Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde kahverengiydi ilk geldiğinde ama yoğundu canım ağrımda vardı sürekli inşallah yerleşmedir seninki
geçen ay bnmde kahverengi geldi ilk 1 - 2 saat sonra sağlam cortladı kırmızılar. bu nası bişe anlamadm. dr aradım yerleşme de olabilir iğnelerin etkisi de olabilir bekleyelim dedi :/

Bişey sorucam benim bugün aşılamadan 1-2 saat sonra feci bi ağrım oldu kasıklarım patlicak gibi bi ağrı ayakta bile duramadim. 2 saat sonra filan geçti. sonra lavaboya gittim sarimtirak bi akıntı gelmis sanki hafif kanama olmusda o akintimim rengini pembe-sari yapmış gibi. geçen seferki aşılama da böyle bişey yasamamistim

geçen ay bnmde kahverengi geldi ilk 1 - 2 saat sonra sağlam cortladı kırmızılar. bu nası bişe anlamadm. dr aradım yerleşme de olabilir iğnelerin etkisi de olabilir bekleyelim dedi :/
benim korunmayı bıraktığımdan beri böyle canım önce kahverengi geliyo sonra dönüyo kırmızılara
dualarımız seninle artık :) güzel haber duymaya çok ihtiyacımız var bunalıma girdik hepimiz

Ağrı kanallarda spermin ilerlediğini gösteriyor dedi doktor bana ayrıca bir miktar sperm kanallardan karın boşluğuna geçiyormuş o da adet agrisi gibi agri yapıyormuş, tüplerin açık demekki demisti

Ağrı kanallarda spermin ilerlediğini gösteriyor dedi doktor bana ayrıca bir miktar sperm kanallardan karın boşluğuna geçiyormuş o da adet agrisi gibi agri yapıyormuş, tüplerin açık demekki demisti
adey ağrısı gibiydi demekki karin boşluğuna gitti bi kısmı zaten normalden fazla sperm verdik dedi doktor

umutlanmak istemiorum yaa dibe vurmak daha çok can acıtıo o zman negzel kafaca rahattm adet oluyorum diye. böylesi can sıkıcı yaa toprak-35 life__
dün bende senin gibiydim acaba yerleşme olabilirmi diye şüpheleniyordum bugün kırmızılara dönünce belirsizlikten kurtuldum en azından
inşallah seninki güzel sonuçlanır canım zaten lekelenme şeklinde geliyo diyosun sadece hala ümit var yani

saol güzel enerjin için yarına kdar umutlanıyım o zman. toprak-35 en azndan karın ağrısı yok. eğer olmazsa tüp için hemen mi başlasam acaba? kafamda deli sorular nyse sustum:)

saol güzel enerjin için yarına kdar umutlanıyım o zman. toprak-35 en azndan karın ağrısı yok. eğer olmazsa tüp için hemen mi başlasam acaba? kafamda deli sorular nyse sustum:)
inşallah gerek kalmayacak ona canım :) şu an düşünme bunları yarında aynı devam ederse kan testi yaptırırsın hakkında hayırlısı artık

umutlanmak istemiorum yaa dibe vurmak daha çok can acıtıo o zman negzel kafaca rahattm adet oluyorum diye. böylesi can sıkıcı yaa toprak-35 life__
Üzülme canım benim. Olursa seviniriz olmazsa da yola devam ederiz. Napalım dünyanın sonu mu, yıkar mı bizi negatif bir aşılama Adım adım ilerliyoruz. Az kaldı bir iki aya mutlu sona ulaşıcaz hep birlikte inşallah

Arkadaşlar az önce bende kahvrengi geldi kafayı yemek üzereyim birazdan kan tahliline gideceğimhayata küsüyorum depresif oldum resmen

Kan verdim 9 da çıkacak ağlamak istiyorum belim feci ağrıyor kötü belirti dua edin hepimiz için hayirliso olsun.Ramazandan once 2.asilama yaparim herhelde(
Buarda hastanedeyim gisedeki kiz ablasinin ilk asilamayla 3.uz olmus diger akrabasi 1 olmus tutmus ikiside ilk asilamada
Hayirlisi nasip kismet(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…