canım çok makbule geçer valla :) inşallah gerek yoktur iğneli olmasına kaybedecek zamanım kalmadı aşılamayla falan 8.seneye giriyoruz neredeyse hayırlısı artık ..Ben cuma günü kan vermeye gittiğimde sorarım. Sizi de bilgilendiririm kızlar
bende tüp bebek arastirmalarina girince öğrendim bunlari. aslinda doktorların bilgilendirmesi uyarmasi lazimbana iğne vermedi sadece klomen kullandım. bende 1 aşılama daha yaptırayım diyordum rapor için şimdi 2 defa daha olmam gerekecek ozaman bilseydim baştan söylerdim dr.a
insallah hepimizin melegi gelsin tez vakit :)hayırlısı olsun canım inşallah tutunur meleğin gerek kalmaz tüp bebeğe
tesekkürler benim ilk aşılamamdı canım
Henuz adet olmadim ama bundan onceki asilamalarimda kanamam yogun be kahverengiydi..hatta kullandigim crinone jel de vucuttan atildi adetimlegün boyu damla damla kahverengi lekeler geldi. karın ağrımda yok. ilk kez böyle bişey yaşıorum. sizinde mi böle oldu adet?missagor D dstn33 toprak-35 @ervanazim
3 yil sarti azalmis over rezerve de aramiyorlarmis.fsh yuksek amh dusuk olursa yani.biz de 2.5 yilligiz asilamalari cepten odedik.raporla tupe gecebilirler benim fsh yuksek biraz ..Selam kızlar ya neler oluyor bir açtim interneti herkesten olumsuz haber((toplu depresyona mi girecegiz simdi moralim bozuldu.Benimki de eli kulaginda agrilar devam ediyor .Savas sehidi gibi tek tek dusuyoruz sanki,asilamadan geldigimde amaliyat olmusum gibi hissetmistim maddi ve manevi olarak cok zor bir surec.
Ya tüp bebek 5000 ila 7000 arasindaymis dogrumu asilamada kullanmak icin raporu sormustuk 3 yil evli olmaniz gerekiyor demisti.Biz iki yillik evliyiz
24 saat sonra söktü benimki ama doktor yerleşme kanaması olabilir bekleyelim demistigün boyu damla damla kahverengi lekeler geldi. karın ağrımda yok. ilk kez böyle bişey yaşıorum. sizinde mi böle oldu adet?missagor D dstn33 toprak-35 @ervanazim
Farklı bi yol denemiş doktor umarım tutmuştur ve o kahverengi lekeler bebeğin yerlestiginin göstergesidirmerhaba arkadaşlar,
bu ayın 10 unda aşılama yaptırdım ama bazı konularda işin içinden çıkamadım.
3 ay boyunca sadece yumurta geliştirici hap verdi. belki doğal yolla olur diye
a)aşılama iğnelerinden sadece dördünü kullandım kontrolde kist olduğunu söyledi beşinci iğneyi yapmadı
b) hapları kullanma mı söyledi ve adetin 11. gününde hemen aşılama yapalım dedi eşim uzakta olduğu için sonraki gün yapıldı ama çatlatma iğnesi de olmadım. eşimden aldıkları spermi 20 dk hazır olduğunu söyleyip aşılama yaptılar.
c) bu gün aşılamamın 8. günü ve bir kaç damla kan geldi ve bir kaç gün önce adet sancısı gibi ağrılarımda oldu
bu durumda tutmadı diye düşünüyorum . bu durumlar hakkında bilginize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler.
Ay bir de aheste aheste geliyor asilama sonrasi adetler:)24 saat sonra söktü benimki ama doktor yerleşme kanaması olabilir bekleyelim demisti
Ben yavaştan umut depolamaya başladım bugün 1 saat sahilde bisiklet sürdüm ardından ani bi kararla annemi ve teyzemi davet ettim aşılamanın 3. Gunu gelecekler ve gezmelere akacaz böylece çok çabuk geçen 7 günüm olacak . Bence bu ay bu işi atlatacağim tabi inşallahSelam kızlar ya neler oluyor bir açtim interneti herkesten olumsuz haber((toplu depresyona mi girecegiz simdi moralim bozuldu.Benimki de eli kulaginda agrilar devam ediyor .Savas sehidi gibi tek tek dusuyoruz sanki,asilamadan geldigimde amaliyat olmusum gibi hissetmistim maddi ve manevi olarak cok zor bir surec.
Ya tüp bebek 5000 ila 7000 arasindaymis dogrumu asilamada kullanmak icin raporu sormustuk 3 yil evli olmaniz gerekiyor demisti.Biz iki yillik evliyiz
adet bile kafa yapıo bizle yaa olaya bak şmdi de bunu bekle geldi gitti oldu olmadı inat ettm hiç bi testte yapmıcam hadi bkalm
Ay bir de aheste aheste geliyor asilama sonrasi adetler:)
bisiklet kadınlarda yumurta gelişimi için zararlı diyolla herkes herseyi dio gerçiBen yavaştan umut depolamaya başladım bugün 1 saat sahilde bisiklet sürdüm ardından ani bi kararla annemi ve teyzemi davet ettim aşılamanın 3. Gunu gelecekler ve gezmelere akacaz böylece çok çabuk geçen 7 günüm olacak . Bence bu ay bu işi atlatacağim tabi inşallah
aynen canım söyleseydi derdim iğneyle yapılsın tedavi diye daha fazla para almak için kullanıyolar işte bizibende tüp bebek arastirmalarina girince öğrendim bunlari. aslinda doktorların bilgilendirmesi uyarmasi lazim
tek yumurtam vardı ve 19 mm di iğneden önce senin tutma ihtimali daha fazla canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ayKizlar kac yumurtayla asilama yaptirdinizbiyerden umut yesertmek istiyorum benimde ctesi gunu olacakmis..bugun 10.gunum 15 17 20 mm 3 ymrta varmis. femara kullanmistim.
Ay şiştim hersey zararlı.fazla takilmamak lazım heraldebisiklet kadınlarda yumurta gelişimi için zararlı diyolla herkes herseyi dio gerçi
benimde kahverengiydi ilk geldiğinde ama yoğundu canım ağrımda vardı sürekli inşallah yerleşmedir seninkigün boyu damla damla kahverengi lekeler geldi. karın ağrımda yok. ilk kez böyle bişey yaşıorum. sizinde mi böle oldu adet?missagor D dstn33 toprak-35 @ervanazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?