Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ay hepimiz dinleniyoruz canım, sıkıntı yapma kendine. Doktorun gerekli gördüğünde yaptıracaktır diye düşünüyorum. İkinci aşılama başlangıcında aklına takılan herşeyi konuş doktorunla.

Ne bilim canım ya, benim yas ilerliyor o acidan dert ediyorum.Doktora mesaj attim tıkanıklık var mıydı duzeltildi mi diye cevap yollayamadı yogun herhalde.E peki bu ay olmazsa ramazanda 2. Asilama nasil olacak?

Ne bilim canım ya, benim yas ilerliyor o acidan dert ediyorum.Doktora mesaj attim tıkanıklık var mıydı duzeltildi mi diye cevap yollayamadı yogun herhalde.E peki bu ay olmazsa ramazanda 2. Asilama nasil olacak?
Ozele gidiyorsan bayramda yapmayabilirler ama ben etlik zubeyde hn a gidiyorum cumartesi pazar ve resmi tatillerde folikul takibi asilama ve tup bebek islemlerine ara vermiyorlar

mrb canlar
adetim 2 gün kahverengi ve yoğun çamurumsu 1 ped kadar gelmişti sonra 3 gün lekelenme şeklinde geldi bitelide 2 gün oldu ama ben hala şüpheyi atamıyorum içimden çevremde çok etkiliyor bebek yerini temizliyordur diyorlar üstüne adet görüyorsundur diyorlar yarın kan testi yaptıracağız dua edin benim için
keşke adet öncesi yaptırıp rahatlasaydım kan testide yaptırmadığımızdan hala acabamı diyorum off .

Ay hadi inşallah canım evde yapıver ni test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…