- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Yarın test yaptıracak misin?Dün benim göğüs uçlarıma doğru acıma oldu önce sağ tarafta sonra sol tarafta oldu
Yok canım ya yaptirmiycam erken daha günümü bekliycemYarın test yaptıracak misin?
canım benide eklermisinSelam kızlar hamile kalmanın da hamilelik süreci kadar stresli olduğunun hepimiz farkındayız sanırım,bu sayfada bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler olarak birbirimize destek olalım istiyorum.
Ben 2 mayısta aşılama yaptirdim pek kolay olmadı benim için çok korktum ve panik atak geçirdim, kendi vücudum üzerindeki kontrolumu kaybetmek beni hep gerer zaten yine öyle oldu. Tabi en güzeli ve zevklisi normal yolla gebelik fakat buna engel problemlerle karşılaştığımızda Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.
Aşılama listemin ilk üyesi ben olacağım izninizle;
Aşılama tarihi
missagor 02.05.2016
@life__ 06.05.2016
D dstn33 07.05.2016
@zeynepSav 02.05.2016
ervanazlim 02.05.2016
aynen bende canım .5sene vajinismustum simdide spekulum korkusu var ama anestezisiz hsg bile cekildim asılamada oldum ilk takarken sıkıntı yasıyorum bende ama dr sagolsun onun sayesinde sakin kalabiliyorum yoksa cok zordu benim icindeBen ileri derece vajinismus tedavisi gordum evliligimin basinda.spekulumu takarken ilk basta biraz zorlaniyoruz ama sonra halloluyor anesteziye hic gerek duymadim.
Sende durumlar nasıl peki tatlım belirti var mı? Sperm ve yumurta durumu nasildi? İnşallah hepimizin ki tutar bereketli gün 2 mayıs maşallahcanım benide eklermisin
benimde 2mayıs. aynı gun olmusuz :)
insallah bu ay kavusuruz meleklerimize
insallah canım ..Sende durumlar nasıl peki tatlım belirti var mı? Sperm ve yumurta durumu nasildi? İnşallah hepimizin ki tutar bereketli gün 2 mayıs maşallah
İnşallah belirtidir canım ,ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun, benim belirti diyebileceğim iki şey var kirpik karışması va göğüs ucu genişlemesi başkada bişey yok.ağrılarım falan geçti.insallah canım ..
bellirti mi ignenin etkisimi bilmiyorum asılamadan beri bel agrım hic gecmedi karnımın sol tarafında agırlık hissi var batmalar bacaga vuran agrılar var adet sancısı oldu gun gun degisiyo canım dun gecede sol tarafımda sanki kelebek cırpınıyo gibi bisey oldu:) insallah belirtidir bunlar
benim prolaktin yuksekligi vardı 39 du en son 2ay dostunex kullandım dustu cok sukur. rahim filmimde temiz cıktı esimde sayı dusuklugu var sadece ama cok engel degil dedi dr m sebebsiz yani canım
adetin 3.gunu klomene basladım ben 10 gun kullandım 19mm yumurtam vardı 1tane .sonra ovitrelle igne yaptım asılama oncesi bakılmadı yumurtalarıma belki bi tane daha gelismistir bilmiyorum hayırlısı artık canım
Canim benim belirti için erken umitsizlige kapılma benim 11. Gün belirti diyebileceğim net bişey yok ama umudum varBugun 5.gun.ilac yanetkisidir diyecegim bir belirti bile yok:)havanda su dover gibiyim:))
Ahh o umut olmasa zaten:))insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasinCanim benim belirti için erken umitsizlige kapılma benim 11. Gün belirti diyebileceğim net bişey yok ama umudum var
Canim ya unuttum ya da sen yazmadın bilemedim tutan aşılaman var mı? 3. Kez aşılama yaptırdın mi ?Benim ikinci aşılamada hiç bir belirti yoktu sadece 13.gun leke ve az kan gelmişti.ilk aşılamamda da kasık ağrısı ve aşırı gaz vardı.
AminAhh o umut olmasa zaten:))insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Yok cnm iki aşılama yapıldı.ikiside tuttu.ilkinde kan pıhtılaşmasından dolayı zorunlu kurtaj oldum.çok şukur şimdi oğlumu kucağıma aldım.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahCanim ya unuttum ya da sen yazmadın bilemedim tutan aşılaman var mı? 3. Kez aşılama yaptırdın mi ?
Amin canım allah analı babalı buyutsun, sperm ve yumurta değerlerini hatırlıyor musun?Yok cnm iki aşılama yapıldı.ikiside tuttu.ilkinde kan pıhtılaşmasından dolayı zorunlu kurtaj oldum.çok şukur şimdi oğlumu kucağıma aldım.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Maşallah değerler çok iyi görünüyor, çizik olayını ilk kez duydum ama mantıklı geldi açıkçası hayırlı sonuçlar alırsın inşallah takipteyimmerhabar 6 mayısta 60milyon spermle ve %90 hareketlilikle bnde 2.aşılamamı oldm. yalnız öncesnde dr'um histeroskopi işlemi yaparak rahmime çizikler attı. bu şekilde tutunmanın daha kolay olabileceğini söyledi. gerçi sonradan pişman oldm bi skıntı yokken rahime bu derece müdahale ne derece doğru ama dr'um bu yöntemin başarı şansını etkilediğini söyledi. şuan hiç bi belirti ve his yok ama :/ allah yardmcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?