.
canım bende merak ettim daha mı etkili acaba normal aşılamadan bizide bilgilendirirsin yarın bende düşünebilirim belki :)yarın ogreneyım cıplı asılamayı doktordan
normal ilişkide tutma oranı ne kadarsa aşılamada da şans okadar oluyomuş sanırım dr bana yüzde 20-30 dedi tutma şansı nasib işi tamamen ben sadece tüp bebek raporu için yaptırmak istiyorum bir kere daha yoksa umudum kalmadı aşılamadan yanaaşılamayla hamıle kalan var mı yaaa hep düşük başarı oranı
ay senle birebir aynı düşüncelerimiz ve ağrı sızılar.. bnde sabaha kırmızılarla uyanırm. aynen tatil programımı yaptm 1 kocalı 1kocasız. snrasnda tüp yolları beni bekler. nası olsa aynı yaa ilaçlar yapacak bişe yok tadını çıkaralım tatillerin barii koca göbek tatil çekilmezdi zaten dimiii:)
Ne kadardi sperm degerleriniz canim... merak ettim. Kismet oleymis aslinda neler okuyoruz. Dusukte olsa... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..benim tek yumurtayla olmuştu iğneden önce 19mm di senin tutma ihtimali daha fazla canımeşimde sayı düşüklüğü var o yüzden tutmadı sanırım bizimki .
sen şimdiden bunları düşünüp strese girme canım güzel düşün güzel olsun hayırlısı artık
güzel dileklerin çok tesekkürler canım benim bakarsın bu ay dinlenmede hamile kalırsın muhakkak haberleselim sakın kafana takma vaktı zamanı geldiğinde alacaksın bu güzel haberiinşallah canım 1 ay ara verip tekrar başlarız artık ne yapacağımıza dr.la konuşup karar vereceğim birdahaki adette giderim artık
desteğin için teşekkür ederim canım sende dikkat et bak kendine yeğenime iyi bak inşallah sağlıkla alırsın kucağına
detaylı bakılmadı bizim ama hareket normal dedi dr sayı 10 milyondu o düşük biraz keçi boynuzu eşimde yedi sürekli ama bi etkisi olmadı sanırım bu ay da onu götüreyim diyorum tedaviye :)Ne kadardi sperm degerleriniz canim... merak ettim. Kismet oleymis aslinda neler okuyoruz. Dusukte olsa... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
Bizim degerlerimiz iyi ama normal yolla olmadi. Ileri hizli harkt 25 yavas ileri 20 yerinde 17. Spermde 128 milyondu toplamda... ona ragmen takviye yapmistik keciboynuzu vs ama olmadi iste bu asamaya kadar geldik
inşallah canım kendimi boşlukta gibi hissediyorum şu an toparlanmam zaman alacak ama yapacak bişey yok artık ümitle sabırla bekleyeceğiz ne yapalım :) haberleşiriz tabi inşallah güzel haberler verebilirim sanagüzel dileklerin çok tesekkürler canım benim bakarsın bu ay dinlenmede hamile kalırsın muhakkak haberleselim sakın kafana takma vaktı zamanı geldiğinde alacaksın bu güzel haberi
zamanı gelince olacak inşallah canım ,bizim imtihanımızda bu demekki Rabbime sığınıp bekleyeceğiz artıkNe kadardi sperm degerleriniz canim... merak ettim. Kismet oleymis aslinda neler okuyoruz. Dusukte olsa... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
Bizim degerlerimiz iyi ama normal yolla olmadi. Ileri hizli harkt 25 yavas ileri 20 yerinde 17. Spermde 128 milyondu toplamda... ona ragmen takviye yapmistik keciboynuzu vs ama olmadi iste bu asamaya kadar geldik
Aynen . Bide ben deneyeyim bakalim ne sonuc cikacakzamanı gelince olacak inşallah canım ,bizim imtihanımızda bu demekki Rabbime sığınıp bekleyeceğiz artık
Benim eşime doktor keçi boynuzu na ek olarak supradyn all Day ve folbiol verdi gerçi midem agriyo diyo supradyn icmiyo ama siz deneyin istersenizdetaylı bakılmadı bizim ama hareket normal dedi dr sayı 10 milyondu o düşük biraz keçi boynuzu eşimde yedi sürekli ama bi etkisi olmadı sanırım bu ay da onu götüreyim diyorum tedaviye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?