- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim bizim 3. Bu ikincisi tutmustu ama gelişmediği icin kirtaj oldum malesef tutacaksa tutar zaten dedigin gibi allah büyükerknden yapılması daha ii boswer. aşılamadan sonrada takılırsınız hergün. bnm iki kez 36.saat yapıldı. ikiside negatif. başka hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen.yavrukartalim
Canim ben 12.gun yapmıştım cikmadi yarim saat sonra baktim silik cizgi belirmişti ve hamileydim ama erken bu zamanlar bence adetini bekleKızlar 13.günüm az once idrar testinde baktim tek cizgi olsaydi cikarmiydi? Pazar gunu kanda test yapcam İnsaAllah
iyi bari yakalamis benim ilk aşılamada bi gittim doktora yumurta çatlamış bile o ay asilama yapamadik boşa kullandim iğneleriKizlar cok tuhaf yumurtam 19 mm olmus doktor catlamak uzere dedi bu gun igne yaptirip yarin asilama yapilacak 36 ssat gecmemis olacak cok tuhaf oldum acaba olacak mi diye siz yumurta kc mm ken igne yaptirmistiniz doktor şaşırdı bi anda 19 olcagini tahmin etmedim dedi
benim bu ay 2 yumurta 16mm iken vuruldu catlatma ignesi üçüncü yumurta 12mm idi doktor o büyümeden yapalim dedi ondan biraz erken oldu ama doktor 16mm yeterli dediKizlar cok tuhaf yumurtam 19 mm olmus doktor catlamak uzere dedi bu gun igne yaptirip yarin asilama yapilacak 36 ssat gecmemis olacak cok tuhaf oldum acaba olacak mi diye siz yumurta kc mm ken igne yaptirmistiniz doktor şaşırdı bi anda 19 olcagini tahmin etmedim dedi
Canim yaaa bekliyordum guzel guzel ama sonuca yallastikca gozyasi gozumun ucuda yaa hayirlisi artik. Seninde bebegin hayirli evlat olsun insaAllah. 5 liralik sacma bir test buldum adi bebetime .. Sirf meraktan yaptirdim dua et bana pazar kan vercem insaAllahCanim ben 12.gun yapmıştım cikmadi yarim saat sonra baktim silik cizgi belirmişti ve hamileydim ama erken bu zamanlar bence adetini bekle
Erken gebelik testi degilse cikmayabilir.13.gun kanda kesin cikar ama idrarda cikmayabilirKızlar 13.günüm az once idrar testinde baktim tek cizgi olsaydi cikarmiydi? Pazar gunu kanda test yapcam İnsaAllah
Canim ben hamileydim ama 7.haftada kurtaj oldum gelismedigi icin simdi 3.asilamayi deniyorum hakkimizda hayirlisi olsunCanim yaaa bekliyordum guzel guzel ama sonuca yallastikca gozyasi gozumun ucuda yaa hayirlisi artik. Seninde bebegin hayirli evlat olsun insaAllah. 5 liralik sacma bir test buldum adi bebetime .. Sirf meraktan yaptirdim dua et bana pazar kan vercem insaAllah
Erken degil evet cok sacma bir test ama bir onu buldum meraktan catliyorum resmen yarin yaptirmak istemiyorum esim pazar gunu kpss ye girecek moralini bozmak istemiyorum adamcagizin oyuzden pazar gunune kadar meraktan catlicam :)Erken gebelik testi degilse cikmayabilir.13.gun kanda kesin cikar ama idrarda cikmayabilir
Canim k.bakma bilmiyordum insaAllah Rabb bu sefer yuzunu guldurur insaAllahCanim ben hamileydim ama 7.haftada kurtaj oldum gelismedigi icin simdi 3.asilamayi deniyorum hakkimizda hayirlisi olsun
Vallahi sabrina hayran kaldim.bugun 14.gunum...12.gun sabah kosa kosa gittim kanda negatifi gordum.insallah senin tutmustur ve adet olmazsin.kanda baktirmadan adet olmak beni daha cok yipratiyor.ben o yuzden beklemiyorum.bu arada son adetimin de 27.gunu hala baslamadi yeni donem adetim:)Erken degil evet cok sacma bir test ama bir onu buldum meraktan catliyorum resmen yarin yaptirmak istemiyorum esim pazar gunu kpss ye girecek moralini bozmak istemiyorum adamcagizin oyuzden pazar gunune kadar meraktan catlicam :)
Onemli degil cnm insaallah allah hepimize nasip etsinCanim k.bakma bilmiyordum insaAllah Rabb bu sefer yuzunu guldurur insaAllah
Allah seni en kisa zamanda mucizesiyle mukafatlandirsin.asilamamiz tutmayinca dibe vuruyoruz..bir de olani kaybetmek eminim daha yipraticidir.Canim ben hamileydim ama 7.haftada kurtaj oldum gelismedigi icin simdi 3.asilamayi deniyorum hakkimizda hayirlisi olsun
Ayyy canim ya tüylerim diken diken oldu insaallah rabbim kabul eder duani dualarimizi cok zor oluyor evet ama tevekkul ediyoruz mecburen yapacak bisi yok insaallah hepimizin mucizesi gerceklessin bi an önceAllah seni en kisa zamanda mucizesiyle mukafatlandirsin.asilamamiz tutmayinca dibe vuruyoruz..bir de olani kaybetmek eminim daha yipraticidir.
