Süpersin valla, güldürdün beni :) yani çok garip bir durum işte, sahip olmak için nelere katlanıyoruz. Sahip olduğumuzda neler yaparız hiç bilmiyorum. Annelik zor zanaatmiş anladım şimdidenYa bennn vajinasi kapi duvar olan ileri derece vajinismus tedavisi goren ben neredeyse anestezisiz organ nakli olacak kivama geldim geldim:)canakkale gibi gecilmezdi benim vajinam:)
Kadin olmak zor..bak adamlari findik fistik badem kaju portakal suyu ile besliyoruz..bizim de maruz kaldiklarimiz: rahim filmi igne ilac zirt pirt vajinal ultrason..allah mukafatini verecekkk insallah.Süpersin valla, güldürdün beni :) yani çok garip bir durum işte, sahip olmak için nelere katlanıyoruz. Sahip olduğumuzda neler yaparız hiç bilmiyorum. Annelik zor zanaatmiş anladım şimdiden
Kadin olmak zor..bak adamlari findik fistik badem kaju portakal suyu ile besliyoruz..bizim de maruz kaldiklarimiz: rahim filmi igne ilac zirt pirt vajinal ultrason..allah mukafatini verecekkk insallah.Süpersin valla, güldürdün beni :) yani çok garip bir durum işte, sahip olmak için nelere katlanıyoruz. Sahip olduğumuzda neler yaparız hiç bilmiyorum. Annelik zor zanaatmiş anladım şimdiden
:) :) :) di mi ya.. vallahi hislerime tercüman oldun. Fındık fıstık hep lezzetli şeyler ve üstüne bir de bebek :) Ay bizim hakkımız ödenmez..Kadin olmak zor..bak adamlari findik fistik badem kaju portakal suyu ile besliyoruz..bizim de maruz kaldiklarimiz: rahim filmi igne ilac zirt pirt vajinal ultrason..allah mukafatini verecekkk insallah.
Benim yaptırdığım özel hastanenin tüp bebek bölümunde yaptilar.Doktorda iyi biriydi,ozel asilama odasinda yapti oda .ilk aşılaması negatif olan arkadaslarim eğer 2. asilmayi düşünüyorsanız arayi fazla acmadan yaptirin tutma şansı daha fazla oluyormusbir de tavsiyem iyi bi tüp bebek merkezinde yaptirin cok fark oluyor cidden. ben 1. asilamayi gecen sene normal bi özel hastanede yaptirdik o kadar önemsiz gibi muamele ettilerki ve de özel sperm laboratuvari filan olmuyor ama bu sefer tüp bebek bölümünde yaptirdim acaip titiz tavrandilar sirf sperm yikama islemleri icin ayri laboratuvarlari var doktor fazlasıyla tecrubeli gercekten fark çok. benim cikolata kistinden dolayi tutma ihtimali düşük ama böyle progesyonel calismalari bana bile umut verdi. keske ilk asilamayi da tüp bebek bolumde yaptirsaymisim hatta 1 ay sonra tekrar 2. asilamayi yaptirsaymisim
bende özel hastanenin tüp bebek bölümünde yaptirdim cok tavsiye edilen bi yerdi ben de memnun kaldim. eğer doktorundan ve hastaneden ilgiden memnunsan ayni hastanede devam et derimBenim yaptırdığım özel hastanenin tüp bebek bölümunde yaptilar.Doktorda iyi biriydi,ozel asilama odasinda yapti oda .
Peki sizce doktor ve hastane degistirmeye gerek var mi .Aslinda doktorumdan da memnunum sonucu mesaj attim yonlendirmesini bekliyorum.Farkli bir yer arstirsammi ne yapayim sizce
bende hep erkek doktor diye tüp bebek doktorlarindan kaçtım ama artik mecbur yazin tüp bebek denemek icin erkek doktora gidicektik ayni doktora önceden asilama için gitmeye karar verdikKadın bide rahat ediyorum,
Tupe gecilirse genelde erkek var galiba
Ya demin hastanedeki vezneki kiza sormayi unuttum ikisi de tutmus ablasini yegenin ona nereye yaptirdi acaba bi sorcam
Doktorumdan memnunum da calisanlar biraz ilgisizler yogunlarbende özel hastanenin tüp bebek bölümünde yaptirdim cok tavsiye edilen bi yerdi ben de memnun kaldim. eğer doktorundan ve hastaneden ilgiden memnunsan ayni hastanede devam et derim
bnmkide erkek bnde çekiniodm başlarda ama gözlerimi kapatıyorum yapacak bişey yok şu iş bi olsa daha nerde görecemki sankii:) aynı yere tüp olarak devam edicem ben 1 ay ara veriormKadın bide rahat ediyorum,
Tupe gecilirse genelde erkek var galiba
Ya demin hastanedeki vezneki kiza sormayi unuttum ikisi de tutmus ablasini yegenin ona nereye yaptirdi acaba bi sorcam
kaç yumurtan vardı cnm? bu kist neyin nesi nası oluşuo yani yumurta çatlamamışmı? lekelenme de o yzdenmi acaba bnde deişik oldm adeti yaa ama hiç dr'a gidesm yok şuanDoktordan çıktım kızlar 22 mm lik yumurta kistim oluşmuş aşılamaya ara verelim kistin gitsin bu arada yumurta takibi yapalım dedi
İğnelere başladıktan sonra aslında çok sayıda yumurta oluşuyor ama 1-2 ya da 3 tanesi yeterli olgunluğa ulaşıyor. Olgunlaşan yumurtalar ya döllenip emriyo oluyor ya da adetle atılıyor. Yeterli olgunluğa ulaşmayanlar ise böyle nur topu kist oluyor.kaç yumurtan vardı cnm? bu kist neyin nesi nası oluşuo yani yumurta çatlamamışmı? lekelenme de o yzdenmi acaba bnde deişik oldm adeti yaa ama hiç dr'a gidesm yok şuan
canım bende tınaztepe can postacıya gidiyorum memnunum senin tınaztepede mi yapılmıştı aşılamanEğer izmirde oturaniniz varsa tinaztepe hastanesi Erdal Aktan tavsiye ederim
bi de izmirde irenbe tüp bebek merkezi çok iyi bu konuda ama sgk ile anlasmasi olmadigi icin cok pahali
canım test yaptırmışsın üzüldüm gerçekten ne kadar düşükmüş aşılamada tutma oranı hayırlısı olsun hakkımızda artıkDoktorumdan memnunum da calisanlar biraz ilgisizler yogunlar
evet cnm. erdal bey tüp bebek doktoru orda. tüp bebegi de ona yaptircamcanım bende tınaztepe can postacıya gidiyorum memnunum senin tınaztepede mi yapılmıştı aşılaman
senin gecen ay kac yumurtan olusmustu ki?Doktordan çıktım kızlar 22 mm lik yumurta kistim oluşmuş aşılamaya ara verelim kistin gitsin bu arada yumurta takibi yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?