bende yapmıcam karnım bi sisiyo bi iniyo bi agri var bi yok onu mu takip edicem o beni takip etsin cuma yada cumartesi bakarım:)adet bile kafa yapıo bizle yaa olaya bak şmdi de bunu bekle geldi gitti oldu olmadı inat ettm hiç bi testte yapmıcam hadi bkalm
geçen ay bnmde kahverengi geldi ilk 1 - 2 saat sonra sağlam cortladı kırmızılar. bu nası bişe anlamadm. dr aradım yerleşme de olabilir iğnelerin etkisi de olabilir bekleyelim dedi :/benimde kahverengiydi ilk geldiğinde ama yoğundu canım ağrımda vardı sürekli inşallah yerleşmedir seninki
iki senedir bebek olsun diye o kadar cok şeye dikkat ediyorum o kadar çok şeyden mahrum kaldim ki bazen hayatim çalınmış gibi hissediyorum ama işin komik yani bunu kendime ben yapiyorumAy şiştim hersey zararlı.fazla takilmamak lazım heralde
öff aynen yaa :)))bende yapmıcam karnım bi sisiyo bi iniyo bi agri var bi yok onu mu takip edicem o beni takip etsin cuma yada cumartesi bakarım:)
Insallah canim. Olacagi varsa tek yumurtaylada oluyoda... sans bizden yana olur umarimtek yumurtam vardı ve 19 mm di iğneden önce senin tutma ihtimali daha fazla canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay
benim korunmayı bıraktığımdan beri böyle canım önce kahverengi geliyo sonra dönüyo kırmızılarageçen ay bnmde kahverengi geldi ilk 1 - 2 saat sonra sağlam cortladı kırmızılar. bu nası bişe anlamadm. dr aradım yerleşme de olabilir iğnelerin etkisi de olabilir bekleyelim dedi :/
aynen canım inşallah artık kısmet ..Insallah canim. Olacagi varsa tek yumurtaylada oluyoda... sans bizden yana olur umarim
Ağrı kanallarda spermin ilerlediğini gösteriyor dedi doktor bana ayrıca bir miktar sperm kanallardan karın boşluğuna geçiyormuş o da adet agrisi gibi agri yapıyormuş, tüplerin açık demekki demistiBişey sorucam benim bugün aşılamadan 1-2 saat sonra feci bi ağrım oldu kasıklarım patlicak gibi bi ağrı ayakta bile duramadim. 2 saat sonra filan geçti. sonra lavaboya gittim sarimtirak bi akıntı gelmis sanki hafif kanama olmusda o akintimim rengini pembe-sari yapmış gibi. geçen seferki aşılama da böyle bişey yasamamistim
adey ağrısı gibiydi demekki karin boşluğuna gitti bi kısmı zaten normalden fazla sperm verdik dedi doktorAğrı kanallarda spermin ilerlediğini gösteriyor dedi doktor bana ayrıca bir miktar sperm kanallardan karın boşluğuna geçiyormuş o da adet agrisi gibi agri yapıyormuş, tüplerin açık demekki demisti
dün bende senin gibiydim acaba yerleşme olabilirmi diye şüpheleniyordum bugün kırmızılara dönünce belirsizlikten kurtuldum en azından
inşallah gerek kalmayacak ona canım :) şu an düşünme bunları yarında aynı devam ederse kan testi yaptırırsın hakkında hayırlısı artıksaol güzel enerjin için yarına kdar umutlanıyım o zman.toprak-35 en azndan karın ağrısı yok. eğer olmazsa tüp için hemen mi başlasam acaba? kafamda deli sorular nyse sustum:)
Canım ben novaart tup bebek merkezinde ahmet erdeme gidiyorum ama henüz aşılamaya başlanmadı ctesi ignelere başlıca sanırım cuma hasta olursamArkadaslar ankarada olanlar hangi merkezlere gidiyorsunuz.
Üzülme canım benim. Olursa seviniriz olmazsa da yola devam ederiz. Napalım dünyanın sonu mu, yıkar mı bizi negatif bir aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?