Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yaa hayırlısı böyleymiş demekki bizim için ..zamanı gelince olacak elbet pes etmek yok yola devam yine
miniklerimize kavuşuncaya kadar mücadelemizi bırakmayacağız biraz toparlanmaya çalış sende

kızlar benim adet kesildi bu gün lekelenme gibi geliyo neden acaba kist mi oldu ki ondan olbilirmi sizce

doğru diosun. 1.olumsuz olunca bu ay boş gçmesin diye 2.yönelmiştm zaten. bütün olumsuz duyguları kenara bırakarak önümzdeki ay başlıcam tüpe. herseyden önce hayırlısı hepimiz için. toprak-35 ilaçlar ve iğnelerin yan etkisi bunlar sanırm. bnmde bi tuhaf adet

anladım canım normal ozaman korktum bende kist mi oldu diye

kaç yumurtan vardı cnm? bu kist neyin nesi nası oluşuo yani yumurta çatlamamışmı? lekelenme de o yzdenmi acaba bnde deişik oldm adeti yaa ama hiç dr'a gidesm yok şuan
Biri çatlamış biri kist olmuş suan için sağ yumurtalkıta folikuller var dedi ilişki önerisinde bulundu. Bakalım kısmet bu ay böyle

2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaa
demekki o yüzden bazı kadınlar adet döneminin hemen bitiminde hamile kalıyor. çatlamayan yumrta sonradan çatlıyo demekki.

2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaa
benim 3 yumurta vardi zar zor yaptirdim aşılamayi doktor 3. büyümeden yapti yasak diye o kizin nasil olmus acaba. ama üzüldüm yaa hem olsun diye ugras sonra ikisini kaybet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…