Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirlisi ne ise o olsun saglikla sihhatle imanli ahlakli bir evlat gelsin insaAllah insaAllah pozitifi gorursun. Bende duramiyorum yaaaaa pazara kadar bekleyecektim pofff

Sonuç 1.2 negatif
aģlıyorum hemde ne(((( bicim eve geldim rahat aglayim diye kesin depresyona girerim, zaten evde baktim simdi resmen regl olmusum(((

ben an itibariyle söküldüm ama güzel söküldüm baya ii söküldüm yani yazın hamile olmak zorlardı zaten yeea diyerek teselli buluorm şuan. tatil günümde şmdi miss gbi ev temizliği yapıcığıım. 5 ev temizlerim bu kafayla. dualarım geri kalan arkdaşlar sizlerden yana

Sonuç 1.2 negatif
aģlıyorum hemde ne(((( bicim eve geldim rahat aglayim diye kesin depresyona girerim, zaten evde baktim simdi resmen regl olmusum(((
arkadaşım üzülme lütfen yaa. bi söz var hanii 'neyi çok istersen o senin imtihanın olurmuş' eşim dedi sabah o yüzden biz elimizden geleni yapalım ama düşünmeyelim fazla. belliki çok düşününce olmuyo bu işler.

Sonuç 1.2 negatif
Tamam şimdi ağla ama biraz rahatlayınca da al eşini gez dolaş. Seviyorsan eğer bir poşet çikolata al, geç tvnin karşısına sevdiğin ne varsa onları izle. Kolay değil hergün iğne hergün stres, biraz rahatlatmamız lazım kendimizi.

Ben 37 yasindan gun aldim dua edin olr mu((
Canim bnm üzülme lütfen Allah sesimizi duyuyor emegimizi görüyor. Vardır bunda da bir hayır de. Biraz sakinles. Çok iyi anlıyorum sürekli negatifleri görmek hakikaten insanı çok yoruyor. Benimde 11. GünüM umudum yok hiç hatta diğer ay yapılacak aşılamam için yer ayarlıyorum. Ara vermek yok pes etmek yok .

Ben bugun doktora gidiyorum adetimin 3. Gunu ,bu ay dinlenelim diyecektim yaa o kadar ağrı ,gaz ,gerginlik ,kabız iki ay üst üste olması mı gerekiyor, esim bana bıraktı istiyosan yap istiyosan dinlen dedi ,ne yapayım ben ?

Bak benim de sivilcem çıktı sabah akşama bekliyorum. İkinci aşılamamdı. Çok emek harcadım ama elimizden bu kadarı geliyor takdir Allah'tan. Yaşında ne varmış, tüp bebek sayfasında 40 yaş üstü dünya kadar bayan hamile kaldı. Lütfen üzülme bu kadar. Bu ay olmadıysa bir ay iki ay sonra olur. Allah sağlığımıza yuvamıza zeval vermesin.

Hazir hissetmen cok onemli..istemezsen start vermezsin.muayeneye git ama baksinlar kist vs olmus mu..yumurta buyutme ilaclari yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…