canım benim aşılama serüvenim bitti, tüpe başlıycaz. fiyat almaya gittik. raporlu ve raporsuz fiyat verdi. biz rapora uygun değiliz. bi de amh ına bakalım eğer o düşük çıkarsa rapor çıkartıcaz dediler. onun için verdik. dilerim değerim iyi çıkar zira trilyon versem onun dönüşü yok. sende mi tüp bebeğe başlıyorsun önümüzdeki ay?bende de cikolata kisti var bu ay tüp bebek doktoruna gittim o söyledi ikisi sol yumurtalikta biri 1cm diğeri 2cm bi tanede karin boslugunda varmis ultrasonda görünmüyor doktor vajinal muayne sirasinda bastira bastira bakti bi yer cok acıdı ordan anladi. sen sebesiz infertilite degilsin cikolata kisti zorlastiriyor senin işini dedi aşılama icin bile %10 altında tutma şansı dedi. amh testine niye gerek duydular? doktor benden rapor için amh istemedi
canım eğer tüp bebeğe geçiş yapıyorsan bence bu sorunu tüp bebek sayfasına da yaz.Dipteyim bende depresyondayım suan iIstanbulda asilama ve tup bebek icin nereler iyi onu arastiriyoruz,bahceci saglik,memorial,medipol,medical vb agır basanlar kizlar sizler ne oneririsiniz Istanbuldakiler,iyice depresif oldum okul bi tardan son donem yogunlugu vs psikolojimde bozuluyor yas ilerledi Rabbim hepimizi sevindirsin aglicam yaa((gene buraya devam edecegim ama arastıriyorum doktorum jinekolog tup bebek konusunda pek yetkili degil
Histereskopi oldun mu..tup bebekten once onceriliyor.belki histereskopiyle gider kistin.fsh in ne bir de?aynen tabi ki. Allah korusun. ben böyle bir test olduğunu bilmiyordum. fsh ile anlaşılıyor diye biliyordum. fsh normal seviyede. inşallah bu da iyi çıkar. bende çikolata kisti var ama dr um çok küçük ameliyat olmaz, engel değil hamile kalmana, sebepsiz infertilite dedi. 2 aşılama oldum, inşallah haziranda tüp bebek tedavisine başlıyoruz.
Amh toplam yumurta rezervini yumurta kalitesini gosteriyor.ona gore ilac dozu ayarliyorlarbende de cikolata kisti var bu ay tüp bebek doktoruna gittim o söyledi ikisi sol yumurtalikta biri 1cm diğeri 2cm bi tanede karin boslugunda varmis ultrasonda görünmüyor doktor vajinal muayne sirasinda bastira bastira bakti bi yer cok acıdı ordan anladi. sen sebesiz infertilite degilsin cikolata kisti zorlastiriyor senin işini dedi aşılama icin bile %10 altında tutma şansı dedi. amh testine niye gerek duydular? doktor benden rapor için amh istemedi
histereskopi olmadım. Aşılamalarımdan önce aralık ayında fsh değerim 2,83 tü. 2 aşılama oldum şimdi 9,05Histereskopi oldun mu..tup bebekten once onceriliyor.belki histereskopiyle gider kistin.fsh in ne bir de?
amin canım Allah sendende razı olsun kenzul arş duasını daha önce okumuştum bende 3 defa .bugün yine okuyayım iyi hatırlattın :)Canim allah kabul etsin insaallah dularimiz kabul olur bende şimdi kenzul ars duasini kesfettim cok faziletliymis onu okudum allah kabul ederse hepimizede dua ettim hayirli geceler
Fsh in cok dusukmus basta.kist gostergesi olabiliyor bu dusus.ama 10 un ustunde de olmasi istenmiyor.benim 14 tu gecen ay cok korktum.cunku rezerv hakkinda da bir gosterge.bu ay 9.54cikti cok sukur.amh im da 2 defa olcturdum ayni gun bi duzen lab da bir de etlik zubeyde han da.duzendeki 1.72 cikti hastanedeki 2.53.histereskopi olmadım. Aşılamalarımdan önce aralık ayında fsh değerim 2,83 tü. 2 aşılama oldum şimdi 9,05
Fsh in 2.83 ken lh in neydi? Lh fsh tan buyukse kist gostergesi oluyormus.fsh ta da sinir 10.10 ve ustunde rezerv azalmaya basliyormus.bazilari 8.5-9 u da tehlike cani caliyor olarak goruyorlar.fsh yukseldikce yumurtalarin ilacla uyarilmasi zorlasiyor.hep en yuksek deger goz onunde bulunduruluyor daha sonradan dusse bile.ama psikopat sekilde boyle soylerken benim 14 fsh imi azalmis over rezerv olarak tanimlamiyorlar.her ay olcturdum ben ekimden beri..10; 9.85 ; 10.30 ; 10.40 ; gecen ay trajik bicimde 14 oldu ama o ay cok stresliydim.bu ay da 9.54. Yani fshim kendi icinde istikrarliymis.
peki 3-4 ayda birden 2,83 ten 9,05 olması garip değil mi sence de? aşılama tedavisi sürecinde çok yumurta oluşuyor ya onlar mı yükseltti dersin?Fsh in cok dusukmus basta.kist gostergesi olabiliyor bu dusus.ama 10 un ustunde de olmasi istenmiyor.benim 14 tu gecen ay cok korktum.cunku rezerv hakkinda da bir gosterge.bu ay 9.54cikti cok sukur.amh im da 2 defa olcturdum ayni gun bi duzen lab da bir de etlik zubeyde han da.duzendeki 1.72 cikti hastanedeki 2.53.
Tupe gecseydim histereskopi zorunluydu.hatta dahiliyede kan verdim akciger grafisi ekg cekildim ama sonra asilamaya donduk.bakalim hakkimizda hayirlisi.
Iyiymis cnm senin masallah.yumurta rezervi ile ilgili bir gosterge.folikul uyarici hormonneydi bu fsh benim 6,9muş.
canım fsh yumurta rezervi hakkında bilgi veren bir kan değeri. seninki gayet iyi, olması beklenen değer.neydi bu fsh benim 6,9muş.
Evet garip iste ben bunu kiste bagliyorum.vucuttan atip kurtulmus olabilirsin belki.aslinda o zaman kist olup olmadigini lh ini soylersen yorumlayabilirim.peki 3-4 ayda birden 2,83 ten 9,05 olması garip değil mi sence de? aşılama tedavisi sürecinde çok yumurta oluşuyor ya onlar mı yükseltti dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?