Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hep 5 gun klomen 2 gun aradan sonra 17ml oldu.17 ml gordukleri gun hic beklemeden aksaminda igneyi vurdurup 36 saat sonra yapiyorlar.mesela pazartesi 23.30 da catlatma ignesi carsamba sabah 10.30 11.00 gibi asilama oluyor
O zaman catlamistir canim senin yumurtan mrrak etme

sen 2.kez kan testi yaptnmı acabaa? yapmadysan bi an evvel yapsan süper olur bencee
Yapmadim ama hic belirti yok cnm.dun 1 tane gebelik testi yaptim evde hayalet cizgi bile yok.adet duzenim bozulacak diye korkuyorum fsh im biraz yuksek erken menopozdan korkuyorum.ne biliym zirt diye de menopoza girilmez herhalde

Kizlar ya az once tuvalete gitrim cok afedersiniz peceteye lok diye icimden sarı boyle jole gibi mi desem slikon gibi uzayan akinti grldi ama bildigin idrar sarisi gibiydi rengi açık sari yani hic boyle bisi gelmedi başıma bu neydiki şimdi acaba yumurta yeni mi catladi anlam veremiyorum ya daha once uki kez asilama oldum hic boyle seyler olmamisti

Sizin adet dongunuz kac gunde bir..benim hep 24-28gun araliginda olur.yani genelde 25 26 gunde..ama cok nadir 28 gunde..bugun 29.gunum tik yok..
Benim 29 günde bir. Hiç değişmiyor. Bu ay ovulasyon testi alıp takip edicem.
Jeli bırakmış mıydın? Eğer bırakmışsan ve ona rağmen olmamışsan bence bi test daha yap.

normal zamanlarda da arada oluo öle bişiler bana. saçma belki ama kalan spermler oldğunu düşünüodm hep

cnm benimde iğneden önce 19 mm di yumurtam dr bakmadan yaptı aşılamayı kaç mm oldu bilmiyorum bazı dr.lar gerek görmüyo sanırım

Ben de de kist varmış 22mm az önce yaptım kürü inşallah ise yarar

bnde başlıorm birazdan ama anlamadğm her seferinde tekrar mı yapıoruz? yanii ilk kaynattğmz kürü yarın da içsek olmuomu?

Benim 29 günde bir. Hiç değişmiyor. Bu ay ovulasyon testi alıp takip edicem.
Jeli bırakmış mıydın? Eğer bırakmışsan ve ona rağmen olmamışsan bence bi test daha yap.
Jeli 11 gun kullandim.12.gun kanda 0.2 cikinca biraktim crinone.yani gebelikle de adetle de ilgili belirti yok.dun idrar testi yaptim ki asilama suresinde bile yapmamistim bise cikmadi..menopoza girmeyim de

Sabah akşam icilecek değilmi bugünden başladım bakalim
Harika birşey, mutlaka işe yarayacaktır. Sabah akşam yemeklerden önce. Ben mesaide olduğum için sabah kokar diye eve gelir gelmez akşam yemeğinden önce içiyorum. Bir de yatmadan önce. O şekilde de yapabilirsin yani.

Jeli 11 gun kullandim.12.gun kanda 0.2 cikinca biraktim crinone.yani gebelikle de adetle de ilgili belirti yok.dun idrar testi yaptim ki asilama suresinde bile yapmamistim bise cikmadi..menopoza girmeyim de
Peki sen şimdi aşılama mı yaptıracaksın yoksa tüp bebek mi? Ben artık aşılamayla uğraşamıycam D dstn33 doğal yolla olmazsa temmuzda tüp bebek yolları beni bekler.

D dstn33 sen de benden bir gün sonra olmuş aşılaman. Bir de benim çatlatma iğnem 28 saat önce vurulmuştu. Ben dün adet oldum o halde senin de bugün yarın olacaktır canım takma kafana ya. Sen de mi soğan kürü başlasan acaba. Söktürücü etkisi var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…