Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iğnelerde zaten beta varmış dolayısyla ovü.testleri onu algılıo. bir de silik çizgi belirse bile gebelik oluşmayabilirmiş. dua edip beklemekten başka çare kalmıo yanii yavrukartalim
Ignedeki hormonu biliyorum ama ovu da bu kadar koyu cizginin surekli çıkması ilginc gelmişti dun doktora sordum acaba catlamismidir diye catlamistir dedi bakmadi o yuzden takili kaldim biraz

Canım benim, inşallah daha güzel günlerde daha güzel haberler olsun paylaşımlarımız

Evet ya benim 2 aydır kan tahlilinden önce silik çıkıyor Allahım ne büyük bir hayal kırıklığı
Canim umudunu yitirme allah büyük benim tutan asilamamda 12.gun yaptim tek cizgiydi çöpe attim testi tam çöpü toplarken ustte duruyodu pecete açılmış bi baktim ikinci cizgi var silik şok oldum.ama maalesef 7.haftada falan kurtaj oldum.belli olmuyo yani bu isler

bide bunun tüp versionu var bkalım 1-2 aya daha neler duyacak bu kulaklar. tam aşılamanın tüm inceliklerini öğrenmişken tüpün inceliklerinde sıra. inş.gerek kalmaz da önümzdeki ay minik minik sürprizler yaşarız life__ missagor T trilece34 ve diğer tüp düşünen arklar

Ay inşallah. Benim adet dün başladı. Bugün soğan kürüne başlıycam. Temmuza kadar doğal yolları deniycez attık. Hayıt tohumu demişti bir arkadaş, onu da deniycem bakalım. Olursa şayet bu benim için gerçekten aldığım en büyük hediye olur kızlar

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. çatlatma iğnesi vurulduktan sonra aşılama işlemi yapılmadan önce yumurta çatlamış mı çatlamamış mı kontrol ediliyor mu? Ultrasonla anlaşılabilen birşey mi o?

hayıt tohumu suyunu ben aktardan şişe olarak aldm. geçtğmz aylarda kullanmştm doğal süreçte. hormonları dengeliyor. düşüğü yükseltiyor,yüksek olanı düşürüyor. kistler ve yumurta kalitesi için faydalıymş. erkeklere kesinlikle içirilmemesi gerekiormuş. çay fincanı bardağı ılık suya 2 kaşık kullandm ben ama tadından dolayı pek içememştm. o zman tekrar başlıorm bugün life__

Bazı yerlerde kontrol ediliyor bazılarında edilmiyor. Ama bence kontrol edilmesi faydalı bir durum.

Adet bitiminde mi başlamak gerekiyor acaba? Bir de kaç gün içicez?

adet btiminden ovülasyon gününe kdar içilmesi grektiğini söylemişti bana aktar. gebelik oluşursa bebek için zarar verebilirmiş life__

Benim hic kontrol edilmedi.kontrolneden yerler var ve az sayida sanirim

Canim kac mm di yumurtan igenesen ne Aman sonra islem yapildi
Benim hep 5 gun klomen 2 gun aradan sonra 17ml oldu.17 ml gordukleri gun hic beklemeden aksaminda igneyi vurdurup 36 saat sonra yapiyorlar.mesela pazartesi 23.30 da catlatma ignesi carsamba sabah 10.30 11.00 gibi asilama oluyor

Sizin adet dongunuz kac gunde bir..benim hep 24-28gun araliginda olur.yani genelde 25 26 gunde..ama cok nadir 28 gunde..bugun 29.gunum tik yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…