Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sezenorhan sen kadın doğum dr'na gittiğine eminsen sıkıntı yok. 4 yumurta olduğunda dr'lar iptal edior aşılama işlemini.
Doktorum ahmet yılmaz cnm çok ünlü bir doktor sen inanmayıp böyle dalga geçer gibi sorma cürretine kapılıyorsan istersen sen bir araştır bakalım ondan sonra konuşuruz

Ben bu işlerde çok yeniyim ama benim doktorum da max 3 yumurta gelişmesini istiyoruz daha fazla olursa ya tedavi iptal ya da tüp bebeğe geçiş Dedi. Sonuçta çoğul gebelik ihtimali var ve 25-30 yumurtayla beşizlere bile gebe kalınabilir. Yani birisi bile tutsun diye uğraşıyoruz olmuyo denilebilir tabi ama ihtimal hesapları açısından çoğul gebelik de var. Ve oldukça tehlikeli olabilir

Yani evet eşimin spermleri düzgün olsa dediğiniz zaten geçerli olabilir fakat benim eşimde hem morfoloji bozukluğu var hemde Sperm yavaşlığı var . Bu ihtimallerde bile aşılamayı sırf denemiş olmak için denedik esasında .ben 1 tanede bile razıyım ama hiç sanmıyorum malesef

Allah hepimize tez Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Allah yardımcınız olsun

Kizlar gunaydin anormal bi sekilde gaz ve gaz sancisi yaşıyorum şaka gibi yani ve tuvalete gidince ayni baskı ve agriyi yasiyorum ben niye boyle oldum ya cok ilginc sizde var mi bisiler

Doktorum ahmet yılmaz cnm çok ünlü bir doktor sen inanmayıp böyle dalga geçer gibi sorma cürretine kapılıyorsan istersen sen bir araştır bakalım ondan sonra konuşuruz
araştırdım tatlım konuşabilirz. baya baya ünlüymüş dr'un evet. ilinizin sınırlarını bile aşmış ün'ü. bizde öle burda istanbulda hep ünlülere gidioruz zaten altın iğneyle yapıolar çünkü tutmama şansı yok

Kizlar gunaydin anormal bi sekilde gaz ve gaz sancisi yaşıyorum şaka gibi yani ve tuvalete gidince ayni baskı ve agriyi yasiyorum ben niye boyle oldum ya cok ilginc sizde var mi bisiler
ilk günler oluo malesef öle şeyler. arkadan gelen yumurtaların çatlıo olabilir. bunu fırsata çevirebilirsin. bu hafta full takılmaya bak eşinle bence

yaaa :/ çok önemli ama bu hafta. sonradan pişman olursun keşke gerekeni yapsaydım diye. şimdilik suyuna git haftaya alırsın hıncını :))) yavrukartalim

Sen neyin derdindesin acaba ? Bi işini bilmediğinden vuruyosun . İsinde ne kadar iyi olduğunu kanıtlayınca da ondan vuruyosun . Derdin nedir ? Tecrübeli işini bilen insanda yaptırmak farklı , işini bilmeyen insanlara teslim olmak farklı . Kusura bakma da ünlü olması derken isinde ne kadar iyi olup herkesin de bu tecrübesini bilgidi ve tercih ettiği anlamında yazdım ama tabi sen yine karşındakini aşağılama peşinde olduğun için ..neyse herkes kendi neyse karşısındakini de öyle anlayabilir ancak. İçin de iyilik yokki sadece fesatljk ..normal anlamanı zaten bekleyemem. Benim derdim bana yeter senin gibi sinir bozucu insanlar ile uğraşamam

Arkadaşım demişsin ki 25-30 yumurtam oluştu. 25 ile 30 aradında 5 yumurta var bu da min 3 kişinin aşılamasına yetecek bir yumurta sayısı.
Sonra bir arkadaş boyutlarını sormuş; ona da hepsi çatlayacak boyuttaydı demişsin. Sonra da aşılama oldum demişsin.
Hiç bir dr 30 adet çatlamış yumurtaya aşılama yapmaz, bir kere yasa dışı. Ünlü ünsüz farketmez kadın doğum dru olan en yeteneksizi bile bunu yapamaz. Durum böyle olunca sen insanları aptal yerine koymuş durumunda oluyosun arkadaşlar da haklı olarak tepki göstermiş.
Ha deseydin ki: belki de ben yanlış biliyorum, dur bir araştırayım, sorayım, söyleyeyim, o zaman herkes sana eyvallah derdi.
Bak burada insanlar gerçekten zor durumda. Kimsenin hava atacak ve çekecek hali yok. Lütfen daha fazlasını yapma. Rica ediyorum.

Canim hemen kızma bak bi kaç gün önce @Hayalci_almina nin 3 yumurtası olgunlaştı diye nereyse aşılaması iptal oluyordu, arkadaş o yüzden inanamiyor. Ama olabilir yani neler oluyor , benim de ilk muayenede 20 ye yakın vardı sadece 2 tanesi catlayabildi. Sende ilaçlar fazla olunca hepsi catlayabilir. İnşallah tutar aşılaman yani şans bu kadar çokken.

Gercekten herkes karşısındakini kendi gibi biliyor dur bir sny ben doktorumun numarasini vereyim siz PROF doktorlar sorun bakalım kaç yumurta oluşmuş 0533 263 56 07 bu zamana kadar hiç kimseye yalan söylemedim hava atmak için de hiç bir zaman cabalamadim .ama siz bunu iddia ederek kul hakkına giriyorsunuz allah sizi nasıl biliyor ise öyle yapsın . İlk önce arkadaşınızın nasıl dalga geçer tarzda konuştuğu nu bir görün elinizi vicdanınıZa koyun tabi eğer vicdanınız varsa ..ondan sonra ne yapmak istiyorsanız yaparsınız

İnanamıyor olmak başka bir şey . Dalga geçer tarzda konusmak ve aşağılamak farklı bir şey . Ben olan durumu soylemeseydim de yalan mı soyleseydim yani anlamıyorum.ayrıca her doktorun tedavi şekli farklıdır buna o yada ben karar veremeyiz hangisinin doğru olduğuna sadece fikrimizi soyleyebiliriz tabiki aşağılamadan . Bide diyor ki sen kadın doğum doktoruna gittiğine eminsen sıkıntı yok . Yok ben gerizekaliyim da veterine gidiyorum . İsinde ne kadar uzman bir insan olduğunu görsün diye ismini veriyorum bu sefer de hava atiyormusum gibi bi algı yaratıyor. Bu art niyet değildir de nedir allah aşkına .rabbim çok büyük ben allaha havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…