Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben cuma günü kan vermeye gittiğimde sorarım. Sizi de bilgilendiririm kızlar
canım çok makbule geçer valla :) inşallah gerek yoktur iğneli olmasına kaybedecek zamanım kalmadı aşılamayla falan 8.seneye giriyoruz neredeyse hayırlısı artık ..

Selam kızlar ya neler oluyor bir açtim interneti herkesten olumsuz haber((toplu depresyona mi girecegiz simdi moralim bozuldu.Benimki de eli kulaginda agrilar devam ediyor .Savas sehidi gibi tek tek dusuyoruz sanki,asilamadan geldigimde amaliyat olmusum gibi hissetmistim maddi ve manevi olarak cok zor bir surec.
Ya tüp bebek 5000 ila 7000 arasindaymis dogrumu asilamada kullanmak icin raporu sormustuk 3 yil evli olmaniz gerekiyor demisti.Biz iki yillik evliyiz

merhaba arkadaşlar,
bu ayın 10 unda aşılama yaptırdım ama bazı konularda işin içinden çıkamadım.
3 ay boyunca sadece yumurta geliştirici hap verdi. belki doğal yolla olur diye

a)aşılama iğnelerinden sadece dördünü kullandım kontrolde kist olduğunu söyledi beşinci iğneyi yapmadı
b) hapları kullanma mı söyledi ve adetin 11. gününde hemen aşılama yapalım dedi eşim uzakta olduğu için sonraki gün yapıldı ama çatlatma iğnesi de olmadım. eşimden aldıkları spermi 20 dk hazır olduğunu söyleyip aşılama yaptılar.
c) bu gün aşılamamın 8. günü ve bir kaç damla kan geldi ve bir kaç gün önce adet sancısı gibi ağrılarımda oldu

bu durumda tutmadı diye düşünüyorum . bu durumlar hakkında bilginize ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler.

3 yil sarti azalmis over rezerve de aramiyorlarmis.fsh yuksek amh dusuk olursa yani.biz de 2.5 yilligiz asilamalari cepten odedik.raporla tupe gecebilirler benim fsh yuksek biraz ..

Farklı bi yol denemiş doktor umarım tutmuştur ve o kahverengi lekeler bebeğin yerlestiginin göstergesidir

Ben yavaştan umut depolamaya başladım bugün 1 saat sahilde bisiklet sürdüm ardından ani bi kararla annemi ve teyzemi davet ettim aşılamanın 3. Gunu gelecekler ve gezmelere akacaz böylece çok çabuk geçen 7 günüm olacak . Bence bu ay bu işi atlatacağim tabi inşallah

bisiklet kadınlarda yumurta gelişimi için zararlı diyolla herkes herseyi dio gerçi

Kizlar kac yumurtayla asilama yaptirdiniz biyerden umut yesertmek istiyorum benimde ctesi gunu olacakmis..bugun 10.gunum 15 17 20 mm 3 ymrta varmis. femara kullanmistim.

Kizlar kac yumurtayla asilama yaptirdiniz biyerden umut yesertmek istiyorum benimde ctesi gunu olacakmis..bugun 10.gunum 15 17 20 mm 3 ymrta varmis. femara kullanmistim.
tek yumurtam vardı ve 19 mm di iğneden önce senin tutma ihtimali daha fazla canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…