Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim asilamam yapildi 15 dk yatip kalktim moralim bozuk biraz 40 milyon sperm çıkmış yarisi yerinde hareketli zaten yikama sonrası ne oldu hic bilmiorum hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun
en azndan daha önce 1 kere hamile kalabilmişsin. ve umut var demektir bu. bende o bile hiç oluşmadı. inan ona bile mutlu olurdum şuan.

Canim valla bilmiorum ama heo bi kader arkadasina denk geliyorum bursa nedense bizde yoldan donuyoduk dönmedi yedi bitirdi beni ben sana pazartesi yap dedim de bilmem nede sanki benim elimde bende yeter dedim gitmiyoru o zaman
Valla ben de anlam veremiyorum esimin bazi soru ve tepkilerine..sanirim y kromozomlariyla ilgili.3 defa asilama oldum.3.u de ayni yontemle klomenle oldu.iki catlatma ignesi pregnyl di gece 23.30 da acilde vurdurduk.3.su ovitrel di gobekten yaptik kendimiz.vay efendim ben onceki asilamalarda catlatma ignesi olmamisim:))))) adama iki farkli catlatma ignesini izah edemedim.peki diyorum neden gittik acile.cevap yok.nerdeyse acile gittigimizi inkar edecek:)))onlar da bi psikoza giriyor.

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz bütün duaları kabul eylesin inşallah
adetim hala lekelenme şeklinde ve kahverengi geliyo sadece dua edebileceğim bugün. sizde dualarımdasınız herzaman
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin hepimize inşallah

Aminn insallah canim..senin de kandilin mubarek olsun..

adetimin 2 günde kesilmesi kafamı karıştırdı kızlar yaa 3 gündür lekelenme şeklinde geliyo çevremdekilerde erken daha birdahaki adette belli olur üstüne görmedir diyolar kan testi yaptırmadım ya hiç kafam karışık acaba olabilir mi diyorum eşimde acile gidelim test yaptıralım diyo ne yapayım sizce olabilirmi ama 2 gün afedersiniz pıhtılı ve yoğun gelmişti adetim tam sökülmeden kesildi .üstüne görme nasıl oluyor acaba bilginiz varmı ?

Benim ilk iki asilamamdan sonra aynen soyledigin gibi geldi adetim.ama icin rahat etsin kanda baktir.

Biliyordum sonuc negatif.... Ben hic boyle tahmin etmemistim bende herkes gibi istedigim zaman hamile kalabilirim sanmistim.. 3 yil oldu anladim ki oyle degilmis.. Neyse baska hicbirsey soylemek istemiyorum Allah'ın takdiri.. Elhamdulillah saglik olsun.. Crinone jeli birakayimmi?

Birak canim..soyleyebilecegim fazla bir soz yok..ne soylesem teselli edemem.allah bize sabir dayanma gucu versin

Benim ilk iki asilamamdan sonra aynen soyledigin gibi geldi adetim.ama icin rahat etsin kanda baktir.
olabiliyor yani canım
ozaman hiç test yaptırıpta tekrar moralimi bozmayayım ben diğer adette belli olur zaten varsa .adet oluyoruz ama yinede hala umutlanıyoruz bu nasıl birşeydir yaa

canım benim hayırlısı diyebiliyorum sadece kelimelerin tükendiği yerdeyiz hepimiz Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah bizim imtihanımızda bu demekki ..

olabiliyor yani canım
ozaman hiç test yaptırıpta tekrar moralimi bozmayayım ben diğer adette belli olur zaten varsa .adet oluyoruz ama yinede hala umutlanıyoruz bu nasıl birşeydir yaa
Tabi canim ben adet olmadim 28.gunum hic belirtim yok ama icimden de ya tutarsa diye gecmiyor da degil..zorrr cok zorrrr

Kızlar birşey sorayım. İşkemden sonra beni 3 dk uzatıp hadi git normal hayatına devam et apır kaldırmadan dediler. Cidden hiç uzanmama yatmama gerek yok mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…