Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tesekkr ettm açıklaman için cnm ama en az 3 sene evli olma durumu gbi bişey varmış. onu bilmiodm ben. illa para çıkacak yaniii olmuo çıkmadan:) life__

tesekkr ettm açıklaman için cnm ama en az 3 sene evli olma durumu gbi bişey varmış. onu bilmiodm ben. illa para çıkacak yaniii olmuo çıkmadan:) life__
İki kez iğneli aşılama olmuş ancak hamilelik oluşmamışsa 3 yıl evlilik şartı aranmıyor diye biliyorum canım.

yatmadınmı yapıldıktan sonra. ne cabuk oldu gercekten.
45 dakika filan yattim doktorun yanina uğradık özel bisey soylemedi. crinone jel vermis sabah aksam onu kullan günlük yaşantına dön 2 haziranda kan tahlili yaptir bana arayip pozitif sonucu haber ver dedi :) ama ben eve geldim 2 gün yatmayi planliyorum

benim ikinci aşılamadan hiiiiç umudum yok valla. Cuma belli olacak. Tutmamışsa haziran sonu tüp bebeğe başlıyoruz. İnşallah seninki tutar.
insallah cnm ama bende cikolata kisti var benim de tutma ihtimali düşük... yine de umud ediyoruz bakalim

arastırıym ben onu bi:) life__ ay beklemekten yana deilim hiç ya. hayat bu ne olacağı belli olmaz. hergün yeni yeni hastalıklar bişiler duyuoruz enfeksionu cartı curtu. tatillerden sora dalarım tüp işine. inşalla seninki olur ShinSeGi

canim olmazsa biraz daha bekle fiyatlari araştır bi.benim yaptırdığım yer sgk ile anlasmasi olan bi özel hastane tüp bebeğe 4 bin lira dedi ilaclarla en fazla 6 bin olur dedi. eğer rapor cikarirsa 2 bin lira filan daha ucuz olcakmis

İki kez iğneli aşılama olmuş ancak hamilelik oluşmamışsa 3 yıl evlilik şartı aranmıyor diye biliyorum canım.
yok cnm malesef 3 yıl evli olma şartı var doktor da söyledi bana ama bazi özel durumlarda aranmiyor sanirim o şart

canim eğer gitmediysen infertilite bölümü olan bi yere git çok daha farkli bi bakış açısıyla inceliyorlar belki tüp bebege gerek bile kalmaz.

bu arada az miktarda ananas ve biraz kabak çekirdeği ye. tutunmayı kolaylaştırıomuş. ananas çok yemek düşüğe sebep oluomuş. az miktarı destekliormuş diye biliorm ShinSeGi

ınsallah. ben gunduz asılama olup aksam dugune gıdıcem yat desede yatamam.

bu arada az miktarda ananas ve biraz kabak çekirdeği ye. tutunmayı kolaylaştırıomuş. ananas çok yemek düşüğe sebep oluomuş. az miktarı destekliormuş diye biliorm ShinSeGi
evet evet bende duymustum. eşime soyliyim gelirken alsin. ben gecen ayda yedim ananas çok lezzetli zaten

Ben cuma günü kan vermeye gittiğimde sorarım. Sizi de bilgilendiririm kızlar

süper vala. ben kıpırdamadan 3 gün yattmda noldu. oh çalkalarsın düğünde daha ii ilerler tüplere:) edosko
Valla cuma ctesi pazar evde olamicam.. gitmezsem olmaz :) tepinmemeye calisicam. Ama normal oynarim aynen canim valla olacagi varsa oluyor. Elimizden geleni yapiyoruz bakalim. Bende drda sira bekliyorum. Bakalim benim yumurtalar ne durumda

geçerli oluyor cnm ama igneli aşılama olmasi şartı varmış yani klomen gibi haplarla yapilanlar sayilmiyormus bi sonuç negatif olursa hastaneden belgesini alcan rapor için
bana iğne vermedi sadece klomen kullandım. bende 1 aşılama daha yaptırayım diyordum rapor için şimdi 2 defa daha olmam gerekecek ozaman bilseydim baştan söylerdim dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…