- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Ahahah canim benim ya o degil de bizim bebisler cok şımarık mi olur ne zor gelcekler y kiymetli olurlar :)ya soğanı seviodum ama bu soğan suyu nooooo mamaları ıspanakları kerevizleri ağzına ağzına tıkcam o bebişlerin bi gelsinlerde..
Canim ben de uzandim biraz daha iyiyim suanbenimde işte çok ağrım oldu ya. hatta bi ara bi eğildim kasık- rahim her bi yerime bıçaklar saplandı sanki, öyle ağrıdı. eve gelir gelmez ayakları havaya dikip uzandım. öylece uyumuşum 3 saat. ama iyi geldi baya. şimdi iyiyim ağrım yok
benim iş yerinden arkadaşlar üşütmüş olabileceğimi söyledi ağrılardan bahsedince. enfeksiyon da olabilir bebiş de olabilirBende birazda yanma var ya neden ki enfeksiyon mu kaptim acaba agriya sebeote o olabilirmi
Miyom polip vs suphesi bulgusu oldugu zaman histereskopi istiyorlarmis ben de bir tup bebek merkezine sordum.hsg ocakta cekildim korkulu ruyamdi cok sukur sasirtici derecede rahat gecti.tupler acikmis benim de.yanlış anlamışta olabilirm gerçi zaten tüp yapıosak tüplerle bi işimiz yok. rahim için belki histereskopidir. bilemedim şimdi. kafanızı karıştırmıyım.yavrukartalim @life__
canim aşılamayi sen idrara sıkışık iken mi yapti doktor? bana doktor sıkış da gel dedi sebebini sorunca rahime daha iyi ulasabilmek girişte sıkıntı yaşamamak için dedi tabi ne alaka bilemicem ama ilk aşılama da sıkışık değildim hafif kanama olmuştu bu sefer olmadiKızlar gecen yil rahim filmi cekildim de histereskobi nedir duymadim onu?
Bide doktor bu ay dinlenme ay dedi zaman mi kaybediyorum acaba
Cunku bu ilk asilamada rahim girisinde zorlanmisti tikaniklik var en ince igneyle bile giremedim dedi sonra herhalde baska bir igneyle yapti biraz kanama oldu ama basariyla yapti asilamayi sonuc olumlu olabilir tikaniklik vardi cunku demisti.Ancak biliyorsunuz bu hafta hastalandim.
Simdi bu konuyu nerede nasil arastirsam bekleme doneminde zaman kaybediyorum
3. Soğan kürümü içiyorum akıntının içinde top top kirmiziliklar ve beyazı klar var kist düşüyor heralde diye düşünüyorum bi de çok yoğun neredeyse katı yani düşünce ses bile çıkarıyor wc kapağına. Bana noliyki böyleKizlar bende soğan kuru yaptim bu ay adetin 2. günü baslanabilecegini okudum en geç 7. gün baslayin yaziyordu okuduğum yerde. bende adetin 2.günü başladım 15 gün yaptim. sabah- aksam ac karnina. soğan kurunun 12. günü kontrole gittim doktora rahim kalınlığı cok iyi dedi. yani bende rahim inceltme gibi bu etki yapmadi. sanirim uzun süre kullanilirsa rahim inceltiyor. faydasi olcak mi gorcez bakalim.gerçi 2 ay yapmak lazimmis sogan kurunu
not: ben sogandan nefret ederdim ama sogan suyu fena degilmisbi de sicak içildiği icin bitki çayı gibi düşünüp içtim
Canim biraz degisik bi durum gibi geldi ya bi doktora gitseydin bence bakinsaydin ne durumda rahim vs diye3. Soğan kürümü içiyorum akıntının içinde top top kirmiziliklar ve beyazı klar var kist düşüyor heralde diye düşünüyorum bi de çok yoğun neredeyse katı yani düşünce ses bile çıkarıyor wc kapağına. Bana noliyki böyle
Doktor sehir disindaymıs eğitime gitmiş, kist patlamış falandır ya öyle bunaldımki hastaneden. Devam ederse artarsa gitcem başka doktora sözCanim biraz degisik bi durum gibi geldi ya bi doktora gitseydin bence bakinsaydin ne durumda rahim vs diye
Canim ya evet sanki enfeksiyon olabilir bizdebenim iş yerinden arkadaşlar üşütmüş olabileceğimi söyledi ağrılardan bahsedince. enfeksiyon da olabilir bebiş de olabilir
o sıpa buraya gelecekkkk
Bencede git canim ihmal etme yuzdun yuzdun kuyruguna geldin Insallah tedbiri birakmamak lazimDoktor sehir disindaymıs eğitime gitmiş, kist patlamış falandır ya öyle bunaldımki hastaneden. Devam ederse artarsa gitcem başka doktora söz
Ağrım falan yok bide doktora soğan Kuru yapıyorum desem güler kesin , neyse giderim bi ara artık cuma boşum artarsa daha erken giderim.Bencede git canim ihmal etme yuzdun yuzdun kuyruguna geldin Insallah tedbiri birakmamak lazim
Evet kızıyorlar boyle islere ama bazen haklida cikiyolar yani etki derken tepki oluyo bi tarafi duzeltip diger tarafi bozuyo.benimde gecen ay 3cm kisrim vardi sogum kontrol verdi gider gitmez derken bi kac arkadasim soğan kuru yap falan dedi ama yapmadim nitekim kistte gitti adetle zatenAğrım falan yok bide doktora soğan Kuru yapıyorum desem güler kesin , neyse giderim bi ara artık cuma boşum artarsa daha erken giderim.
