Göğüs ağrım ve kasık batmalarim var . Beyaz AkıntıM vardı az önce az kahveye döndü 1 damla sadece ama bilmiyorum yarın kan vereceğim
canim yerlesmede olabilirO zaman beni de listeye ekleyin 11. GünüM sanırım negatif çok açık kahverengi leke geldi bir damla
Evet gunde 1 tane ayni saatte olmasina dikkat et.Vajinanin icine uyguluyorsun,tamamini zaten kalmiyor icinde.Kizlar yaa doktor crinone jel vermis bugün başlamam gerekiyormus eşime kullanimi tarif etmis ama eşim anlamamış. Reçeteyi atiyorum günde 1 tane mi demek bu? Kalemşeklinde 15 tane var içinde. eşim sabah aksam yarim kullancan anlamis ama kalemler tek kullanimlikmis kalani atin diyotatil olduğu icin doktoru da ariyamadim
Canım günde bir tane kullanıyorsun. Ben sabahları kullanıyorum. Kullanım sonrası 15 dk yatarak bekliyorum.Kizlar yaa doktor crinone jel vermis bugün başlamam gerekiyormus eşime kullanimi tarif etmis ama eşim anlamamış. Reçeteyi atiyorum günde 1 tane mi demek bu? Kalemşeklinde 15 tane var içinde. eşim sabah aksam yarim kullancan anlamis ama kalemler tek kullanimlikmis kalani atin diyotatil olduğu icin doktoru da ariyamadim
Töbe töbe tabelaya güldürdün beni .Buda dezavantaji Rabbim yardımcisi olsun o arkadaşinda,teknoloji ilerledi ama malesef hatalari da biyle oluyor en son okudugum doktor sitesinde tip ilmi birden faxla yumurtanin dollenmemesi icin calismalar yapiyor diordubenim 3 yumurta vardi zar zor yaptirdim aşılamayi doktor 3. büyümeden yapti yasak diye o kizin nasil olmus acaba. ama üzüldüm yaa hem olsun diye ugras sonra ikisini kaybet
Sen dur hele herkes hasta olmak zorunda degil ya en azindan 3-4 kisinin tutsunO zaman beni de listeye ekleyin 11. GünüM sanırım negatif çok açık kahverengi leke geldi bir damla
Bilmiyorum canım seninde böyle başlamıştı değil miSen dur hele herkes hasta olmak zorunda degil ya en azindan 3-4 kisinin tutsun
Evet gunde 1 tane ayni saatte olmasina dikkat et.Vajinanin icine uyguluyorsun,tamamini zaten kalmiyor icinde.
teşekkür ederim kızlar :)Canım günde bir tane kullanıyorsun. Ben sabahları kullanıyorum. Kullanım sonrası 15 dk yatarak bekliyorum.
sanirim çoğul gebeligi sağlık açısından riskleri olduğu için pek istenmiyorTöbe töbe tabelaya güldürdün beni .Buda dezavantaji Rabbim yardımcisi olsun o arkadaşinda,teknoloji ilerledi ama malesef hatalari da biyle oluyor en son okudugum doktor sitesinde tip ilmi birden faxla yumurtanin dollenmemesi icin calismalar yapiyor diordu
ben de bilemiyorum ama tedbiren veriyorlar sanirim yani illa kullanmak gerekmiyorpeki bu jeli neden bazı dr'lar verio bazısı vermio acabaaa
Günde 1 defa 1 tane demek canımKizlar yaa doktor crinone jel vermis bugün başlamam gerekiyormus eşime kullanimi tarif etmis ama eşim anlamamış. Reçeteyi atiyorum günde 1 tane mi demek bu? Kalemşeklinde 15 tane var içinde. eşim sabah aksam yarim kullancan anlamis ama kalemler tek kullanimlikmis kalani atin diyotatil olduğu icin doktoru da ariyamadim
Jel ya da hap olarak veriyolar rahmi kalinlastiriyor yerleşmeyi kolaylaştırıyor düşük yapmayı engelliyor çok faydalı yani progesteron var içindeben de bilemiyorum ama tedbiren veriyorlar sanirim yani illa kullanmak gerekmiyor
En az yarım saat yat ben uyumadan önce yapıyordum en derine gönder jeli ertesi gün kalan gidiyo VC de günlük pet kullanteşekkür ederim kızlar :)
bazi topiclerde bu jeli kullandiktan sonra biraz uzanip ondan sonra yürüyün demisler. siz yaptiniz öyle bişey?
Bazıları hap olarak veriyo aynı seyipeki bu jeli neden bazı dr'lar verio bazısı vermio acabaaa
aslinda arastirmalarda bu tarz progesteron iceren ilaclarin hamile kalmaya direk yardimci olduğu ispatlanmamis ama doktorlar yine de tedbir amacli veriyor bazi doktorlar eğer bebek düşüncekse ne yaparsan yap düşer diyorlarJel ya da hap olarak veriyolar rahmi kalinlastiriyor yerleşmeyi kolaylaştırıyor düşük yapmayı engelliyor çok faydalı yani progesteron var içinde
tamam cnm sagolEn az yarım saat yat ben uyumadan önce yapıyordum en derine gönder jeli ertesi gün kalan gidiyo VC de günlük pet kullan
canim bende adet bitiminden 2 gun sonra basliyorum sogan kurune birde zeytinyagiyla incir tuketecegim infolic alip baslayacagim esimede vitamin almayi dusunuyorum yarin ama ona karar veremedim henuz .bu ayda boyle deneyeyim diyorum hayirlisi artik hakkimizdaMerhaba kızlar öğlen giydim spor ayakkabıları sahilde günes karsinda yürüdüm ,guneste yurumek iyice artiriyor regli gercekten de oyle olmus.Terziye vardim avm gezdim isimi bitirdim geldim.Oh biraz acildim.Doktorumla görüstüm yarın gelme dedi.
Cünkü;
Bu ay kendiliğinden bekleriz dedi.Yumurtalıkların uyarılması devam ettiginden kendiliğinden hamile kalma oranı bu ayda yüksek oluyor dedi.Reglin baslangicindan itibaren sayarak 11-12 gunu goruselim yumurtaliklarin durumuna bakalim dedi.Iyi bu ay dogal dinlenme ayi sukur
Kızlar bir iki gün sogan kuru icelim mi icerisi temizlensin sonra da yumurta artsin diye incir kuru vs bal trcn crk otu bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?