araştırayım bakalım onlarıda, sağol canımBenim eşime doktor keçi boynuzu na ek olarak supradyn all Day ve folbiol verdi gerçi midem agriyo diyo supradyn icmiyo ama siz deneyin isterseniz
tesekkürler benim ilk aşılamamdı canımzeynepSav canım kacıncı asılaman tebrık ederım Saglıkla kucagına al ınsallah :)
Offf hadi ya . Ne kadar düşük bi oranmış bu aşılamabeni de ekleyebilirsin listeye negatif olarak kahverengi akıntılar başladımissagor
Evet başka bi doktor değer falan bakmadan gnc nin q10 ini vermişti ama çok pahalıydı 1 ay kullandı esim sadecegnc men's arginmax duydum bnde 2-3 katına çkarıyormuş sperm sayı ve hareketini.
Üzülmemeye çalış canım lütfen çok şaşırdım biraz saçmaladım kusura bakma bi önceki cevabımda inşallah bidahaki ay mutlu haberler verecezbeni de ekleyebilirsin listeye negatif olarak kahverengi akıntılar başladımissagor
normalde oluyor mu ağrın ? benim hıc agrım olmaz. catlatma ıgnesınden sonrada olmazdı. 2 ay klomen catlatma ıgnesı kullandım 3 er yumurtam oldu. ucude catladı en ufak agrı hıssetmedım.Günaydın bayanlar catlatma ignem yapilali 36 saat oldu Bugün aşılama yapilcak ama hiç ovulasyon ağrım filan olmadi acaba catlamadi mi bu yumurta, catlamadan mi yapcaklar aşılamayi?
Benim de çatlama ağrısı olmamıştı ama yapmışlardı bende anlamıyorum ağrı aşılamada olmuştu. Hadi kolay gelsin canım deneyimlerini bekliyoruzGünaydın bayanlar catlatma ignem yapilali 36 saat oldu Bugün aşılama yapilcak ama hiç ovulasyon ağrım filan olmadi acaba catlamadi mi bu yumurta, catlamadan mi yapcaklar aşılamayi?
Aynı gün olumsuz canım ya üzülmedim ama sonradan çıkıyor acısı şeytan diyo sattır arabayi git temmuzda tüp bebek yaptirBen adet oldum
çatlama ağrım başladı aşılama birazdan hadi hayırlısıBenim de çatlama ağrısı olmamıştı ama yapmışlardı bende anlamıyorum ağrı aşılamada olmuştu. Hadi kolay gelsin canım deneyimlerini bekliyoruz
evet cnm genelde ağrım oluyor.. cok enteresanki tam 36 saat doldu ovulasyon ağrım başladı ne dakik yumurtalarım varmışnormalde oluyor mu ağrın ? benim hıc agrım olmaz. catlatma ıgnesınden sonrada olmazdı. 2 ay klomen catlatma ıgnesı kullandım 3 er yumurtam oldu. ucude catladı en ufak agrı hıssetmedım.
Oo süperçatlama ağrım başladı aşılama birazdan hadi hayırlısıbenim ultrasonda bakarak yapcakmis sıkışık gel dedi yumurtaya da bakar heralde
Yaw tüp bebek araba parası kadar var mı ? Gözüm korktu bu korkuyla her gece yatağa atarım ben adamı , zaten araba parası desem o atarAynı gün olumsuz canım ya üzülmedim ama sonradan çıkıyor acısı şeytan diyo sattır arabayi git temmuzda tüp bebek yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?