Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 negatif aşılama geçiren arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi. 2-3 aydır pes etmişti regl tarihlerine bile bakmıodu artk. tlfndan bütün ovülasyon testi ıvır zıvırları silmişti. ve muhtemelen adet bitiminden hemen sonra hamile kalmış olabileceğini sölüo. 1-2 ay sallasakmı herseyi acaba

Dipteyim bende depresyondayım suan iIstanbulda asilama ve tup bebek icin nereler iyi onu arastiriyoruz,bahceci saglik,memorial,medipol,medical vb agır basanlar kizlar sizler ne oneririsiniz Istanbuldakiler,iyice depresif oldum okul bi tardan son donem yogunlugu vs psikolojimde bozuluyor yas ilerledi Rabbim hepimizi sevindirsin aglicam yaa ((gene buraya devam edecegim ama arastıriyorum doktorum jinekolog tup bebek konusunda pek yetkili degil

canım benim aşılama serüvenim bitti, tüpe başlıycaz. fiyat almaya gittik. raporlu ve raporsuz fiyat verdi. biz rapora uygun değiliz. bi de amh ına bakalım eğer o düşük çıkarsa rapor çıkartıcaz dediler. onun için verdik. dilerim değerim iyi çıkar zira trilyon versem onun dönüşü yok. sende mi tüp bebeğe başlıyorsun önümüzdeki ay?
bu arada soğan kürü yaptın mı sen hiç, çok iyi geliyor çikolata kistine.

canım eğer tüp bebeğe geçiş yapıyorsan bence bu sorunu tüp bebek sayfasına da yaz.
Üzülme diyemem sana hepimiz bir şekilde üzülüyoruz. Ama sınav dünyası yapacak birşey yok, bu da bizim sınavımızmış napıcan? Biraz daha sabret, olacak inşallah.

Histereskopi oldun mu..tup bebekten once onceriliyor.belki histereskopiyle gider kistin.fsh in ne bir de?

Amh toplam yumurta rezervini yumurta kalitesini gosteriyor.ona gore ilac dozu ayarliyorlar

Canim allah kabul etsin insaallah dularimiz kabul olur bende şimdi kenzul ars duasini kesfettim cok faziletliymis onu okudum allah kabul ederse hepimizede dua ettim hayirli geceler
amin canım Allah sendende razı olsun kenzul arş duasını daha önce okumuştum bende 3 defa .bugün yine okuyayım iyi hatırlattın :)

histereskopi olmadım. Aşılamalarımdan önce aralık ayında fsh değerim 2,83 tü. 2 aşılama oldum şimdi 9,05
Fsh in cok dusukmus basta.kist gostergesi olabiliyor bu dusus.ama 10 un ustunde de olmasi istenmiyor.benim 14 tu gecen ay cok korktum.cunku rezerv hakkinda da bir gosterge.bu ay 9.54cikti cok sukur.amh im da 2 defa olcturdum ayni gun bi duzen lab da bir de etlik zubeyde han da.duzendeki 1.72 cikti hastanedeki 2.53.
Tupe gecseydim histereskopi zorunluydu.hatta dahiliyede kan verdim akciger grafisi ekg cekildim ama sonra asilamaya donduk.bakalim hakkimizda hayirlisi.

hakikaten D dstn33 sen bilirsin neden böyle bir fark oluştu sence? bu normal mi dersin?
Fsh in 2.83 ken lh in neydi? Lh fsh tan buyukse kist gostergesi oluyormus.fsh ta da sinir 10.10 ve ustunde rezerv azalmaya basliyormus.bazilari 8.5-9 u da tehlike cani caliyor olarak goruyorlar.fsh yukseldikce yumurtalarin ilacla uyarilmasi zorlasiyor.hep en yuksek deger goz onunde bulunduruluyor daha sonradan dusse bile.ama psikopat sekilde boyle soylerken benim 14 fsh imi azalmis over rezerv olarak tanimlamiyorlar.her ay olcturdum ben ekimden beri..10; 9.85 ; 10.30 ; 10.40 ; gecen ay trajik bicimde 14 oldu ama o ay cok stresliydim.bu ay da 9.54. Yani fshim kendi icinde istikrarliymis.
Bakalim amh in ne cikacak.insallah 1 in ustu 2 ye yakin cikar.bu da bir acayip hormon cok yuksek olmasi da kist gostergesi oluyormus
Yasin ne bu arada?cok soru sordum kusura bakma ama oa kadar cok arastirdim ki kucuk capli tez yazabilirim

peki 3-4 ayda birden 2,83 ten 9,05 olması garip değil mi sence de? aşılama tedavisi sürecinde çok yumurta oluşuyor ya onlar mı yükseltti dersin?

peki 3-4 ayda birden 2,83 ten 9,05 olması garip değil mi sence de? aşılama tedavisi sürecinde çok yumurta oluşuyor ya onlar mı yükseltti dersin?
Evet garip iste ben bunu kiste bagliyorum.vucuttan atip kurtulmus olabilirsin belki.aslinda o zaman kist olup olmadigini lh ini soylersen yorumlayabilirim.
Ve ayrica estradiolun yuksek oldugu zamanlar fsh baskilanirmis.o ayki lh ve estradiol yani e2 neydi

D dstn33 fsh 2,83 iken lh 3,43 müş, fsh 9,05 iken lh 9 çıkmış. yaşım 32. bana garip gelen az önce de söylediğim gibi 3-4 ay gibi bir süreçte bu kadar farklı çıkması. birinden biri yanlış çıkmış olabilir mi sence?

süpersin çok teşekkür ederim sana öncelikle. Engin bilgine hayran kaldım gerçekten :)
fsh :2,83
lh:3,43
estradiol:99,03

@life_ bak dedigim gibi kistle alakali..benim fsh 9.54 lh 3.12..senin aylar arasindaki farka gelince ekstrem durumlarda olabiliyor boyle uc farklar..mesele fsh yuksekligi sorunu olan bir arkadas fsh i 4 cikmis bir ay ama gorunuste ne iyi dimi..estradiolu 171 mis.yani estradiol fshi baskilamis.sonadan fsh 32 cikmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…