Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba ben geldim
2 saat once asilamam yapildi. Hakkimizda hayirlisi.
Dr yorum yapmadi ama. 3 yumurtam vardi. Sperm sorunumuzda yok. Sanirim iyi sonuc kagidindan anladigim kadariyla
Hayırlısı olsun canım. Ben de 2 saat önce yaptırdım. Tek yumurta güzel gelişmişti.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Ben bu tipiği ne zamandır arıyordum ama yeni bulabildim Yaklaşık 6 yıldır Bebek istiyoruz iki dış gebeliğim var bu ay da ilk defa aşılama yaptıracağım inşaallah. Şişli memorial'da Ayşe hanımın hastasıyım. 6gün gonalf 75 doz kullandım. 7gün kontrolde 11mm olmuş yumurta Dedi dr. 3gün daha ilaca devam edicem pzt kontrole gidicem. Sizce Nasıl yumurtanın durumu? Bir de aşılama yapılırken zaten spermleri seçiyorlar ya sayı vs önemli mi?

Sonuctan anlayan var mi
Hiz filan ayri ayri yazmiyo

Eklentiler

• 20160521_141528.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 26
Canim valla bilmiorum ama heo bi kader arkadasina denk geliyorum bursa nedense bizde yoldan donuyoduk dönmedi yedi bitirdi beni ben sana pazartesi yap dedim de bilmem nede sanki benim elimde bende yeter dedim gitmiyoru o zaman

gayet ii valla 80 hızlıymış zaten 98e çkarmışlar. şimdiden hayırlı olsun. olur inş.
102 milyonla yapildi asilama yani dimi....
Eski Normal testimizde ileri hizli yavas hizli filan yaziyo yaa.
Bu boyle olunca degisik geldi. Ama iyi degerlere bakinca.
Insallah sonucuda iyi olur. Zaten sorunumuz yok ama 15 aydir negatif

Canim milyonlarca sperm arasinda birtanesi birakiyor Rabbim ol desin yeter. Bence boyle seylere hic takilma bizimde ilaclar pek etki gostermemisti ama ben boyle seylere hoc takilmadim dedim ya sadece bir tanesi gebe birakiyor isterse 100 milyonla gir hic uzulmeyin birbirinizi uzmeyin :)

sıkıntı yok tüpler açık. 1 yumurta yerine iğneyle 2-3 güzel yumurta oluşturuyoruz 80-100mlyon sperm ortalama %60 - %90 ilerilik düzeyiyle enjekte edilio ve hala olumsuz sonuç alınıosa bu spermlerde bişe var arkadaş :/ dönüp dönüp duruolar demekki yumurtaların etrafında.

Arkadaşlar benim asilamam yapildi 15 dk yatip kalktim moralim bozuk biraz 40 milyon sperm çıkmış yarisi yerinde hareketli zaten yikama sonrası ne oldu hic bilmiorum hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun

Galibaaa. Ortalikta geziniyorlar gulsekmi aglasak mi bilemedim

Arkadaşlar benim asilamam yapildi 15 dk yatip kalktim moralim bozuk biraz 40 milyon sperm çıkmış yarisi yerinde hareketli zaten yikama sonrası ne oldu hic bilmiorum hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun
Hic canin sikilmasin canim. Olacagina varir. Onemli olan bitanesinin gitmesi. Bosa stres yapma. Gerisi takdiri ilahi

Üzülme lütfen kısmette varsa kokusundan bile hamile kalabilirsin. Şimdi dinlen ve zaman çabuk geçsin sonuç pozitif olsun diye dua et. Allah yazdıysa 1 spermle bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…