canım yaa hayırlısı böyleymiş demekki bizim için ..zamanı gelince olacak elbet pes etmek yok yola devam yineben an itibariyle söküldüm ama güzel söküldümbaya ii söküldüm yani yazın hamile olmak zorlardı zaten yeea diyerek teselli buluorm şuan. tatil günümde şmdi miss gbi ev temizliği yapıcığıım. 5 ev temizlerim bu kafayla. dualarım geri kalan arkdaşlar sizlerden yana
anladım canım bizim sperm orada yıkanmıştı aşılama bucatıpta oldu dr.m iki yerde çalışıyo .zamanda kaybetmiştik yolda belkide ondan tutmadı diyorum erdal beyide bir araştırayım bendeevet cnm. erdal bey tüp bebek doktoru orda. tüp bebegi de ona yaptircam
Bende de olmustu 2.asilama sonrasi 21 ml.desolet verdi 21 gun kullanmistimDoktordan çıktım kızlar 22 mm lik yumurta kistim oluşmuş aşılamaya ara verelim kistin gitsin bu arada yumurta takibi yapalım dedi
anladım canım normal ozaman korktum bende kist mi oldu diyedoğru diosun. 1.olumsuz olunca bu ay boş gçmesin diye 2.yönelmiştm zaten. bütün olumsuz duyguları kenara bırakarak önümzdeki ay başlıcam tüpe. herseyden önce hayırlısı hepimiz için.toprak-35 ilaçlar ve iğnelerin yan etkisi bunlar sanırm. bnmde bi tuhaf adet
benim bütün islemler tinaztepede olduanladım canım bizim sperm orada yıkanmıştı aşılama bucatıpta oldu dr.m iki yerde çalışıyo .zamanda kaybetmiştik yolda belkide ondan tutmadı diyorum erdal beyide bir araştırayım bende
Biri çatlamış biri kist olmuş suan için sağ yumurtalkıta folikuller var dedi ilişki önerisinde bulundu. Bakalım kısmet bu ay böylekaç yumurtan vardı cnm? bu kist neyin nesi nası oluşuo yani yumurta çatlamamışmı? lekelenme de o yzdenmi acaba bnde deişik oldm adeti yaa ama hiç dr'a gidesm yok şuan
2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaasenin gecen ay kac yumurtan olusmustu ki?
Hiç ilaç vermedi kendi kendine gider telaşa gerek yok dediBende de olmustu 2.asilama sonrasi 21 ml.desolet verdi 21 gun kullanmistim
demekki o yüzden bazı kadınlar adet döneminin hemen bitiminde hamile kalıyor. çatlamayan yumrta sonradan çatlıyo demekki.2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaa
Vay canına.. kesin hepsi tutmaz diye düşündü yaptırdı. Çok yazık olmuş.2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaa
2 tane vardı canım. Doktorun başka biyerde aşılama yapılmış hastası 4üze hamileymis şok şok şok , 2 tanesini kürtajla alacaklarmis çok zor yaaa
canim o geçen aydan kaldiysa catlamaz artik bu ay adetle atilir ama hamile kalmana engel değil bu ayki yumurtan büyürSanmıyorum ya olabilirmi ki 22mm ise ne zaman catlar
canim döllenme olduktan 4-5 gün sonra herhangi bi gün olabilir bat günü bile olan var. ya cok açık pembe ya da kahverengi lekelenme seklinde oluyormusKızlar acil. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey kaçıncı günde oluyor ve nasıl
O zaman beni de listeye ekleyin 11. GünüM sanırım negatif çok açık kahverengi leke geldi bir damlacanim döllenme olduktan 4-5 gün sonra herhangi bi gün olabilir bat günü bile olan var. ya cok açık pembe ya da kahverengi lekelenme seklinde oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?