Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün benim göğüs uçlarıma doğru acıma oldu önce sağ tarafta sonra sol tarafta oldu

canım benide eklermisin
benimde 2mayıs. aynı gun olmusuz :)
insallah bu ay kavusuruz meleklerimize

Ben ileri derece vajinismus tedavisi gordum evliligimin basinda.spekulumu takarken ilk basta biraz zorlaniyoruz ama sonra halloluyor anesteziye hic gerek duymadim.
aynen bende canım .5sene vajinismustum simdide spekulum korkusu var ama anestezisiz hsg bile cekildim asılamada oldum ilk takarken sıkıntı yasıyorum bende ama dr sagolsun onun sayesinde sakin kalabiliyorum yoksa cok zordu benim icinde
insallah Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın

Sende durumlar nasıl peki tatlım belirti var mı? Sperm ve yumurta durumu nasildi? İnşallah hepimizin ki tutar bereketli gün 2 mayıs maşallah
insallah canım ..
bellirti mi ignenin etkisimi bilmiyorum asılamadan beri bel agrım hic gecmedi karnımın sol tarafında agırlık hissi var batmalar bacaga vuran agrılar var adet sancısı oldu gun gun degisiyo canım dun gecede sol tarafımda sanki kelebek cırpınıyo gibi bisey oldu:) insallah belirtidir bunlar
benim prolaktin yuksekligi vardı 39 du en son 2ay dostunex kullandım dustu cok sukur. rahim filmimde temiz cıktı esimde sayı dusuklugu var sadece ama cok engel degil dedi dr m sebebsiz yani canım
adetin 3.gunu klomene basladım ben 10 gun kullandım 19mm yumurtam vardı 1tane .sonra ovitrelle igne yaptım asılama oncesi bakılmadı yumurtalarıma belki bi tane daha gelismistir bilmiyorum hayırlısı artık canım

İnşallah belirtidir canım ,ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun, benim belirti diyebileceğim iki şey var kirpik karışması va göğüs ucu genişlemesi başkada bişey yok.ağrılarım falan geçti.

Benim ikinci aşılamada hiç bir belirti yoktu sadece 13.gun leke ve az kan gelmişti.ilk aşılamamda da kasık ağrısı ve aşırı gaz vardı.

Bugun 5.gun.ilac yanetkisidir diyecegim bir belirti bile yok:)havanda su dover gibiyim:))

Benim ikinci aşılamada hiç bir belirti yoktu sadece 13.gun leke ve az kan gelmişti.ilk aşılamamda da kasık ağrısı ve aşırı gaz vardı.
Canim ya unuttum ya da sen yazmadın bilemedim tutan aşılaman var mı? 3. Kez aşılama yaptırdın mi ?

Canim ya unuttum ya da sen yazmadın bilemedim tutan aşılaman var mı? 3. Kez aşılama yaptırdın mi ?
Yok cnm iki aşılama yapıldı.ikiside tuttu.ilkinde kan pıhtılaşmasından dolayı zorunlu kurtaj oldum.çok şukur şimdi oğlumu kucağıma aldım.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

Yok cnm iki aşılama yapıldı.ikiside tuttu.ilkinde kan pıhtılaşmasından dolayı zorunlu kurtaj oldum.çok şukur şimdi oğlumu kucağıma aldım.Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Amin canım allah analı babalı buyutsun, sperm ve yumurta değerlerini hatırlıyor musun?

Amin canım.İlk aşılama 80 milyon,ikinci aşılamada 60 milyon sperm enjekte edildi.yumurtayı bilmiyorum ama sanırım ikiydi.

merhabar 6 mayısta 60milyon spermle ve %90 hareketlilikle bnde 2.aşılamamı oldm. yalnız öncesnde dr'um histeroskopi işlemi yaparak rahmime çizikler attı. bu şekilde tutunmanın daha kolay olabileceğini söyledi. gerçi sonradan pişman oldm bi skıntı yokken rahime bu derece müdahale ne derece doğru ama dr'um bu yöntemin başarı şansını etkilediğini söyledi. şuan hiç bi belirti ve his yok ama :/ allah yardmcımız olsun

Maşallah değerler çok iyi görünüyor, çizik olayını ilk kez duydum ama mantıklı geldi açıkçası hayırlı sonuçlar alırsın inşallah takipteyim

ilkinde de iidi değerler kesin olacak gözüyle bakıodm ve çok belirti yaşamıştm olmadı. hiç ara vermeden 2.geçtik reglm biter bitmez işlemi yaptı. 5dakikalık bi işlem. 3 gün boyunca çok az kanamam oldu. çizik attığı için. bu şekilde rahim kndini yenileme sürecine giriyormuş dolayısıyla kolay kabul ediyormuş hamileliği. sanırım yenilenme süreci 3-4 ay sürüyor bu yüzden de başarı şansı daha fazla oluyormuş o aylar. bakalım artk şans bizden yana olur inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…