Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bnde başlıorm birazdan ama anlamadğm her seferinde tekrar mı yapıoruz? yanii ilk kaynattğmz kürü yarın da içsek olmuomu?
Her defasında taze kaynatıyorsun canım. Ilıktan sıcağa yakın bir sıcaklıkta tüketiyorsun. Aç karnına.
Bu arada tüp bebek raporu ile ilgili görüştük. 3 ana şart var: hiç çocuğun olmayacak, 2 iğneli aşılama ve 3 yıllık evlilik şartı. Ama geçerli bir infertilite tanısı olursa (mesela dstn33 ün söylediği gibi, fsh düşüklüğü örneğin) 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor.
Tedavinin bayram tatiline denk geleceği meselesini de görüştüm bu arada; biz onu ayarlarız gelmen senin için iyi olur dediler. Sanırım gidicem.

tesekkrler açıklaman için canım. bnde şmdi hastaneden geliorm. bizde hiç bi tanı yok o anlamda.durumumuz sebepsiz inf. 1,5 yıllık evlilik. raporlu yapamıoruz bu durumda. yardmcı oldular ortalama bi fiyat aldm. keşke direk adetim bitmeden başlasaydım diye düşündm hatta. sonuçta bi yola çıktık devamını da bi an evvel getirmek daha mantıklı geldi. beklemek can sıkıcı. ara verince kafamız ne derece rahat olacak bilemioruzki. haziran prgramını iptal etmeye çalışcam zor gbi ama zaman geçsin istemiorm

Aynen öyle. Beklemenin bir anlamı yok. İlaçlara da bir dur bir başla pek sağlıklı olmaz sanırım. Ayrıca çok sıkıldım artık mischin

2 gün önce hast.gitmedğim için çok pişmanım şuan :/ neyseaaa hayırlısı olsun. tüptede mikroenjeksion'un başarı oranı çok daha yüksekmiş. onu yapacaklarmış bana da. bilgi aldın mı o konuda? muhtemelen çoğu yer öyle yapıodr zaten de bunları da bilmemiz faydalı olur life__

Canim insaallah tedaviye baslar var ve guzel sonuclar alırsın nereyle görüştün ne kadar teklif aldin maliyeti açısından

Her şer gördüğmüzde mutlaka bir hayır vardır. Öyle düşün bunu takma artık kafana. Telefonda görüştük bugün ayrıntıları konuşamadık. Bu hafta içi eşimle gidip ayrıntılı görüşücez. Gittiğimde sorarım mutlaka. Birbirimizi bilgilendirelim mümkün olduğunca.

yanlış anlamışta olabilirm gerçi zaten tüp yapıosak tüplerle bi işimiz yok. rahim için belki histereskopidir. bilemedim şimdi. kafanızı karıştırmıyım. yavrukartalim life__
Canim tuo oncesi histereskopi yaptiriyolar evet hem gebeligi kolaylastiriyomus sanirim rahim filmi sislide ozel biyerde cekildik zerre aci ağrı hissetmemistim

Canim tuo oncesi histereskopi yaptiriyolar evet hem gebeligi kolaylastiriyomus sanirim rahim filmi sislide ozel biyerde cekildik zerre aci ağrı hissetmemistim
Hsg de acı kişiye göre farklılık gösterebilir. Tıpkı adet ağrısı gibi.Örneğin ben bugün 3 adet ağrı kesiciyle ancak işime gidip gelebildim.

Ya kizlar iki gun yattim ben bu gun cok ayakta kaldim is guc yemek vs derken cok ağrım oldu sizde durum ne
benimde işte çok ağrım oldu ya. hatta bi ara bi eğildim kasık- rahim her bi yerime bıçaklar saplandı sanki, öyle ağrıdı. eve gelir gelmez ayakları havaya dikip uzandım. öylece uyumuşum 3 saat. ama iyi geldi baya. şimdi iyiyim ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…