Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun aşılaman cnm . Benimde aşılama esnasında hafif kanamam oldu benim de doktorum normal dedi . İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız . Senin akıntin olmadı mı peki ?

Hayirli olsun aşılaman cnm . Benimde aşılama esnasında hafif kanamam oldu benim de doktorum normal dedi . İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız . Senin akıntin olmadı mı peki ?
Yok canim olmadi sadece spekuluma jel sürmüştü onun islakligi vardi simdide bi islaklik var ama akinti gibi sperm gibi degil sanki bilmiorum ki

canım benim dr.da söylemişti akıntı gelebilir normal korkma diye aşılamadan sonra yarım saat yatmıştım o zaman bendede kırmızı akıntı gelmişti o gün devam etti lekelenme gibi kesildi sonra korkma sende:)

Yok canim hicbisey hissetmedim. Islem sirasindami diyosun. O an aklimda degil valla. Ama kalkarken ve sonrasinda hicbisey olmadi. Su an acik kahve lekelenme var. 15 fk once gittim wcye gelmisti yine..

Sabah ve akşam yemekten önce bir su bardağı kaynamış duyun içine bir çay kaşığı koy demlensin.süzdükten sonra iç
canım mrb sende yerleşme kanaması nasıl olmuştu 2 gün afedersin pıhtılı ve yoğun akıntıım oldu 3 gündür lekelenme şeklinde devam ediyo
sen bendede olmuştu demiştin akıntı .benim gibimiydi sendede

Canim valla bende acaba simdi mi catliyo diye dusundum ama normalde hic boyle agrim baski olmuyodu bilemedim dogrusu bende dun yapmistim igneyi 19 mm di doktor catlamistir dedi sadece
ya bu arada işlem öncesi tekrar baktılar mı yumoşunun boyutuna :) benimki 22 mm olmuştu

Canim inşallah tutar aşılaman sayı önemliymis gibi duruyor ama bence değil, aşılama ve normal ilişki arasında pek fark yok gibi bana göre. Yumurtanın büyüklüğü de gayet iyi zaten aşılamaya kadar büyür ve catlar stres yapma yeterki

doğru söylüyosun canım neye inanacağımızı şaşırdık artık işte :)
Banada dediler o şekilde yaptirdim muska burda boylama diyolar 7 tane ayetel kursi yazmış hoca benim adima ,yani büyü falan değil sonuçta ayetel kürsininde koruyuculuğu biliniyor korkmaya gerek yok bence.

Banada dediler o şekilde yaptirdim muska burda boylama diyolar 7 tane ayetel kursi yazmış hoca benim adima ,yani büyü falan değil sonuçta ayetel kürsininde koruyuculuğu biliniyor korkmaya gerek yok bence.
Bi de kızlar bu tarz konuşmalar yasak sitede ben dayanamadim yazdım ama siz yazmayın başlık güme gider. Mucksss

@dstn33 edosko resmen herkes kafasına göre birşey söylemiş.
Banada en az 30 dk dediler ama olan ilk 5 dk da oluyomuş zaten sonradan olma ihtimali daha düşük ,bide aşılamayla o kadar derine gidiyorki velinimetler :) ayağa kalkmayla dokulmuyor çok. Kafanı dinle canım stres yapma rabbim ol derse olur.sen elinden geleni yaptın sonucta

Canim hemen sperm akmaz bence bazen rahim icine yikama suyu gibi bisi veriyolar o olabilir diye dusunuyorum hayirli olsun işlemin kizlar bu gun asilama olanlar idrara cikarken baskı yada agri gibi bisi hissediyomusunuz kasiklarda benim cok fena
Benim aşılama bitti adet bitti hala o baskı ağrı kramp var belki kistten dolayıdır ama asilama gününden beri devam ediyo

hocaya yazdırayım bende ozaman canım her türlü beladan korur hem dediğin gibi

Jeli bırak canım adeti geciktirir. Çok üzüldüm ana takdir böyleymış inşallah bidahaki ne tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…