Yaw tüp bebek araba parası kadar var mı ? Gözüm korktu bu korkuyla her gece yatağa atarım ben adamı , zaten araba parası desem o atar
Ben adet olmadim kan verdim..kesin sonuc yaniHayırdır kızlar ya hepiniz bugün mu adet oldunuz
Kacinci gunun hic belirtin var miBen adet olmadim kan verdim..kesin sonuc yani
kaçıncı günü kan verdin canimBen adet olmadim kan verdim..kesin sonuc yani
- kaçıncı günü kan verdin canim
Ne gebelik ne adet hic belirtim yok.12.gun kan verdim o kadarKacinci gunun hic belirtin var mi
Bekle bakalım belki daha cikmamistir Allahtan ümit kesilmezNe gebelik ne adet hic belirtim yok.12.gun kan verdim o kadar
Bari 2 olsaydi bhcg.0.2Bekle bakalım belki daha cikmamistir Allahtan ümit kesilmez
Ay hadi insallah tutar canım ,senin adına sevindimrapor çıkarsa çok değil. 2 aşılamadan sonra çıkarıyorlar tüp bebek raporunu zaten.
Benim iki aşılamam oldu. Elvada aşılama merhaba tüp bebek
Üzülme canım allah sağlık versin inşallah olacak zamanı gelince
Bari 2 olsaydi bhcg.0.2
hadi hayırlısı dualarımız seninleevet cnm genelde ağrım oluyor.. cok enteresanki tam 36 saat doldu ovulasyon ağrım başladı ne dakik yumurtalarım varmış
işlem bitti 2-3 dakka sürdü anlamadim bile ne ara bitti. eşime anlatmis doktor ne yapmamiz lazim diye eşim hic bisi anlamamis birazdan gidip ben sorcamhadi hayırlısı dualarımız seninledr u iyi dinle bizede tavsiyede bulunursun.
benimde cuma gunu olcakta .
ben de rapor icin 2. aşılamami yaptirdimrapor çıkarsa çok değil. 2 aşılamadan sonra çıkarıyorlar tüp bebek raporunu zaten.
Benim iki aşılamam oldu. Elvada aşılama merhaba tüp bebek
geçerli oluyor cnm ama igneli aşılama olmasi şartı varmış yani klomen gibi haplarla yapilanlar sayilmiyormus bi sonuç negatif olursa hastaneden belgesini alcan rapor içinözeldeki aşılamalar da geçerli oluomuki?life__
gerçi şuan gereksiz sevindm. 1,5 senelik evliyim çünkü :/geçerli oluyor cnm ama igneli aşılama olmasi şartı varmış yani klomen gibi haplarla yapilanlar sayilmiyormus bi sonuç negatif olursa hastaneden belgesini alcan rapor için
yatmadınmı yapıldıktan sonra. ne cabuk oldu gercekten.işlem bitti 2-3 dakka sürdü anlamadim bile ne ara bitti. eşime anlatmis doktor ne yapmamiz lazim diye eşim hic bisi anlamamis birazdan gidip ben sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?