Bu ay hepimiz dinleniyoruz canım, sıkıntı yapma kendine. Doktorun gerekli gördüğünde yaptıracaktır diye düşünüyorum. İkinci aşılama başlangıcında aklına takılan herşeyi konuş doktorunla.Kızlar gecen yil rahim filmi cekildim de histereskobi nedir duymadim onu?
Bide doktor bu ay dinlenme ay dedi zaman mi kaybediyorum acaba
Cunku bu ilk asilamada rahim girisinde zorlanmisti tikaniklik var en ince igneyle bile giremedim dedi sonra herhalde baska bir igneyle yapti biraz kanama oldu ama basariyla yapti asilamayi sonuc olumlu olabilir tikaniklik vardi cunku demisti.Ancak biliyorsunuz bu hafta hastalandim.
Simdi bu konuyu nerede nasil arastirsam bekleme doneminde zaman kaybediyorum
İlk günler zor oluyor, sonra bağımlı olabilirsin bak söyleyim:)ya soğanı seviodum ama bu soğan suyu nooooo mamaları ıspanakları kerevizleri ağzına ağzına tıkcam o bebişlerin bi gelsinlerde..
bende akıntı çok olurdu adet olana kadar krem şeklinde ama asilamadan sonra nerdeyse kupkuruyum hep. crinone jel mi yapti soğan kuru mu anlayamadimKizlar akintiniz varmi ne durumdasiniz
Ne bilim canım ya, benim yas ilerliyor o acidan dert ediyorum.Doktora mesaj attim tıkanıklık var mıydı duzeltildi mi diye cevap yollayamadı yogun herhalde.E peki bu ay olmazsa ramazanda 2. Asilama nasil olacak?Bu ay hepimiz dinleniyoruz canım, sıkıntı yapma kendine. Doktorun gerekli gördüğünde yaptıracaktır diye düşünüyorum. İkinci aşılama başlangıcında aklına takılan herşeyi konuş doktorunla.
Ozele gidiyorsan bayramda yapmayabilirler ama ben etlik zubeyde hn a gidiyorum cumartesi pazar ve resmi tatillerde folikul takibi asilama ve tup bebek islemlerine ara vermiyorlarNe bilim canım ya, benim yas ilerliyor o acidan dert ediyorum.Doktora mesaj attim tıkanıklık var mıydı duzeltildi mi diye cevap yollayamadı yogun herhalde.E peki bu ay olmazsa ramazanda 2. Asilama nasil olacak?
Çoğu kişinin negatif çıkınca malum kafa dagitiyoruz canim3 gün önce baya hareketliydi buralar. hayırdır herkes çekilmiş köşesine sanki
doğrudur. ne kadar kafaya takmamak lazım desek de takılıyor insan. ben de düşüncesizce konuştum pardon.Çoğu kişinin negatif çıkınca malum kafa dagitiyoruz canim
Ne alaka canım önemli değil yumurtlama zamani gelen gelir buraya şimdi nadasa çekildi herkesdoğrudur. ne kadar kafaya takmamak lazım desek de takılıyor insan. ben de düşüncesizce konuştum pardon.
Canim biz yazısiyoruz surekli sen yoksun3 gün önce baya hareketliydi buralar. hayırdır herkes çekilmiş köşesine sanki
Canim pek mumkun olmuyo bende oyle yapacaktim guya kendimi dinlerken buluyorum hepben bat günümu filab unutmak istiyorum. "Aaaa bat günüm de geçmiş hic farkinda değilim hadi bi test yapayim" demek istiyorum ama nasil olcak bu
Tatile falan git canım saate bile bakmadan geçir o günleri hızlı hızlıben bat günümu filab unutmak istiyorum. "Aaaa bat günüm de geçmiş hic farkinda değilim hadi bi test yapayim" demek istiyorum ama nasil olcak bu
çalıştığım icin tatile gidemem kiTatile falan git canım saate bile bakmadan geçir o günleri hızlı hızlı
Son yazılilari yap 1 hafta rapor al canım. Ya da okulda is bul kendine ben sergiye falan yardım edecem mesela maksat zaman geçsinçalıştığım icin tatile gidemem kineyseee en azindan günleri unutmaya calisiyorum hesaplamamaya calisiyorum
Ay hadi inşallah canım evde yapıver ni testmrb canlar
adetim 2 gün kahverengi ve yoğun çamurumsu 1 ped kadar gelmişti sonra 3 gün lekelenme şeklinde geldi bitelide 2 gün oldu ama ben hala şüpheyi atamıyorum içimden çevremde çok etkiliyorbebek yerini temizliyordur diyorlar üstüne adet görüyorsundur diyorlar yarın kan testi yaptıracağız dua edin benim için
keşke adet öncesi yaptırıp rahatlasaydım kan testide yaptırmadığımızdan hala acabamı diyorum off.
ona cesaretim yok canım negatifi kanda görünce rahatlayacağım heralde :)Ay hadi inşallah canım evde yapıver ni test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?