benim ikinci aşılamadan hiiiiç umudum yok valla. Cuma belli olacak. Tutmamışsa haziran sonu tüp bebeğe başlıyoruz. İnşallah seninki tutar.ben de rapor icin 2. aşılamami yaptirdim
İki kez iğneli aşılama olmuş ancak hamilelik oluşmamışsa 3 yıl evlilik şartı aranmıyor diye biliyorum canım.tesekkr ettm açıklaman için cnm ama en az 3 sene evli olma durumu gbi bişey varmış. onu bilmiodm ben. illa para çıkacak yaniii olmuo çıkmadan:)life__
evet rapor için 3 yillik evli olma şartı var ama zaten yaşın çok büyük değilse bekle bence yaa tüp için 1.5 yil erken zatengerçi şuan gereksiz sevindm. 1,5 senelik evliyim çünkü :/
45 dakika filan yattim doktorun yanina uğradık özel bisey soylemedi. crinone jel vermis sabah aksam onu kullan günlük yaşantına dön 2 haziranda kan tahlili yaptir bana arayip pozitif sonucu haber ver dedi :) ama ben eve geldim 2 gün yatmayi planliyorumyatmadınmı yapıldıktan sonra. ne cabuk oldu gercekten.
insallah cnm ama bende cikolata kisti var benim de tutma ihtimali düşük... yine de umud ediyoruz bakalimbenim ikinci aşılamadan hiiiiç umudum yok valla. Cuma belli olacak. Tutmamışsa haziran sonu tüp bebeğe başlıyoruz. İnşallah seninki tutar.
canim olmazsa biraz daha bekle fiyatlari araştır bi.benim yaptırdığım yer sgk ile anlasmasi olan bi özel hastane tüp bebeğe 4 bin lira dedi ilaclarla en fazla 6 bin olur dedi. eğer rapor cikarirsa 2 bin lira filan daha ucuz olcakmistesekkr ettm açıklaman için cnm ama en az 3 sene evli olma durumu gbi bişey varmış. onu bilmiodm ben. illa para çıkacak yaniii olmuo çıkmadan:)life__
yok cnm malesef 3 yıl evli olma şartı var doktor da söyledi bana ama bazi özel durumlarda aranmiyor sanirim o şartİki kez iğneli aşılama olmuş ancak hamilelik oluşmamışsa 3 yıl evlilik şartı aranmıyor diye biliyorum canım.
canim eğer gitmediysen infertilite bölümü olan bi yere git çok daha farkli bi bakış açısıyla inceliyorlar belki tüp bebege gerek bile kalmaz.
ınsallah. ben gunduz asılama olup aksam dugune gıdıcem45 dakika filan yattim doktorun yanina uğradık özel bisey soylemedi. crinone jel vermis sabah aksam onu kullan günlük yaşantına dön 2 haziranda kan tahlili yaptir bana arayip pozitif sonucu haber ver dedi :) ama ben eve geldim 2 gün yatmayi planliyorum
evet evet bende duymustum. eşime soyliyim gelirken alsin. ben gecen ayda yedim ananas çok lezzetli zatenbu arada az miktarda ananas ve biraz kabak çekirdeği ye. tutunmayı kolaylaştırıomuş. ananas çok yemek düşüğe sebep oluomuş. az miktarı destekliormuş diye biliormShinSeGi
ooowww cok feci. o zaman pek oynama oturmaya çalış. ama insanin da içi giderınsallah. ben gunduz asılama olup aksam dugune gıdıcemyat desede yatamam.
Ben cuma günü kan vermeye gittiğimde sorarım. Sizi de bilgilendiririm kızlar
Valla cuma ctesi pazar evde olamicam.. gitmezsem olmaz :) tepinmemeye calisicam. Ama normal oynarimsüper vala. ben kıpırdamadan 3 gün yattmda noldu. oh çalkalarsın düğünde daha ii ilerler tüplere:)edosko
Artik hafif hafif oynarim. Ziplamadan tabi :)ooowww cok feci. o zaman pek oynama oturmaya çalış. ama insanin da içi gider
bana iğne vermedi sadece klomen kullandım. bende 1 aşılama daha yaptırayım diyordum rapor için şimdi 2 defa daha olmam gerekecek ozaman bilseydim baştan söylerdim dr.ageçerli oluyor cnm ama igneli aşılama olmasi şartı varmış yani klomen gibi haplarla yapilanlar sayilmiyormus bi sonuç negatif olursa hastaneden belgesini alcan rapor için
hayırlısı olsun canım inşallah tutunur meleğin gerek kalmaz tüp bebeğeben de rapor icin 2. aşılamami yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?