Sakin ol lütfen bu süreçte en büyük düşmanımız sinir stres, evet arkadaş kırıcı konusmus affet lütfen o da yeni aşılamasının negatif olduğunu öğrendi hepimiz aynı gemideyiz. Stresle basedemezsek başarılı olamayızİnanamıyor olmak başka bir şey . Dalga geçer tarzda konusmak ve aşağılamak farklı bir şey . Ben olan durumu soylemeseydim de yalan mı soyleseydim yani anlamıyorum.ayrıca her doktorun tedavi şekli farklıdır buna o yada ben karar veremeyiz hangisinin doğru olduğuna sadece fikrimizi soyleyebiliriz tabiki aşağılamadan . Bide diyor ki sen kadın doğum doktoruna gittiğine eminsen sıkıntı yok . Yok ben gerizekaliyim da veterine gidiyorum . İsinde ne kadar uzman bir insan olduğunu görsün diye ismini veriyorum bu sefer de hava atiyormusum gibi bi algı yaratıyor. Bu art niyet değildir de nedir allah aşkına .rabbim çok büyük ben allaha havale ettim
hepimizi saf yerine koyan kendisi.biz hepimiz yanlışız bi o doğru. kırıcı konuştuğumu düşünmüyorum. tek bir soru sordum ve farklı yönlere çeken kendisi. numara vermeler bişeyler. çocukluğuna veriyorum nokta.Sakin ol lütfen bu süreçte en büyük düşmanımız sinir stres, evet arkadaş kırıcı konusmus affet lütfen o da yeni aşılamasının negatif olduğunu öğrendi hepimiz aynı gemideyiz. Stresle basedemezsek başarılı olamayız
Banada en çok bu koyuyor zaten aynı amaçlar için uğraşırken ve ne kadar zor ve stresli bir surec oldugunu biliyorken birbirimize nasıl bu kadar kırıcı olabiliyoruz anlamıyorum . Dediğim gibi doktorumun telefonu orda en Son bütün yumurtalarım 19-20 mm di yani doktorum hepsi çatlıycak dedi .ben kimse ye yalan söylemedim bunu düşünen varsa da allaha havale ediyorum ben kendimi biliyorum zaten.isteyen de verdiğim numara doktorumun nunarasidir arayabilir. Neyse ne diyelim cnm allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSakin ol lütfen bu süreçte en büyük düşmanımız sinir stres, evet arkadaş kırıcı konusmus affet lütfen o da yeni aşılamasının negatif olduğunu öğrendi hepimiz aynı gemideyiz. Stresle basedemezsek başarılı olamayız
Akıl yaşta değil baştadır. En büyük olgunluk kendi hatasını kabul edebilmektir . Sen daha ağzından çıkanın nereye gittiğini bilmiyorsan kimin akıl yaşının kaç olduğu ortada . Boş yeré suçlama yapacağına al numara orda cnm niye aramiyorsun .tabi suçlamak ve iftira atmak daha kolay dimi ? Evet bende öyle düşünmüştüm :) yazık ...hepimizi saf yerine koyan kendisi.biz hepimiz yanlışız bi o doğru. kırıcı konuştuğumu düşünmüyorum. tek bir soru sordum ve farklı yönlere çeken kendisi. numara vermeler bişeyler. çocukluğuna veriyorum nokta.
Normalde devlet 2 den fazla büyümüş yumurta ile aşılama yapmayi yasaklamış yapan bi doktor tespit edilirse hekimliği riske girermis. oyuzden benim doktor iki yumurtam catlayacak büyüklüğe gelince hemen catlatma ignesi yapti 3. daha fazla büyümedenCanim hemen kızma bak bi kaç gün önceShinSeGi nin 3 yumurtası olgunlaştı diye nereyse aşılaması iptal oluyordu, arkadaş o yüzden inanamiyor. Ama olabilir yani neler oluyor , benim de ilk muayenede 20 ye yakın vardı sadece 2 tanesi catlayabildi. Sende ilaçlar fazla olunca hepsi catlayabilir. İnşallah tutar aşılaman yani şans bu kadar çokken.
