- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
Bazı yerlerde kontrol ediliyor bazılarında edilmiyor. Ama bence kontrol edilmesi faydalı bir durum.
Anlasiliyo canim evet
Benim hic kontrol edilmedi.kontrolneden yerler var ve az sayida sanirim
sen 2.kez kan testi yaptnmı acabaa? yapmadysan bi an evvel yapsan süper olur benceeSizin adet dongunuz kac gunde bir..benim hep 24-28gun araliginda olur.yani genelde 25 26 gunde..ama cok nadir 28 gunde..bugun 29.gunum tik yok..
O zaman catlamistir canim senin yumurtan mrrak etmeBenim hep 5 gun klomen 2 gun aradan sonra 17ml oldu.17 ml gordukleri gun hic beklemeden aksaminda igneyi vurdurup 36 saat sonra yapiyorlar.mesela pazartesi 23.30 da catlatma ignesi carsamba sabah 10.30 11.00 gibi asilama oluyor
Yapmadim ama hic belirti yok cnm.dun 1 tane gebelik testi yaptim evde hayalet cizgi bile yok.adet duzenim bozulacak diye korkuyorum fsh im biraz yuksek erken menopozdan korkuyorum.ne biliym zirt diye de menopoza girilmez herhaldesen 2.kez kan testi yaptnmı acabaa? yapmadysan bi an evvel yapsan süper olur bencee
Ben asilamadan 2 gun sonra kontrole gittim catlamis mi diye..catlamisti ama sonuc negatif.sen bakma benim olumsuz sonuca insallah senin iyi olurO zaman catlamistir canim senin yumurtan mrrak etme
Benim 29 günde bir. Hiç değişmiyor. Bu ay ovulasyon testi alıp takip edicem.Sizin adet dongunuz kac gunde bir..benim hep 24-28gun araliginda olur.yani genelde 25 26 gunde..ama cok nadir 28 gunde..bugun 29.gunum tik yok..
normal zamanlarda da arada oluo öle bişiler bana. saçma belki ama kalan spermler oldğunu düşünüodm hepKizlar ya az once tuvalete gitrim cok afedersiniz peceteye lok diye icimden sarı boyle jole gibi mi desem slikon gibi uzayan akinti grldi ama bildigin idrar sarisi gibiydi rengi açık sari yani hic boyle bisi gelmedi başıma bu neydiki şimdi acaba yumurta yeni mi catladi anlam veremiyorum ya daha once uki kez asilama oldum hic boyle seyler olmamisti
Bana da oluyodu ara ara neden acaba spermler olabilirmi ki acabanormal zamanlarda da arada oluo öle bişiler bana. saçma belki ama kalan spermler oldğunu düşünüodm hep
cnm benimde iğneden önce 19 mm di yumurtam dr bakmadan yaptı aşılamayı kaç mm oldu bilmiyorum bazı dr.lar gerek görmüyo sanırımArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. çatlatma iğnesi vurulduktan sonra aşılama işlemi yapılmadan önce yumurta çatlamış mı çatlamamış mı kontrol ediliyor mu? Ultrasonla anlaşılabilen birşey mi o?
Soğan Kuru adet bitiminde değilmiydi ben kaçırdım mi yarın baslayacaktimBazı yerlerde kontrol ediliyor bazılarında edilmiyor. Ama bence kontrol edilmesi faydalı bir durum.
Kimi yerlerde adetin 2-3. günü diyor, kimisinde bitiminde diyor, saraçoğlunun istediğiniz zaman başlayın dediği yerler var.Soğan Kuru adet bitiminde değilmiydi ben kaçırdım mi yarın baslayacaktim
Sen de yarın başla 15 gün devam et. Ben geçmişte yaptım, gerçekten çok faydalı.Soğan Kuru adet bitiminde değilmiydi ben kaçırdım mi yarın baslayacaktim
Ben de de kist varmış 22mm az önce yaptım kürü inşallah ise yararKimi yerlerde adetin 2-3. günü diyor, kimisinde bitiminde diyor, saraçoğlunun istediğiniz zaman başlayın dediği yerler var.
Ben bugün başlıycammissagor kesin kist oldu bende. İlk aşılamamda da olmuştu.
Sabah akşam icilecek değilmi bugünden başladım bakalimSen de yarın başla 15 gün devam et. Ben geçmişte yaptım, gerçekten çok faydalı.
Jeli 11 gun kullandim.12.gun kanda 0.2 cikinca biraktim crinone.yani gebelikle de adetle de ilgili belirti yok.dun idrar testi yaptim ki asilama suresinde bile yapmamistim bise cikmadi..menopoza girmeyim deBenim 29 günde bir. Hiç değişmiyor. Bu ay ovulasyon testi alıp takip edicem.
Jeli bırakmış mıydın? Eğer bırakmışsan ve ona rağmen olmamışsan bence bi test daha yap.
Harika birşey, mutlaka işe yarayacaktır. Sabah akşam yemeklerden önce. Ben mesaide olduğum için sabah kokar diye eve gelir gelmez akşam yemeğinden önce içiyorum. Bir de yatmadan önce. O şekilde de yapabilirsin yani.Sabah akşam icilecek değilmi bugünden başladım bakalim
Peki sen şimdi aşılama mı yaptıracaksın yoksa tüp bebek mi? Ben artık aşılamayla uğraşamıycam D dstn33 doğal yolla olmazsa temmuzda tüp bebek yolları beni bekler.Jeli 11 gun kullandim.12.gun kanda 0.2 cikinca biraktim crinone.yani gebelikle de adetle de ilgili belirti yok.dun idrar testi yaptim ki asilama suresinde bile yapmamistim bise cikmadi..menopoza girmeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?