Hakkimizda hayirlisi olsun artik. Bende aslinda bukadar sabredecegimi hic dusunmezdim ama bu sefer digerlerine nazaran daha cok tevekkul ettim yani ne bilim geceleri yatamiyorum uykusuzum gerginim korkuyorum ama disimi sıktım ama bugun butun ipler koptu sanki sabah kayinvaludem geldi baya kuran dua okuduk cok agladim hala gozlerim dolu dolu inan sabrim tukendi desem yeri.. Arkadasiminda asilamasi tutmamisti nasilsin dedi bugun durgunum keyifsizim dedim sonuca az kaldi o yuzden dime bende yasadim biliyorum dedi.. Ah canim ahh suan bizi bizden baska kimse anlamiyorVallahi sabrina hayran kaldim.bugun 14.gunum...12.gun sabah kosa kosa gittim kanda negatifi gordum.insallah senin tutmustur ve adet olmazsin.kanda baktirmadan adet olmak beni daha cok yipratiyor.ben o yuzden beklemiyorum.bu arada son adetimin de 27.gunu hala baslamadi yeni donem adetim:)
Canin sagolsun arkadasim...o sipa buraya gelecekkkk!!muhtemelen ben de tupe gececegim daha adet olmadim..merkez arastiriyorum ankarada..arkadaslar kim hangi foruma gidiyorsa yazsin..birbirimizi kaybetmeyelim
ben de yarın yaptırıyorum. ekler misiniz beni de. hayırlısı hakkımızda :)Selam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama listemin ilk üyesi ben olacağım izninizle;
Aşılama tarihi
missagor 02.05.2016 12. Gün negatif
life__ 06.05.2016
D dstn33 07.05.2016 12. Gün negatif
@zeynepSav 02.05.2016 11. Gün pozitif
@ervanazim 02.05.2016 10. Gün negatif
@toprak-35 02.05.2016 15.gün negatif
mischin 06.05.2016 14. Gün negatif
@samojan 05.05.2016
T trilece34 07.05.2016
D Duam34 08.06.2016
@aylinvm 09.06.2016
@gunel92 11.05.2016
ShinSeGi 18.05.2016
@Bir_bilinmeyenli_denklem 09.05.2016
Hayirlisi olsun canim.
aaa aynı şekilde benimki de. bugün 19mmdi yumurtam. hemen iğne yaptı. sabah 8de gelin işlemler biraz uzun saat 1 gibi de yapacaz dedi aşılamayı. ben de sordum erken olmuyo mu hocam 36 saat meselesine noldu dedim. niye erken yapayım canım benim dedi. öyle de tatlı bi doktor. insan kardeşi gibi güveniyor :))Kizlar cok tuhaf yumurtam 19 mm olmus doktor catlamak uzere dedi bu gun igne yaptirip yarin asilama yapilacak 36 ssat gecmemis olacak cok tuhaf oldum acaba olacak mi diye siz yumurta kc mm ken igne yaptirmistiniz doktor şaşırdı bi anda 19 olcagini tahmin etmedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?