- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Tesadüfun bu kadarı canim bende topik acmistim ara ara orayada yaz ikimizin öyküsü de ayni basliyo hadi hayirlisi bakalim hakkimizda benim de islem yarin öğle 1-2 arası olacakaaa aynı şekilde benimki de. bugün 19mmdi yumurtam. hemen iğne yaptı. sabah 8de gelin işlemler biraz uzun saat 1 gibi de yapacaz dedi aşılamayı. ben de sordum erken olmuyo mu hocam 36 saat meselesine noldu dedim. niye erken yapayım canım benim dedi. öyle de tatlı bi doktor. insan kardeşi gibi güveniyor :))
haydin hayırlısı
Haberleşiriz işlemden sonra da. Topiğin linkini atar mısın canımTesadüfun bu kadarı canim bende topik acmistim ara ara orayada yaz ikimizin öyküsü de ayni basliyo hadi hayirlisi bakalim hakkimizda benim de islem yarin öğle 1-2 arası olacak
Tamam canim hadi yarin bizim icin guzel günlerin başlangıcı olsun kizlar yarin kandil ayni zamanda esimin de dogum günü vardir bi hayir diyorum sizler icin de dua edicem rabbim guldursun yüzümüzüHaberleşiriz işlemden sonra da. Topiğin linkini atar mısın canım
Aminnn, cümlemiziTamam canim hadi yarin bizim icin guzel günlerin başlangıcı olsun kizlar yarin kandil ayni zamanda esimin de dogum günü vardir bi hayir diyorum sizler icin de dua edicem rabbim guldursun yüzümüzü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...likte-bekleyelim.926008/page-19#post-46582269
Canim benim. Amin ben adetliyim dua edicem sadece ama hepinizi anacam tek tek burdan bakıp. Hayırlı kandiller hepinizeKızlar hayırlı kandiller. Rabbim bu mubarek gunde dualarımızın kabul olmasını engelleyen butun gunahlarımızı affetsin İnsaAllah bu gece beraatimiz olsun.. Dualarda bulusmak dilegi ile
Allah razi olsun AminnCanim benim. Amin ben adetliyim dua edicem sadece ama hepinizi anacam tek tek burdan bakıp. Hayırlı kandiller hepinize
Tutsaydı çok şaşırırdım
Canim sperm durumunuz sayi vs ne durumdaydiyavrukartalim canım benim işlem yapıldı. Çok rahattı ağrım hiç olmadı çok şükür. Sen ne durumdasın merak ettim. Haydi bismillah deyip dua ile bekleyelim...
1clde 70 milyon total 280 milyon yazıyor hız %13 çıktı. Düşğk dediler ben çok bilmiyorum standartları. Sperm hızı düşük olduğu için sperm yıkaması 3 saat sürdü. (İyi kalitede olanları tamamen ayıkladık falan dediler) umutla geldim bakalım hayırlısıCanim sperm durumunuz sayi vs ne durumdaydi
Himm bakalim bizde ne cikacak hayirlisi olsun canim hepimiz için sayi gayet iyi aslinda ama hizli sperm mi onemli asilamada bilmiorum1clde 70 milyon total 280 milyon yazıyor hız %13 çıktı. Düşğk dediler ben çok bilmiyorum standartları. Sperm hızı düşük olduğu için sperm yıkaması 3 saat sürdü. (İyi kalitede olanları tamamen ayıkladık falan dediler) umutla geldim bakalım hayırlısı
Bu arada biz aynı kişimiz neyiz. Biz de kavga kıyamet gittik hastaneye. Hatta doktoru beklerken beni öyle sinşrlendirdi ki kalk gidiyoruz çocuk falan istemiyorum dedim. Ayağa kalktım hemşire çağırınca girdim içeri. Anladık beyefendiler erkeklik gururlarına yediremiyor ama hani benim gururum psikolojim?Kizlar o kadar moralim bozukku cok duaniza ihtiyacim var esimle baya tartisarak ve gergin geldik islerinin arasina sokusturmusum vs vs bi dunya laf dolayisiyla sperm de cok az çıkmış kötü baslarsan sonu da kötü oluyor iste ne olacak bilmiorum cok az spermle hamile kalani duydunuz mu hic bizzde durum vahim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?