Negatif çıkarsa idrarda kana gerek yok bence baya geçti çünkü varsa kesin çıkar.ona cesaretim yok canım negatifi kanda görünce rahatlayacağım heralde :)
biliyorum canım ama evde testim yok misafirimde var çıkıp alamamda şimdi. yarın yaptırırım artık kısmet :)Negatif çıkarsa idrarda kana gerek yok bence baya geçti çünkü varsa kesin çıkar.
görev gibi hissettiklerinden canları istemiyo artık heralde canım bizde aynıyız oysaki önceden hergün yapsak hayır demezdi yaniYa ben bu ay yumoslarim kaçmasın diye hergün çalışmak istiyorum ama kocayı ikna edemiyorum yok sen 1 gün arayla demiştin diye tutturdu, baştan çıkarırım korkusuyla yanına yaklastirmiyo noluyo bu adama ya soğudumu acaba benden.
Valla bende ölmüyorum yapalım diye ama kaç ay oldu yumurtlama döneminde gün aşırı yapıyoruz tutmuyo doktorda ilişkiyi sıklaştırın dedi bilemedim ki şimdiye kadar hiç öyle cilveli olamadım gayet hödük biriyim o da beni böyle seviyo diyorum ama kurnaz olmam lazım sanırım bebiş için ;pgörev gibi hissettiklerinden canları istemiyo artık heralde canım bizde aynıyız oysaki önceden hergün yapsak hayır demezdi yani
sürprizler falan bir canlılıkmı katsak bilmiyorum ki.
aynı bende öyle farkım yok yani :)Valla bende ölmüyorum yapalım diye ama kaç ay oldu yumurtlama döneminde gün aşırı yapıyoruz tutmuyo doktorda ilişkiyi sıklaştırın dedi bilemedim ki şimdiye kadar hiç öyle cilveli olamadım gayet hödük biriyim o da beni böyle seviyo diyorum ama kurnaz olmam lazım sanırım bebiş için ;p
Anca bebek olunca asariz bence bu durumu kutsal görev misali yapmadikcavala bizde de ben senin eşinin durumuna geldim :/ sırf bu amaç için oluomuş gbi hissediyorum kaçacak yer arıyorum. eskiden sayısızdı süperdi. bebek işi başlaynca 4 yada 5 en fazla ay'da. değişik oluo insan ya aşmaya çalışıyorum ama..missagor
Ben doktora gitsem prozac ve zanax vercek biliyorum ama gitmiyorum hersey bitcek bi cocuk dogursamevet soğumak ya da soğumamakla ilgisi yok yanii. insan kendi içinde bişilerin stresine girio. stress yapmadığımı düşünüodum ama sanırm gerçekten çok fazla stress yapıorum sürekli bu konuyu düşünerek. aslında hafiften ilaç başlamak istiorm rahatlamak için. ağrı kesici bile almaya çekinirken içinde bulunduğumuz durumda böle bi ilaca başlamak nasıl olur bilemedim
Canim benimde sizden farkim yok inan sondayim depresyondayim:)Ben doktora gitsem prozac ve zanax vercek biliyorum ama gitmiyorum hersey bitcek bi cocuk dogursam
Kolay değil yaşadıklarımız, bütün düzenimiz bozuldu doğal olarak. Papatya çayı içebilirsin canım. Bana çok iyi geliyor.Ben doktora gitsem prozac ve zanax vercek biliyorum ama gitmiyorum hersey bitcek bi cocuk dogursam
Cnm amh dusuk cikmasin da varsin cebinden öde.sizde engel neydi ?sebepsiz mi ? amh 1 in altina rapor cikiyormus
aynen tabi ki. Allah korusun. ben böyle bir test olduğunu bilmiyordum. fsh ile anlaşılıyor diye biliyordum. fsh normal seviyede. inşallah bu da iyi çıkar. bende çikolata kisti var ama dr um çok küçük ameliyat olmaz, engel değil hamile kalmana, sebepsiz infertilite dedi. 2 aşılama oldum, inşallah haziranda tüp bebek tedavisine başlıyoruz.Cnm amh dusuk cikmasin da varsin cebinden öde.sizde engel neydi ?sebepsiz mi ? amh 1 in altina rapor cikiyormus
cok iyi yapmissiniz cnm bende sırf rapor icin 2. asilayi yaptirdim. bizimde haziranda doluyo 3 yıl bayrama denk gelmezse temmuzda yaptircamArkadaslar merhaba.fsh ile ilgili forumdayim bikac gundur buraya yazamadim.ben tup bebek diye gittim ama evdeki hedap carsiya uymadi.rapor cikabilsin diye bir de igneli asilayacaklar.adetin 2.gun hormonlarim iyi cikti sukur.bu asilama da olmazsa eylulde evliligimin 3 yili doluyor tup bebege gecicez.iki ay icin garanti olmayan bir sonuca 7 8 bin vermeyelim dedik.bir de tutmazsa rapor cikartalim desek igneli asilamam olmadigi icin tup bebek sonrasi asilamaya donmek anlamsiz olacak.boyle iste bende son durumlar.kafam bi milyon.
bende de cikolata kisti var bu ay tüp bebek doktoruna gittim o söyledi ikisi sol yumurtalikta biri 1cm diğeri 2cm bi tanede karin boslugunda varmis ultrasonda görünmüyor doktor vajinal muayne sirasinda bastira bastira bakti bi yer cok acıdı ordan anladi. sen sebesiz infertilite degilsin cikolata kisti zorlastiriyor senin işini dedi aşılama icin bile %10 altında tutma şansı dedi. amh testine niye gerek duydular? doktor benden rapor için amh istemediaynen tabi ki. Allah korusun. ben böyle bir test olduğunu bilmiyordum. fsh ile anlaşılıyor diye biliyordum. fsh normal seviyede. inşallah bu da iyi çıkar. bende çikolata kisti var ama dr um çok küçük ameliyat olmaz, engel değil hamile kalmana, sebepsiz infertilite dedi. 2 aşılama oldum, inşallah haziranda tüp bebek tedavisine başlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?