Yoo uzatmaya hiç gerek yok ben allaha havale ettim sende öyle yap bakalım bence en güzeli ...evet tatlım hiç işim gücüm kendi derdim yok bu muhteşem pazar gününde senin dr'unu rahatsız edip bu saçma soruyu sorcam.. senin 25-30 yumurtanı çok kıskandm o yüzden seni suçluyorumarkadaşların hatrına bu konuşmayı devam ettirmiyorum. sende noktayı koysan iyi olur yada koyma sen anlat biz dinleyelimm sezenorhan
Yanlış biliyormuşuz tatlım. Bizim doktorlar pratisyense demek.Normalde devlet 2 den fazla büyümüş yumurta ile aşılama yapmayi yasaklamış yapan bi doktor tespit edilirse hekimliği riske girermis. oyuzden benim doktor iki yumurtam catlayacak büyüklüğe gelince hemen catlatma ignesi yapti 3. daha fazla büyümeden
Çoğul gebelik durumunda zaten 2 yada en fazla 3 é düşürülüyor kese sayısı en iyi gelisenler bırakılıyor muş cnm bu ihtimali doktorum söyledi .hatta bir hastası 5 iz mis kadının kocası depresyona fln girmiş . 2 ye düsürmüslerYa doğrudur olabilir 20-30 yumurtayla aşılama yapmistir doktorun ama bunu heryerde söyleme doktorun başını derde sokabilirsinbir de eşinin sperminde sıkıntı varmış ama hani olur yaaa ya tuarda yediz filan olursa hazir misin buna
Ben yalan mı söyliyeyim allah aşkına ya . Diyorum ki aynı doz ile 1 ay öncesinde 1 tane bile yumurta oluşmamışken 1 ay sonra 25-30 tane oluştu . Tabiki o kadar çok yumurta istenen bişey değil çoğul gebelikler açısından zaten ben eşimden dolayı sansimin olmadığını da söyledim kimseye benim şansım sizden yüksek gibi hava atmak değildi amacım ama yine söylüyorum eğer insan kendi art niyetli ise karşısındaki iyi de söylese art niyetli algılıyor. Ayrıca aşılama için Video seyrwdebilirsin orda dahi normalde her kadın 1 tane yumurta oluşturur şansı arttırmak için baskılayıcı iğneler ile 4-5 yumurta oluşturulur Diye anlatılıyor . Mademki 1 yumurta yeterli niye baskılayıcı iğne kullanılsın tamam 25-30 yumurta istenen bişey değil fakat 1 tane de değil yani amaç . En basit aşılama Video sunda dahi anlatılıyor çok bilmişlik yapmadan önce bir araştır istersenYanlış biliyormuşuz tatlım. Bizim doktorlar pratisyense demek.
Mesele ne biliyo musun, buraya gelip bilgi edinmeye çalışıyoruz hepimiz ve malesef her duyduğuna inanıp kafasına takan arkadaşlarımız var.
Mesela birisi 1 yumurtam oluştu şansım yok mu şimdi benim diyor? Aslında sağlıklı olanı elbette 1 tane ama kaliteli güzel gelişmiş bir yumurta ve bütün tedavinin amacı da o 1 tane sağlıklı yumurtayı geliştirmek.
Ama işte kalkıyor birisi benim 20 tane yumurtam oluştu hepsi de büyüdü çatladı diyor, o 1 yumurtası olan kendini eksik hissediyor. Yazık günah değil mi? Ne gerek var bütün bunlara, öyle değil mi?
Canim bende acayip agri var nedense lekelenme vs hic olmadi amaYanlis anlasilma var ama nerde cozemedim
Okurken ben bile gerildim. Kapatalim konuyu
Dun asilama olan arkadaslar lekelenme devam ediyo mu
Benim ediyo biraz. Ama agri sizi yok
Ben makale okumayı tercih ediyorum canım.Ben yalan mı söyliyeyim allah aşkına ya . Diyorum ki aynı doz ile 1 ay öncesinde 1 tane bile yumurta oluşmamışken 1 ay sonra 25-30 tane oluştu . Tabiki o kadar çok yumurta istenen bişey değil çoğul gebelikler açısından zaten ben eşimden dolayı sansimin olmadığını da söyledim kimseye benim şansım sizden yüksek gibi hava atmak değildi amacım ama yine söylüyorum eğer insan kendi art niyetli ise karşısındaki iyi de söylese art niyetli algılıyor. Ayrıca aşılama için Video seyrwdebilirsin orda dahi normalde her kadın 1 tane yumurta oluşturur şansı arttırmak için baskılayıcı iğneler ile 4-5 yumurta oluşturulur Diye anlatılıyor . Mademki 1 yumurta yeterli niye baskılayıcı iğne kullanılsın tamam 25-30 yumurta istenen bişey değil fakat 1 tane de değil yani amaç . En basit aşılama Video sunda dahi anlatılıyor çok bilmişlik yapmadan önce bir araştır istersen
valla o da zor beeeÇoğul gebelik durumunda zaten 2 yada en fazla 3 é düşürülüyor kese sayısı en iyi gelisenler bırakılıyor muş cnm bu ihtimali doktorum söyledi .hatta bir hastası 5 iz mis kadının kocası depresyona fln girmiş . 2 ye düsürmüsler
Sen rahatsız olma canım aman zaten merhametsiz insanda ne arasın rahatsızlık gibi bir insani duygu .senin gibiler kul hakkıyla nasıl can vericekler acabaBen makale okumayı tercih ediyorum canım.
Diyelim ki söylediklerin doğru (?) doktorun hakkında açık suç duyurusunda bulunmuş oluyorsun. Geçmiş olsun.
Sana son mesajımdı ki çok bile yazdım.
Daha fazla rahatsız etmezsen çok sevinirim.
Amin cnm saol inş rabbim banada tüm isteyenlere de saglikli hayirli evlatlar nasip etsinvalla o da zor beeeumarim sağlıklı sayida bebişin olur
Telefonunu ver bakalım neymiş derdin çok merak ettim öyle iftira atmak nasıl oluyormuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?