Gitcem aşılama olmasada yumurta takibi vs isteyecem. Bakalım bu ay da böyle geçsin ,ramazan zaten oruç , artık yazın veririz startı hem tatil iş yok.Hazir hissetmen cok onemli..istemezsen start vermezsin.muayeneye git ama baksinlar kist vs olmus mu..yumurta buyutme ilaclari yapabiliyor
bence direk tüpe geç bksana ne kdar düşük tutma oranıBen bugun doktora gidiyorum adetimin 3. Gunu ,bu ay dinlenelim diyecektim yaa o kadar ağrı ,gaz ,gerginlik ,kabız iki ay üst üste olması mı gerekiyor, esim bana bıraktı istiyosan yap istiyosan dinlen dedi ,ne yapayım ben ?
Benim gittiğim yerde 1 ay ara verdiriyorlar canım. Kist vs oluşuyor, hem onlar geçiyor sen de bir ay dinlenmiş oluyorsun. Doktorun muayeneden sonra sana söyler zaten ikinci için uygun olup olmadığını. Tabi biraz da sana kalmış.Ben bugun doktora gidiyorum adetimin 3. Gunu ,bu ay dinlenelim diyecektim yaa o kadar ağrı ,gaz ,gerginlik ,kabız iki ay üst üste olması mı gerekiyor, esim bana bıraktı istiyosan yap istiyosan dinlen dedi ,ne yapayım ben ?
Hakikaten yaa baska bir cok konuda baskin olan esim bu konuda hicbiseye karismiyor.herseye tamam diyor allah razi olsun..Erkeklere de yazık aslında ne desek tamam diyip yapıyorlar, ama sen onu bunu boşver kendine bak. Üzülme olacak elbet.
Evet aslında öyle ama asilama bile bu kadar zorken tüp daha bi korkutuyor gözümü, neyse bi tayinim çıksın memlekete o zaman bakcam 1 buçuk ay kaldı inşallah .bence direk tüpe geç bksana ne kdar düşük tutma oranı
Ben bir kere daha denemek istiyorum madem başladık yarı da birakmayalim benceBen bugun doktora gidiyorum adetimin 3. Gunu ,bu ay dinlenelim diyecektim yaa o kadar ağrı ,gaz ,gerginlik ,kabız iki ay üst üste olması mı gerekiyor, esim bana bıraktı istiyosan yap istiyosan dinlen dedi ,ne yapayım ben ?
Kararsızlık var tabi acaba yapsam bu ay tutacaktı da ben korkak olduğum için mi gibi. Doktor ne derse artık.Benim gittiğim yerde 1 ay ara verdiriyorlar canım. Kist vs oluşuyor, hem onlar geçiyor sen de bir ay dinlenmiş oluyorsun. Doktorun muayeneden sonra sana söyler zaten ikinci için uygun olup olmadığını. Tabi biraz da sana kalmış.
Bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorlar. Bi de en ufak bi hatanın nelerle sonuclanacagini o yüzden tüm sorumlulugu bize yıkıyolarHakikaten yaa baska bir cok konuda baskin olan esim bu konuda hicbiseye karismiyor.herseye tamam diyor allah razi olsun..
Uyutup yapıyolarsa varım ben. Burda tüp bebek merkezi yok mecburen yazı bekleyeceğim.ya hiç bi fark yok. tek farkı 5dakika uyutup yumurtaları topluolar dışarda dölleyip yine 5dk. rahime yerleştiriolar. geri kalanı dondurup olumsuz durumda onları koyuolar. en azndan sürekli sürekli iğne ilaç alınmıo vücuda.missagor
Insan hemen olsun diye olasiligin daha yuksek oldugu bir yonteme bir an once gecmek istiyor ama o da garanti degil malesef.olunsuz bir sonucu kaldiracak maddi ve manevi daha fazla guc istiyor.asama asama ilerlemekte fayda var benim 3 asilamam da tutmadi ama tup deneseydim de olmasaydi geriye donup keske 3 asilama yapsaydim derdim herhalde.asilamada da hamile kalan yok degil.belki sizlerin 2. Ya da 3. Asilamalariniz tutacak.insallah...yumurta varsa umut var bakin yeni tedavi icin bir adet olmamiz yeterli.Evet aslında öyle ama asilama bile bu kadar zorken tüp daha bi korkutuyor gözümü, neyse bi tayinim çıksın memlekete o zaman bakcam 1 buçuk ay kaldı inşallah .
