Ben konusalim diyorum sen seviyeydi bilmemneydi yine dalga geçme peşindesingeldğn gibi seviyeyi baya düşürdün topiğimizin. çok korkuorumm verememm tirtirtitriorummm şuannn. dr'un gibi bnm numaramı da deşifre edersin sen şimdi ya ne yapsam bilemedimmmmsezenorhan
10 saattir kenar mahalle edebiyatı. Bıkmadı. Ahlar beddualar.
Neden böyle konusuyorsunuz gerçekten anlamıyorum , yaşayana kadar yaşadığım şeyleri başkası ben yaşadım diye anlatsa g.tümle gulerdim ama süreç bana herseyin mümkün olduğunu öğretti, kimsenin kimseye yalan borcu yok inanmiyosaniz yorum yapmazsınız.kalp kırmayı birakalim lütfen. Hepimiz bilgi almak için burdayiz abzürt te olsa birinin bi derdi varsa ilgilenin lütfen Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı çocuk nasip etsin.
Senin gibi allah korkusu olmayan insanlar yapar o kurbağa bacaklarını. Allaha havale etmek ne zaman kenar mahalle edebiyatı olmuş .beddua farklıdır allaha havale etmek farklıdır .sen kul hakkına girmekten korkmuyorsan banada sana sadece gülmek kalır10 saattir kenar mahalle edebiyatı. Bıkmadı. Ahlar beddualar.
Şaçımızdan falan kesip gönderelim de kurbağa bacağına bağlayıp kuyuya atsın. Ancak tatmin olacak gibi.
Lütfen artık uzatmayalim gerçekten hakarete varan cümleler hoş olmuyor. Yalancılıkla itham edildigi için öyle söylediğini düşünüyorum. Stresli bi süreç destek olalım sadece.10 saattir kenar mahalle edebiyatı. Bıkmadı. Ahlar beddualar.
Şaçımızdan falan kesip gönderelim de kurbağa bacağına bağlayıp kuyuya atsın. Ancak tatmin olacak gibi.
canım benim arkdaşın diğer topiklerdeki konuşmalarını incelersen her ay aynı safsataları başkalarına sattğını görebilrsin. biz kendi halimizde gayet yararlı bir süreç geçirioduk zaten o dahil olana kadar. beddua okumak numaralar paylaşmak istemek zaten bu insanın psi.sorunlarının oldğunun göstergesidir. ayrıca kimse kimseyi yalancılıkla itham etmedi. kendi irrite sözleriyle insanları kendine çektiNeden böyle konusuyorsunuz gerçekten anlamıyorum , yaşayana kadar yaşadığım şeyleri başkası ben yaşadım diye anlatsa g.tümle gulerdim ama süreç bana herseyin mümkün olduğunu öğretti, kimsenin kimseye yalan borcu yok inanmiyosaniz yorum yapmazsınız.kalp kırmayı birakalim lütfen. Hepimiz bilgi almak için burdayiz abzürt te olsa birinin bi derdi varsa ilgilenin lütfen Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı çocuk nasip etsin.
İftira atan sensin , aşağılayan sensin . Ben allaha havale edince beddua ediyor diye yine iftira atan sensin. İnanmıyorsan inanma iftira atmak aşağılamak da neyin nesi ? Diğer topiklerde yazdıklarım da doğrudur yani orda başka burda başka mı yazsaydim?canım benim arkdaşın diğer topiklerdeki konuşmalarını incelersen her ay aynı safsataları başkalarına sattğını görebilrsin. biz kendi halimizde gayet yararlı bir süreç geçirioduk zaten o dahil olana kadar. beddua okumak numaralar paylaşmak istemek zaten bu insanın psi.sorunlarının oldğunun göstergesidir.
Lütfen artık uzatmayalim gerçekten hakarete varan cümleler hoş olmuyor. Yalancılıkla itham edildigi için öyle söylediğini düşünüyorum. Stresli bi süreç destek olalım sadece.
