Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay saol cnm ya evet benimde doktorum gelicek korkma dedi ama bilmiyorum bakalım ayın 31 inde belli olucak ak koyun kara koyun :)

Yok canim hicbisey hissetmedim. Islem sirasindami diyosun. O an aklimda degil valla. Ama kalkarken ve sonrasinda hicbisey olmadi. Su an acik kahve lekelenme var. 15 fk once gittim wcye gelmisti yine..
Lekelenme normal diyorlar cnm bende de oldu bugün ve aşılamanın ilk günü .inş olumlu sonuçlar alırız

Canim ohss nedir nasil 25.30 yumurtan oldu anlayamadim cok fazla degilmi boyutları ne peki
Hepsinin boyutu çatlama boyutundaydi cnm hormon iğnelerine aşırı tepki verdiğinden kaynaklanıyor. Buna bağlı olarak karında su toplanıyor, gaz fln oluyor işte ama zamanla geçiyor

Hepsinin boyutu çatlama boyutundaydi cnm hormon iğnelerine aşırı tepki verdiğinden kaynaklanıyor. Buna bağlı olarak karında su toplanıyor, gaz fln oluyor işte ama zamanla geçiyor
Alalala cok ilginc ya iyi bisi mi kötü bisi mi anlayamadim yani yumurta rezervi acisindan o zaman senin sansin cok fazla olur insaallah biri dollenir canim ya sen bence tup bebek yap oh mis :) bu kadar yumurtayla

:) güldürdün beni allah razı olsun

Alalala cok ilginc ya iyi bisi mi kötü bisi mi anlayamadim yani yumurta rezervi acisindan o zaman senin sansin cok fazla olur insaallah biri dollenir canim ya sen bence tup bebek yap oh mis :) bu kadar yumurtayla
Artık yumurtalar menemen oldu aşılama oldum cnm ztn ama eşimin spermlerin de morfoloji ve yavaşlık problemi çıktı cnm o yüzden pek şansım yok yani anliycagin ama yine nasip kısmet rabbim yazdıysa olur cnm . Sen aşılamayi ne zaman oldun

Lekelenme normal diyorlar cnm bende de oldu bugün ve aşılamanın ilk günü .inş olumlu sonuçlar alırız
Ne zaman olmustunki asilamayi sen. Benim 2 haziran gibi belli olur. Bugun oldum daha.
Ilerleyen gunler bakalim ne gostericek.benim 3 yumurtam vardi ama agri filan hissetmiyorum.spermde 100milyon ama.bilemiyorumki. her sey normal olsada tutma ihtimali cok yuksek olmadigi icin sevinemiyorumda. 15 aydir olumsuz sebepsiz olmadigi icin. 2 ay once ufak bi polip aldirdim. Engel oluyodur diye. Insallah engel odur diye umut ediyorum.
Birazda sans . Kiismetimiz bu aydadir,belki..

Evet canim nasipte varsa olur elbet ama senin durumun esinin durumuna bakilinca tup bebekte cok fazla şansın var gibi vence ama asilamada yuksek bize göre bende yumurta bi taneydi 1.asilamada tutmadi ikincise 2 taneydi tuttu ama kurtaj oldum 3.te tekti bakalim nolcak hayirlisi bu gun oldu asilama canim 3te

25-30 yumurtayla dr nası aşılama yapıorki? 3 yumurta oluşunca bile yapmıo bazı dr'lar. sağlık açısından çok riskli bi durum olduğunu düşünüorm. ayrıca 25-30 yumurta erken menepoza girmeni tetikler. tüp bebek tedavilerinde bile 1 kere yapmaya çalışıolar yumurta arttırma olayını. sezenorhan

Canım suan sizde tutmamasi icin hic bi sebep yok gibi allah bilir tabi ama degerler yumruta durumu vs cok iyi insaallah bus efer güler yüzün

Canım suan sizde tutmamasi icin hic bi sebep yok gibi allah bilir tabi ama degerler yumruta durumu vs cok iyi insaallah bus efer güler yüzün
Oyle canimda. Olmamasi icinde bi sebep yoktu ama olmuyo o yuzden ins polip sebeptirde ortadan kalkmistir asilamaylada sansimiz yuksektir. Ona umut bagliyorum.
Bundan sonrasi takdiri ilahi. Hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum hep.demek bu zamana kadar hayirli degildi

Perşembe günü oldum cnm aşılamayı . Ay senin polipten kalamamış olabilirsin inş aşılaman ile hamile kalırsın cnm .bakalım test tarihlerine kadar nasıl sabredicez

O yumurta rezervine bağlı cnm eğer bir Problem yoksa sakınca görülmüyor. Sağlık açısından da rahatsız edici bir durum da olsa geçici bir durum ve bu gibi aylarda gebelik açısından çok olumlu sonuçların alındığı aylar oluyor . Mesela benim 1 ay öncesinde aynı doz iğneler ile 1 tane bile yumurta oluşmamışken diğer ay aynı doz ile 25-30 yumurta oluştu . Yani bünyede bazı aylar çok yumurta oluşmasına sebep oluyor

Perşembe günü oldum cnm aşılamayı . Ay senin polipten kalamamış olabilirsin inş aşılaman ile hamile kalırsın cnm .bakalım test tarihlerine kadar nasıl sabredicez
Cok kucuktu ama 4 mm . Gerek yok demisti dr ama bi kac ay takiple kalamayinca alalim dedi.
tabi yeride onemliymis.
Alistik canim ne zamanlar gecti bekleriz yeterki mutlu baslangica ulasalim.

Ben zaten ilk kez aşılama oldum cnm ve bir kez daha aşılama düşünmüyorum . Aşılama eğer olumsuz olursa eşime tedaviye baslanicak ve kış gibi de tüp yaptırırız diye düşünüyoruz eşimle tabi herseyin hayırlısı allah nasip kısmet ederse .belki de hiç gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…