- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Hayirli olsun aşılaman cnm . Benimde aşılama esnasında hafif kanamam oldu benim de doktorum normal dedi . İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız . Senin akıntin olmadı mı peki ?Sezen seni hatirladim :)
Bende 15 aydir buralarda oldugum icin konulardan hatirliyorum
Bende bugun yaptirdim asilamami o esnadada azcik kanama olmustu dr um korkma dedi. Kalktigimda bisey hissetmedim. Ama sonrasinda lekelenme oldu.
Telas yapma giden gitmistir
tabiki öyle canım ilk kez duydum bende tuhaf geldi merak ettim nedir diye :)Canim bende duydum hatta etrafimdada var ama ben allaha sigindim rabbim ol dese kim onunde engel olabilir ki sonuçta
Bu ohss den kaynaklanıyor cnm kaç yumosun olmuştu tedavide ?Bende de ayni sekilde gaz sancisi gibi oluyo bide dururken de ağrı var sanki hissediyorum yani oturken falan
Yok canim olmadi sadece spekuluma jel sürmüştü onun islakligi vardi simdide bi islaklik var ama akinti gibi sperm gibi degil sanki bilmiorum kiHayirli olsun aşılaman cnm . Benimde aşılama esnasında hafif kanamam oldu benim de doktorum normal dedi . İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız . Senin akıntin olmadı mı peki ?
Tek yumurtam vardı seninBu ohss den kaynaklanıyor cnm kaç yumosun olmuştu tedavide ?
Sabah ve akşam yemekten önce bir su bardağı kaynamış duyun içine bir çay kaşığı koy demlensin.süzdükten sonra iç
canım benim dr.da söylemişti akıntı gelebilir normal korkma diye aşılamadan sonra yarım saat yatmıştım o zaman bendede kırmızı akıntı gelmişti o gün devam etti lekelenme gibi kesildi sonra korkma sende:)Merhaba kızlar rabbim öncelikle bize ve tüm isteyenlere sağlıklı bebiş ler nasip etsin . Bende 2 buçuk yıldır bebiş istiyorum 4 tane olumsuz gebelik geçirdim . Son olarak perşembe günü ilk kez aşılama yaptırdım ve sanki aşılama esnasında ayristirilan tüm spermler enjekte edilirken aktı gibi geldi masada 45-50 dk kadar yattım ve sonra kalktığımda baktım hakikaten çok fazla akmis. Doktorum akıntı normal dedi ama akan şeyin Sperm den başka bişey olma şansı da yok gibi . Sizde dışarıya akan bişeyler oldu mu lütfen yardımcı olun stresten ölücem
Yok canim hicbisey hissetmedim. Islem sirasindami diyosun. O an aklimda degil valla. Ama kalkarken ve sonrasinda hicbisey olmadi. Su an acik kahve lekelenme var. 15 fk once gittim wcye gelmisti yine..Hayirli olsun aşılaman cnm . Benimde aşılama esnasında hafif kanamam oldu benim de doktorum normal dedi . İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız . Senin akıntin olmadı mı peki ?
canım mrb sende yerleşme kanaması nasıl olmuştu 2 gün afedersin pıhtılı ve yoğun akıntıım oldu 3 gündür lekelenme şeklinde devam ediyoSabah ve akşam yemekten önce bir su bardağı kaynamış duyun içine bir çay kaşığı koy demlensin.süzdükten sonra iç
anladım canım teşekkür ederimYok cnm benim 13.gun çok az kahverengi leke ve çok az kan gelmişti.hiç pıhtılı gelmedi canım.
ya bu arada işlem öncesi tekrar baktılar mı yumoşunun boyutuna :) benimki 22 mm olmuştuCanim valla bende acaba simdi mi catliyo diye dusundum ama normalde hic boyle agrim baski olmuyodu bilemedim dogrusu bende dun yapmistim igneyi 19 mm di doktor catlamistir dedi sadece
Canim sonuç ne çıktıKızlar bana dua edin kan vermeye gittim esim dayanamadi durgunluguma sonuc 4 te cikacak insaAllah bu mubarek gunde Rabb yuzumu guldurur insaAllah
Canim inşallah tutar aşılaman sayı önemliymis gibi duruyor ama bence değil, aşılama ve normal ilişki arasında pek fark yok gibi bana göre. Yumurtanın büyüklüğü de gayet iyi zaten aşılamaya kadar büyür ve catlar stres yapma yeterkiArkadaşlar herkese merhaba,
Ben bu tipiği ne zamandır arıyordum ama yeni bulabildim Yaklaşık 6 yıldır Bebek istiyoruz iki dış gebeliğim var bu ay da ilk defa aşılama yaptıracağım inşaallah. Şişli memorial'da Ayşe hanımın hastasıyım. 6gün gonalf 75 doz kullandım. 7gün kontrolde 11mm olmuş yumurta Dedi dr. 3gün daha ilaca devam edicem pzt kontrole gidicem. Sizce Nasıl yumurtanın durumu? Bir de aşılama yapılırken zaten spermleri seçiyorlar ya sayı vs önemli mi?
Banada dediler o şekilde yaptirdim muska burda boylama diyolar 7 tane ayetel kursi yazmış hoca benim adima ,yani büyü falan değil sonuçta ayetel kürsininde koruyuculuğu biliniyor korkmaya gerek yok bence.doğru söylüyosun canım neye inanacağımızı şaşırdık artık işte :)
Bi de kızlar bu tarz konuşmalar yasak sitede ben dayanamadim yazdım ama siz yazmayın başlık güme gider. MucksssBanada dediler o şekilde yaptirdim muska burda boylama diyolar 7 tane ayetel kursi yazmış hoca benim adima ,yani büyü falan değil sonuçta ayetel kürsininde koruyuculuğu biliniyor korkmaya gerek yok bence.
Banada en az 30 dk dediler ama olan ilk 5 dk da oluyomuş zaten sonradan olma ihtimali daha düşük ,bide aşılamayla o kadar derine gidiyorki velinimetler :) ayağa kalkmayla dokulmuyor çok. Kafanı dinle canım stres yapma rabbim ol derse olur.sen elinden geleni yaptın sonucta
Benim aşılama bitti adet bitti hala o baskı ağrı kramp var belki kistten dolayıdır ama asilama gününden beri devam ediyoCanim hemen sperm akmaz bence bazen rahim icine yikama suyu gibi bisi veriyolar o olabilir diye dusunuyorum hayirli olsun işlemin kizlar bu gun asilama olanlar idrara cikarken baskı yada agri gibi bisi hissediyomusunuz kasiklarda benim cok fena
hocaya yazdırayım bende ozaman canım her türlü beladan korur hem dediğin gibiBanada dediler o şekilde yaptirdim muska burda boylama diyolar 7 tane ayetel kursi yazmış hoca benim adima ,yani büyü falan değil sonuçta ayetel kürsininde koruyuculuğu biliniyor korkmaya gerek yok bence.
Jeli bırak canım adeti geciktirir. Çok üzüldüm ana takdir böyleymış inşallah bidahaki ne tutarBiliyordum sonuc negatif.... Ben hic boyle tahmin etmemistim bende herkes gibi istedigim zaman hamile kalabilirim sanmistim.. 3 yil oldu anladim ki oyle degilmis.. Neyse baska hicbirsey soylemek istemiyorum Allah'ın takdiri.. Elhamdulillah saglik olsun.. Crinone jeli birakayimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?