Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 45-50 dk yattım 2sinde de. ilk yarım saat önemli bence. rahimin direk içine gönderdikleri için sonrasında spermlerin çıkma durumu yok. ilk yarım saatte tüplere yönelsin diye spermler önemli zaten

Biz de şimdi eşimle hesapladık; bir sonraki adet ve devamındaki döngü bayram tatiline geliyor. Sanırım bizim de temmuza kalabilir. Amaaaaan biraz da dinlenelim ne olmuş yani

Kızlar birşey sorayım. İşkemden sonra beni 3 dk uzatıp hadi git normal hayatına devam et apır kaldırmadan dediler. Cidden hiç uzanmama yatmama gerek yok mu ya?
Bak bunu hiç kafana takma, ciddi söylüyorum.
Benim gittiğim dr ilk 80 saniyenin önemli olduğunu söyler hep ama içim rahat etsin diye 5-10 dk falan yatırırlar. Kendisine de gayet güveniyorum.
Burada bir arkadaşın aşılamasını ayakları havada yaptılar ve o şekilde uzun bir süre yatırmışlar, onun da tutmadı.
Şimdi mantıken düşününce basınçla püskürterek verdikleri spermin tutacağı varsa zaten tutar.

Merhaba kızlar rabbim öncelikle bize ve tüm isteyenlere sağlıklı bebiş ler nasip etsin . Bende 2 buçuk yıldır bebiş istiyorum 4 tane olumsuz gebelik geçirdim . Son olarak perşembe günü ilk kez aşılama yaptırdım ve sanki aşılama esnasında ayristirilan tüm spermler enjekte edilirken aktı gibi geldi masada 45-50 dk kadar yattım ve sonra kalktığımda baktım hakikaten çok fazla akmis. Doktorum akıntı normal dedi ama akan şeyin Sperm den başka bişey olma şansı da yok gibi . Sizde dışarıya akan bişeyler oldu mu lütfen yardımcı olun stresten ölücem

Canim hemen sperm akmaz bence bazen rahim icine yikama suyu gibi bisi veriyolar o olabilir diye dusunuyorum hayirli olsun işlemin kizlar bu gun asilama olanlar idrara cikarken baskı yada agri gibi bisi hissediyomusunuz kasiklarda benim cok fena

Sezen seni hatirladim :)
Bende 15 aydir buralarda oldugum icin konulardan hatirliyorum
Bende bugun yaptirdim asilamami o esnadada azcik kanama olmustu dr um korkma dedi. Kalktigimda bisey hissetmedim. Ama sonrasinda lekelenme oldu.
Telas yapma giden gitmistir

Canim hemen sperm akmaz bence bazen rahim icine yikama suyu gibi bisi veriyolar o olabilir diye dusunuyorum hayirli olsun işlemin kizlar bu gun asilama olanlar idrara cikarken baskı yada agri gibi bisi hissediyomusunuz kasiklarda benim cok fena
Ilk ciktigimda oldu. Sonra hafifledi canim. Su anda bisey yok gibi. Bugun yattim gerci surekli. Ama hastaneden arabaya gidene kadar baya sancim vardi.

Ilk ciktigimda oldu. Sonra hafifledi canim. Su anda bisey yok gibi. Bugun yattim gerci surekli. Ama hastaneden arabaya gidene kadar baya sancim vardi.
Canim benimde vardi simdide var oncesen olmamisti bu kadar tuhaf oldu biraz bu arada benim tutan asilamamda azicik kanama ve lekelenme olmuştu insaallah seninkide ona isarettir canim.

Evet aynen bende de var baskı. Yumurta mı çatlıyo acaba diye de düşğnmedim değil. Dün 18de yapılmıştı iğnem

kızlar böyle şeylere inanmam ama eşime işyerinden bayan arkadaşı eşimdn aşılamanın tutmadığunı öğrenince bende daha yeni düşük yaşadım bi hocaya göründüm ümmü sübyan varmış bende .sizdede olabilir demiş
çocuğun olmasını engelliyomuş oluncada düşük yaptırıyomuş bizimde vakit kaybetmeden gitmemizi söylemiş hatta eşimin iş yerinden bi abla var onunda çocuğu olmuyomuş önceden hocaya gittikten sonra hamile kalmış 2tane çocuğu var şimdi
siz duydunuzmu böyle bişey tuhaf geldi açıkçası

sirketten bi kiz 5 kez dusuk yapmisti onada oyle demislerdi. Daha sonra baska bi nedeni cikmisti ben de pek inanmam ama duymustum. zaten hocaya kim gitse kesin bisey cikiyo.

Evet aynen bende de var baskı. Yumurta mı çatlıyo acaba diye de düşğnmedim değil. Dün 18de yapılmıştı iğnem
Canim valla bende acaba simdi mi catliyo diye dusundum ama normalde hic boyle agrim baski olmuyodu bilemedim dogrusu bende dun yapmistim igneyi 19 mm di doktor catlamistir dedi sadece

Canim bende duydum hatta etrafimdada var ama ben allaha sigindim rabbim ol dese kim onunde engel olabilir ki sonuçta

Çok saol cnm evet belki de olabilir . Benimde karnım şiş ve gaz var wc ye çıkarken gaz sancısı gibi hissediyorum senin sancın nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…