dr bana sadece estrofem verdi jel falan vermedi hic bazilari gerek gormuyo demekkiaslinda arastirmalarda bu tarz progesteron iceren ilaclarin hamile kalmaya direk yardimci olduğu ispatlanmamis ama doktorlar yine de tedbir amacli veriyor bazi doktorlar eğer bebek düşüncekse ne yaparsan yap düşer diyorlar
Kahverengi basladi ancak benimki 1 -2saat sonra normal renge dondu.insAllah sende iyinin habercisi olsunBilmiyorum canım seninde böyle başlamıştı değil mi
Ya sogan kuru etkili diyorlar var olan seyleri bile dusuruyormus bende dollenme veya yumurtlama de sonrasinda kullanmiyorum tedbiren arkadaslarin sogan kuruyle kistleri temizlendi.Onun icin ilk bir iki gun kullanip birakiyorum.Iyi geliyor.canim bende adet bitiminden 2 gun sonra basliyorum sogan kurune birde zeytinyagiyla incir tuketecegim infolic alip baslayacagim esimede vitamin almayi dusunuyorum yarin ama ona karar veremedim henuz .bu ayda boyle deneyeyim diyorum hayirlisi artik hakkimizda
anladim canim dusuk riskide yapabiliyomus dedigin gibi Allah korusun saracoglunun soyledigine gore adet bitiminden 2 gun sonra baslanip 15 gun devam edilecekmis bu sekilde yapayim diyorum devam edebilirsem tabi :)Ya sogan kuru etkili diyorlar var olan seyleri bile dusuruyormus bende dollenme veya yumurtlama de sonrasinda kullanmiyorum tedbiren arkadaslarin sogan kuruyle kistleri temizlendi.Onun icin ilk bir iki gun kullanip birakiyorum.Iyi geliyor.
Ben de soğan kürü yapsam iyi olur aslında ama soğanı yemekte dahi sevmiyorum zorla şifa niyetine deniycem artık.anladim canim dusuk riskide yapabiliyomus dedigin gibi Allah korusun saracoglunun soyledigine gore adet bitiminden 2 gun sonra baslanip 15 gun devam edilecekmis bu sekilde yapayim diyorum devam edebilirsem tabi :)
neymiş ki bu soğan kürü? ben soğanı elma gbi yemeyi severimm
Aah aaaah.. dediğin çıksın dile benden ne dilersen
Esim ve annem yaptirmama izin vermedi relaks ol belki cikmaz kendini uzme gunu gelince yaptir dedi bana da mantikli geldi insaAllah beklicem Pazara kadar Allahim hayirlisiyla pozitifi gormemi nasip eder insaAllahBen hep 12.gunde kan veriyorum.belli olur..eziyet etme kendine bak kurtul insallah sen olumlu sonuc alirsin
Bende crinone kullaniyorum benimki gubde 1 o zatrn bir kullanimlik yarim olamaz vajina sik ve biraz evde yuruKizlar yaa doktor crinone jel vermis bugün başlamam gerekiyormus eşime kullanimi tarif etmis ama eşim anlamamış. Reçeteyi atiyorum günde 1 tane mi demek bu? Kalemşeklinde 15 tane var içinde. eşim sabah aksam yarim kullancan anlamis ama kalemler tek kullanimlikmis kalani atin diyotatil olduğu icin doktoru da ariyamadim
:) şükür biz bi yerden maddi bi kaynak bulduk ben araştırdım 5900 tl işlem. İlaçlarda 2000 civarı. Biraz ara vercez belki bi aşılama daha yaptırmaz sonra tüp bebek. Kırıkkale'de aşılama mi yaptırdım 150 tl hiç bişey değil. İlkini vanda yaptırmıştım 750 tlYaw tüp bebek araba parası kadar var mı ? Gözüm korktu bu korkuyla her gece yatağa atarım ben adamı , zaten araba parası desem o atar
aynen canım bu ay deneyelim bakalım hamile kalanda çok bu kür sayesinde tadı kötü biraz ama dediğin gibi şifa niyetine katlanacağız artıkBen de soğan kürü yapsam iyi olur aslında ama soğanı yemekte dahi sevmiyorum zorla şifa niyetine deniycem artık.
cnm ben sgk anlasmasi olan bi yerle görüştüm rapor cikarirsam 2 bin tl ilaclarda 2 bin civari toplam 4 bine maal olur dedi doktor.tabi ben rapor icin 2. asilama olayinda 950 lira harcadim:) şükür biz bi yerden maddi bi kaynak bulduk ben araştırdım 5900 tl işlem. İlaçlarda 2000 civarı. Biraz ara vercez belki bi aşılama daha yaptırmaz sonra tüp bebek. Kırıkkale'de aşılama mi yaptırdım 150 tl hiç bişey değil. İlkini vanda yaptırmıştım 750 tl
çok sevindm hemen olacaktır inanıyorum. ben de sabah görüştüm dr'mla en azndan %50 şans dedi. bu ay dinlenioruz:) şükür biz bi yerden maddi bi kaynak bulduk ben araştırdım 5900 tl işlem. İlaçlarda 2000 civarı. Biraz ara vercez belki bi aşılama daha yaptırmaz sonra tüp bebek. Kırıkkale'de aşılama mi yaptırdım 150 tl hiç bişey değil. İlkini vanda yaptırmıştım 750 tl
Ay çok sevindim canım benim bitti malesef bugün adet oldumKizlar cok tuhaf yumurtam 19 mm olmus doktor catlamak uzere dedi bu gun igne yaptirip yarin asilama yapilacak 36 ssat gecmemis olacak cok tuhaf oldum acaba olacak mi diye siz yumurta kc mm ken igne yaptirmistiniz doktor şaşırdı bi anda 19 olcagini tahmin etmedim dedi
Ahhh kuzum ya kiyamam senden cok ümitliydim hayirlisi sıkma canini bi dahakine olur allahin izniyleAy çok sevindim canım benim bitti malesef bugün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?