Ben aşılama için giderken tüp bebek için gelen kızlar vardı. Onlara sormuştum farkın ne olduğunu. Aslında hemen hemen aynı. İlaç dozajı biraz fazla ve tek fark hafif bir anestezi ile yapılan yumurta toplama işlemi. Bu işlemden 4-5 gün sonra da transfer oluyor. Bu benim son aşılamamdı kızlar. Yarın kan vericem, 1 ay sonra da tüp bebek tedavisine başlıycam.Evet aslında öyle ama asilama bile bu kadar zorken tüp daha bi korkutuyor gözümü, neyse bi tayinim çıksın memlekete o zaman bakcam 1 buçuk ay kaldı inşallah .
ama bence senin tuttu bileee :)) hissediyorummmmöBen aşılama için giderken tüp bebek için gelen kızlar vardı. Onlara sormuştum farkın ne olduğunu. Aslında hemen hemen aynı. İlaç dozajı biraz fazla ve tek fark hafif bir anestezi ile yapılan yumurta toplama işlemi. Bu işlemden 4-5 gün sonra da transfer oluyor. Bu benim son aşılamamdı kızlar. Yarın kan vericem, 1 ay sonra da tüp bebek tedavisine başlıycam.
Evet en güzel tarafı da bu. Döllenmiş emriyo fazlaysa dondurulması ve olumsuz sonuçlarda aynı ilaçları almamak.ya hiç bi fark yok. tek farkı 5dakika uyutup yumurtaları topluolar dışarda dölleyip yine 5dk. rahime yerleştiriolar. geri kalanı dondurup olumsuz durumda onları koyuolar. en azndan sürekli sürekli iğne ilaç alınmıo vücuda.missagor
Aahhh nerde. Sen benim başıma gelenleri bir bilsen. İlk aşılamamda eşimi macunlarla vitaminlerle besledim 147 milyon sperm oldu. Bunda da bu kez sen bak kendine dedim, hasta oldu 11 milyon spermle aşılama oldum, nasıl tutacaksa böyleama bence senin tuttu bileee :)) hissediyorummmmö
İnşallah canım ya:) Allah hepimizi sevindirsin. İğne yaptırmamak için 15 gün hasta yatan ben şu an kevgir modunda. Olacak iş değildi ama oldu işte. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhepimiz negatif olamayız deilmiii aramızda tutanlar da olacak. olmalı yanii. onlardan 1i olacağını düşünüyorummmlife__
Bize lazim 1 sperm:)bak 147 milyonken de olmayabiliyormus.3 milyonla 1.5 milyonla tutturan var:)hic takma kafana..ins tutmustur senin de..findik ceviz kaju portakal suyu harnup pekmezi yukluyorum ben de esime.Aahhh nerde. Sen benim başıma gelenleri bir bilsen. İlk aşılamamda eşimi macunlarla vitaminlerle besledim 147 milyon sperm oldu. Bunda da bu kez sen bak kendine dedim, hasta oldu 11 milyon spermle aşılama oldum, nasıl tutacaksa böyle
Ya bennn vajinasi kapi duvar olan ileri derece vajinismus tedavisi goren ben neredeyse anestezisiz organ nakli olacak kivama geldim geldim:)canakkale gibi gecilmezdi benim vajinam:)İnşallah canım ya:) Allah hepimizi sevindirsin. İğne yaptırmamak için 15 gün hasta yatan ben şu an kevgir modunda. Olacak iş değildi ama oldu işte. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?