Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
T trilece34 sağol canım eşim keçi boynuzunun suyunu içemiyo öyle daha etkili ama sevmedi bir türlü yedi sürekli öylede etkisi olurmu bilmiyorum
bal çörek otu tarçını bende denemiştim 2 ay önce sonuç alamayınca bıraktım onuda soğan suyunada başlıyayım diyorum klomen kist yaptı sanırım adetim afedersin siyah ve yoğun geldi dün hep çamur gibi dr.a gitsemmi bilmiyorum

Günaydın bayanlar catlatma ignem yapilali 36 saat oldu Bugün aşılama yapilcak ama hiç ovulasyon ağrım filan olmadi acaba catlamadi mi bu yumurta, catlamadan mi yapcaklar aşılamayi?

Günaydın bayanlar catlatma ignem yapilali 36 saat oldu Bugün aşılama yapilcak ama hiç ovulasyon ağrım filan olmadi acaba catlamadi mi bu yumurta, catlamadan mi yapcaklar aşılamayi?
normalde oluyor mu ağrın ? benim hıc agrım olmaz. catlatma ıgnesınden sonrada olmazdı. 2 ay klomen catlatma ıgnesı kullandım 3 er yumurtam oldu. ucude catladı en ufak agrı hıssetmedım.

Benim de çatlama ağrısı olmamıştı ama yapmışlardı bende anlamıyorum ağrı aşılamada olmuştu. Hadi kolay gelsin canım deneyimlerini bekliyoruz

Benim de çatlama ağrısı olmamıştı ama yapmışlardı bende anlamıyorum ağrı aşılamada olmuştu. Hadi kolay gelsin canım deneyimlerini bekliyoruz
çatlama ağrım başladı aşılama birazdan hadi hayırlısı benim ultrasonda bakarak yapcakmis sıkışık gel dedi yumurtaya da bakar heralde

normalde oluyor mu ağrın ? benim hıc agrım olmaz. catlatma ıgnesınden sonrada olmazdı. 2 ay klomen catlatma ıgnesı kullandım 3 er yumurtam oldu. ucude catladı en ufak agrı hıssetmedım.
evet cnm genelde ağrım oluyor.. cok enteresanki tam 36 saat doldu ovulasyon ağrım başladı ne dakik yumurtalarım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…