Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu ay herkes tatile kaçıyo sanırım:) bizde bu ay gezelim tozalım bi kafamız boşalsın diyoruz eşimle
inşallah hepimize yarar bu tatiller bakarsın kendiliğinden geliverir meleklerimiz

hic benım soruma bakmayınnnnnn
hic benım soruma bakmayınnnnnn
QUOTE="edosko, post: 46534412, member: 651224"]Ben hic duymadim . Asilama ayni sekilde oluyor bildigim [/QUOTE]

http://www.jinekolognet.com/mikroenjeksiyon.asp

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/mikroenjeksiyon-icsi.html?m=1

Canım son gelisen teknolojide mikroenjeksiyon duydum bu linkte ancak bu tup bebegin farkli bir versiyonu
asilamanin degil.cipli yontem olarak da bu yazidaki olayi haberlerde vermislerdi sanirim.Cipli asilamanin detayini ogren bakalim bundan mi bahsediyor?

aynn canım yer gök dua ile Rabbime sığınıp devam edeceğiz yolumuza hayırlısı buymuş demekki benim için
benim adette 2 gün gecikmeli oldu bu ay 30.gün oldum kullandığım ilaçlardan sanırım
inşallah sizlerden güzel haberler alırız canım

Amin canim hepimizden ins.huzunlu bir donem tatil firsati varsa hic kacirma canim.Motivasyon bu islerden daha oncelikli moral olmassa stresten islem bile yapamayiz.

aşılamayla hamıle kalan var mı yaaa hep düşük başarı oranı
normal ilişkide tutma oranı ne kadarsa aşılamada da şans okadar oluyomuş sanırım dr bana yüzde 20-30 dedi tutma şansı nasib işi tamamen ben sadece tüp bebek raporu için yaptırmak istiyorum bir kere daha yoksa umudum kalmadı aşılamadan yana

Crinone jel kullananlar jeli nasil atiyor vucut akintiniz nasil? Birde akintiniz gunde kackere nasil oluyor

Ahh sen beni bir de ilk aşılamamda görseydin, ortalık toz dumandan görünmüyordu
Şimdi üzgünüm tabi ki eşimi ve kendimi üzdüğüm için. Ne gerek vardı yani diyorum.
Beni gerginleştiren iğne yapmamdı, ona da alıştım artık.
Tedbiri aldık bakalım takdir Yüce Mevla'dan

Ne kadardi sperm degerleriniz canim... merak ettim. Kismet oleymis aslinda neler okuyoruz. Dusukte olsa... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
Bizim degerlerimiz iyi ama normal yolla olmadi. Ileri hizli harkt 25 yavas ileri 20 yerinde 17. Spermde 128 milyondu toplamda... ona ragmen takviye yapmistik keciboynuzu vs ama olmadi iste bu asamaya kadar geldik

güzel dileklerin çok tesekkürler canım benim bakarsın bu ay dinlenmede hamile kalırsın muhakkak haberleselim sakın kafana takma vaktı zamanı geldiğinde alacaksın bu güzel haberi

detaylı bakılmadı bizim ama hareket normal dedi dr sayı 10 milyondu o düşük biraz keçi boynuzu eşimde yedi sürekli ama bi etkisi olmadı sanırım bu ay da onu götüreyim diyorum tedaviye :)

güzel dileklerin çok tesekkürler canım benim bakarsın bu ay dinlenmede hamile kalırsın muhakkak haberleselim sakın kafana takma vaktı zamanı geldiğinde alacaksın bu güzel haberi
inşallah canım kendimi boşlukta gibi hissediyorum şu an toparlanmam zaman alacak ama yapacak bişey yok artık ümitle sabırla bekleyeceğiz ne yapalım :) haberleşiriz tabi inşallah güzel haberler verebilirim sana

zamanı gelince olacak inşallah canım ,bizim imtihanımızda bu demekki Rabbime sığınıp bekleyeceğiz artık

detaylı bakılmadı bizim ama hareket normal dedi dr sayı 10 milyondu o düşük biraz keçi boynuzu eşimde yedi sürekli ama bi etkisi olmadı sanırım bu ay da onu götüreyim diyorum tedaviye :)
Benim eşime doktor keçi boynuzu na ek olarak supradyn all Day ve folbiol verdi gerçi midem agriyo diyo supradyn icmiyo ama siz deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…