Hayırlısı olsun canım. Ben de 2 saat önce yaptırdım. Tek yumurta güzel gelişmişti.Kizlar merhaba ben geldim
2 saat once asilamam yapildi. Hakkimizda hayirlisi.
Dr yorum yapmadi ama. 3 yumurtam vardi. Sperm sorunumuzda yok. Sanirim iyi sonuc kagidindan anladigim kadariyla
Insallah mutlu sona ulasiriz canim. Ayni gun olduk demek. mubarek gunde mucize bize gelir umarimHayırlısı olsun canım. Ben de 2 saat önce yaptırdım. Tek yumurta güzel gelişmişti.
Valla anlamıyorum ama bizimkininkiyke kıyaslayınca çok iyi görünüyor. MaşallahhSonuctan anlayan var mi
Hiz filan ayri ayri yazmiyo
1 tanesi yetiyo bize. Su an yaris basladi :)Valla anlamıyorum ama bizimkininkiyke kıyaslayınca çok iyi görünüyor. Maşallahh
Canim valla bilmiorum ama heo bi kader arkadasina denk geliyorum bursa nedense bizde yoldan donuyoduk dönmedi yedi bitirdi beni ben sana pazartesi yap dedim de bilmem nede sanki benim elimde bende yeter dedim gitmiyoru o zamanBu arada biz aynı kişimiz neyiz. Biz de kavga kıyamet gittik hastaneye. Hatta doktoru beklerken beni öyle sinşrlendirdi ki kalk gidiyoruz çocuk falan istemiyorum dedim. Ayağa kalktım hemşire çağırınca girdim içeri. Anladık beyefendiler erkeklik gururlarına yediremiyor ama hani benim gururum psikolojim?
gayet ii valla 80 hızlıymış zaten 98e çkarmışlar. şimdiden hayırlı olsun. olur inş.Sonuctan anlayan var mi
Hiz filan ayri ayri yazmiyo
102 milyonla yapildi asilama yani dimi....gayet ii valla 80 hızlıymış zaten 98e çkarmışlar. şimdiden hayırlı olsun. olur inş.
Canim milyonlarca sperm arasinda birtanesi birakiyor Rabbim ol desin yeter. Bence boyle seylere hic takilma bizimde ilaclar pek etki gostermemisti ama ben boyle seylere hoc takilmadim dedim ya sadece bir tanesi gebe birakiyor isterse 100 milyonla gir hic uzulmeyin birbirinizi uzmeyin :)Kizlar o kadar moralim bozukku cok duaniza ihtiyacim var esimle baya tartisarak ve gergin geldik islerinin arasina sokusturmusum vs vs bi dunya laf dolayisiyla sperm de cok az çıkmış kötü baslarsan sonu da kötü oluyor iste ne olacak bilmiorum cok az spermle hamile kalani duydunuz mu hic bizzde durum vahim sanirim
Liste güncel şimdi canım hata mı yaptım acaba bi kontrol eder misinlisteyi güncellermisim cnm dünya gözüyle tekrar bi görelim negatiflerii pozitifleriimissagor
Galibaaa. Ortalikta geziniyorlarsıkıntı yok tüpler açık. 1 yumurta yerine iğneyle 2-3 güzel yumurta oluşturuyoruz 80-100mlyon sperm ortalama %60 - %90 ilerilik düzeyiyle enjekte edilio ve hala olumsuz sonuç alınıosa bu spermlerde bişe var arkadaş :/ dönüp dönüp duruolar demekki yumurtaların etrafında.
Hic canin sikilmasin canim. Olacagina varir. Onemli olan bitanesinin gitmesi. Bosa stres yapma. Gerisi takdiri ilahiArkadaşlar benim asilamam yapildi 15 dk yatip kalktim moralim bozuk biraz 40 milyon sperm çıkmış yarisi yerinde hareketli zaten yikama sonrası ne oldu hic bilmiorum hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun
Oyle tabiki cnm ama enerjim moralim inancim o kadar yuksektiki bu sefer boyle seyler olunca modum cok düştüHic canin sikilmasin canim. Olacagina varir. Onemli olan bitanesinin gitmesi. Bosa stres yapma. Gerisi takdiri ilahi
Üzülme lütfen kısmette varsa kokusundan bile hamile kalabilirsin. Şimdi dinlen ve zaman çabuk geçsin sonuç pozitif olsun diye dua et. Allah yazdıysa 1 spermle bile olur.Arkadaşlar benim asilamam yapildi 15 dk yatip kalktim moralim bozuk biraz 40 milyon sperm çıkmış yarisi yerinde hareketli zaten yikama sonrası ne oldu hic bilmiorum hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun
trilece-aylin-birbilinynli denklem negatif oldgnu beyan etmişlerListe güncel şimdi canım hata mı yaptım acaba bi kontrol eder misin
Hadi hayırlısı inşallahKızlar bana dua edin kan vermeye gittim esim dayanamadi durgunluguma sonuc 4 te cikacak insaAllah bu mubarek gunde Rabb yuzumu guldurur insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?