Arkadaşın gaz Problemi sormasindan açıldı konu bende bendeki çok yumurta yüzünden ohss den dolayi gaz sancısı olduğumdan dolayı ona da sordum acaba onda da aynı şekilde çok yumurta oluştu da ohss olmuş olabilir diye . Başka da bir cümle kurmadan irite cümleler kuran direk asagilamaya başlayan sensin .daha ağzından çıkanın farkında değilsincanım benim arkdaşın diğer topiklerdeki konuşmalarını incelersen her ay aynı safsataları başkalarına sattğını görebilrsin. biz kendi halimizde gayet yararlı bir süreç geçirioduk zaten o dahil olana kadar. beddua okumak numaralar paylaşmak istemek zaten bu insanın psi.sorunlarının oldğunun göstergesidir. ayrıca kimse kimseyi yalancılıkla itham etmedi. kendi irrite sözleriyle insanları kendine çekti
Degisik demekki herkeste. Benimde agrim yokCanim bende acayip agri var nedense lekelenme vs hic olmadi ama
Dogru...bol bol su icmek lazim o zaman.ağrı sıkıntı değil de kabız olmamaya çalışın. çok zararlıymış. ben o kdar dikkat etmeme rağmen 2sinde de oldm. bol su ve kayısı tek çözümedosko yavrukartalim
Ben de kiraz sapı çayı içmeden normal tuvalete çıkamıyorum yumurta çatladı ktan sonra çayı bırakıyorum zarar verir diye her defasında kabız oluyorum.ağrı sıkıntı değil de kabız olmamaya çalışın. çok zararlıymış. ben o kdar dikkat etmeme rağmen 2sinde de oldm. bol su ve kayısı tek çözümedosko yavrukartalim
Mayis ayinin basindan beri bu topicteyim.hatta bir de fsh ve amh ile ilgili olanlar var..ne burda ne de digerlerinde kirici anlayissiz bir tek yorum bile gormedim.ve hic gerilmedim.aksine rahatlatti burasi beni.bugun burasi beni rahatsiz ettiyse sorun bugun olusmus demektir.derdimizi alisilagelenin ve deneyim edilenin disinda bir yontemle anlatmanin bedeli belki yanlis anlayacagimiz istemeyecegimiz bir cevaba maruz kalmak olabilir.o zaman mevzuyu frekans tuttramayacagimiz bir yerde tartismanin anlami olmaz.aramiza yeni katilan arkadaslar olumlu veya olumsuz sonuclanan deneyimlerimizden faydalanmak dertlesmek isterseniz burdayiz.havadan ne kapicam gerginlik cikarip uzatmanin anlami yok.insallah hepimizin sectigi doktor ve tedavi yontemi en iyisidir de iyi olduguna inandigimiz bir yontemi burda tartismayiz.sevgiler.
Bırak onu aşılama sürecinde aldığımız hormonlardan dolayı hatalı sonuç veriyor.Kizlar ben ovulasyon kiti yapiyorum hala koyu cizgi cikiyo neden boyle acaba ignenin etkisimi
Varya simdi aklimdan gecti yapsammi diye :) ama yeni gittim wcye diye yapmadim. Aksam denicem bendeKizlar ben ovulasyon kiti yapiyorum hala koyu cizgi cikiyo neden boyle acaba ignenin etkisimi
Ayyy canim ya nasil icimi rahatlattin anlatamam yani yumurta 19 mm ken igne yapmadan once baktim ikiside gayet koyuydu dedim ok catlamak uzere iki gundur yapiyorum sürekli koyu cikiyo kafayi yicektim nerdeyse catlamadimi acaba falan diyeBırak onu aşılama sürecinde aldığımız hormonlardan dolayı hatalı sonuç veriyor.
Sen yine de gün aşırı fanfini yap ki arkadan gelen yumurta varsa onu yakala bana dr o şekilde tavsiye vermişti ama ben ağrılardan en fazla 3 günde bir yapabildimAyyy canim ya nasil icimi rahatlattin anlatamam yani yumurta 19 mm ken igne yapmadan once baktim ikiside gayet koyuydu dedim ok catlamak uzere iki gundur yapiyorum sürekli koyu cikiyo kafayi yicektim nerdeyse catlamadimi acaba falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?