Geçen yaz vardı bende de 1 ay sonra kendiliğinden gitmişti ama sogan kurunu epeydir merak ediyordum bazı kişilerde kanama yapmış ama doktorları hep kist patlamış demiş iyi düşünelim iyi olsun bakalım dr ne diycek. Bu arada fsh yüksekliği ile ilgili bilgisi olan varmı bugün en yakın arkadasima test yaptırdık adetinin 2. Gunu 20.68 gibi bişey çıktı kusurati yanlış olabilir , doktor sonucu yarın görecek ama biz fena panikledikEvet kızıyorlar boyle islere ama bazen haklida cikiyolar yani etki derken tepki oluyo bi tarafi duzeltip diger tarafi bozuyo.benimde gecen ay 3cm kisrim vardi sogum kontrol verdi gider gitmez derken bi kac arkadasim soğan kuru yap falan dedi ama yapmadim nitekim kistte gitti adetle zaten
Offf cok yuksek canim ya amh si kac acaba menepoz riski var sanirim amh da düşükse vakit kaybetmesin hayit tohumu inanilmaz iyi geliyo canim hatta bi tanidiga tup bebek merkezi önermiş düşün:)Geçen yaz vardı bende de 1 ay sonra kendiliğinden gitmişti ama sogan kurunu epeydir merak ediyordum bazı kişilerde kanama yapmış ama doktorları hep kist patlamış demiş iyi düşünelim iyi olsun bakalım dr ne diycek. Bu arada fsh yüksekliği ile ilgili bilgisi olan varmı bugün en yakın arkadasima test yaptırdık adetinin 2. Gunu 20.68 gibi bişey çıktı kusurati yanlış olabilir , doktor sonucu yarın görecek ama biz fena panikledik
Onu okudum burdan alcaz yapcaz da bi kere yükseldi mi düşmesi bi anlam ifade etmiyomus, amh bakılmadı yarın baktıracak onada. Ay ne kara bi gün eve gelirken yolu kapatmış polisler şüpheli paket varmis patlatmislar. Polis lojmanlarinin orda. Allahım hepimizi korusun.Offf cok yuksek canim ya amh si kac acaba menepoz riski var sanirim amh da düşükse vakit kaybetmesin hayit tohumu inanilmaz iyi geliyo canim hatta bi tanidiga tup bebek merkezi önermiş düşün:)
Aminnn ortalik cok boktan ya allaha emanetiz valla insaallah duzelebilir bi durum olur canim arkadasin icinOnu okudum burdan alcaz yapcaz da bi kere yükseldi mi düşmesi bi anlam ifade etmiyomus, amh bakılmadı yarın baktıracak onada. Ay ne kara bi gün eve gelirken yolu kapatmış polisler şüpheli paket varmis patlatmislar. Polis lojmanlarinin orda. Allahım hepimizi korusun.
çok enteresan ben de öyle bisey yapmadi3. Soğan kürümü içiyorum akıntının içinde top top kirmiziliklar ve beyazı klar var kist düşüyor heralde diye düşünüyorum bi de çok yoğun neredeyse katı yani düşünce ses bile çıkarıyor wc kapağına. Bana noliyki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?