Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
süpersin çok teşekkür ederim sana öncelikle. Engin bilgine hayran kaldım gerçekten :)
fsh :2,83
lh:3,43
estradiol:99,03
Estagfrullahbana da yuksek fsh la ilgili forumdaki arkadaslar el veriyorbak dedigim gibi o ay estradiolun cok cok yuksekmis..genel olarak fsh ve lh in biririne yakin olmasini kist ile iliskilendiriyorlar.
Kafani karistirmak istemem ama keske histereskopi olsaydin.benim kist miyom polip vs yok ama buna ragmen etlik zubeyde hn da zorunlu.tam aklimda kalmadi ama embriyonun tutunacagi yerle ilgili onemliymis.ve yine fsh la ilgili sayfada bir arkadas bana hsg gibi histereskopi sonrasi da dogal genelik sansinin arttigini soyledi..

bnm fsh 6,9 iken lh 12,8 bu nası bişey acabaa? hiç bi dr bana kist var demedi. vajinal muaynede de çıkmadı :/
Canim doktor kadar iyi bilemeyiz.doktor var demediyse illa sorun var diyemem.ama google da ya da forumlarda doktorlarin web sitelerinde bir bak lh in fshtan buyuk olmasi pco gostergesi olabiliyormus.dedigim gii doktorun var dememisse var oldugu iiddia edilemez.

Anladım canım. Çok çok teşekkür ederim. Benim kist yumurtalıkta. rahim ve karın boşluğunda değil, belki de ondan yapmadı bilemiyorum inan. Hsg aynı görevi görüyor mu onu da bilmiyorum onu yaptırmıştım mesela. Dr ile ilk buluşmamda sorucam.

histereskopide oldm ben herangi bişe çıkmadı. 3 farklı dr'a gtmiştm aşılamadan önce. nysea aman o'su bu'su dünya yansa umrumda değil artk. teşekkrler yinede bilgilendirme için

Anladim canim histereskopi rahimle ilgili zaten.hsg de tuplere ilac veriliyor gecisi izleniyor zaten cektirmissin..hsg sonrasi da 3 ay falan onemli diyorlar ben de zaten asilama oldum o aylar ise yaramadihic kafani karistirma histereskopi ile ilgili her doktorun yontemi ayni olmayabiliyor

Anladim canim histereskopi rahimle ilgili zaten.hsg de tuplere ilac veriliyor gecisi izleniyor zaten cektirmissin..hsg sonrasi da 3 ay falan onemli diyorlar ben de zaten asilama oldum o aylar ise yaramadihic kafani karistirma histereskopi ile ilgili her doktorun yontemi ayni olmayabiliyor@life_

Teşekkür ederim :)

evet cnm temmuzda baslicaz bizde nasipse tüp bebege (umarim gerek kalmaz). soğan kurunu ilk defa bu ay yaptim bakalim faydasi olacak mi. iki senedir cocuk diye ugrasiyom 4 doktora gittim hic biri demedi cikolata kistin var diye son gittigim 2 doktor bildi

Kızlar hersey gönlünuZce olsun inşallah. Baya yazmışınız ben soğan kürüne umut bağladım şimdilik, tayin isteyeceğim kayseriye artık aşılama mı tüp mü orda bakcam duruma ama tabi inşallah gerek kalmaz.

Siz istanbuldamiydiniz

Tebdili mekanda ferahlik vardir.keske ben de ankaradan ayrilabilsem:)sana cok iyi gelecek kafan dagilir tasinma telasi falan odagin degisir

Tebdili mekanda ferahlik vardir.keske ben de ankaradan ayrilabilsem:)sana cok iyi gelecek kafan dagilir tasinma telasi falan odagin degisir
Aileme kavuşmak güzel olacak ama 5 senedir öyle alıştık ki yalnızlığa yoğunluk gözümü korkutuyor gelen giden akraba vs

Kızlar yaaa aşılama tutmayınca dr u aradım adetin 2.günü gel dedi. Bugun gittim az once geldim eve dr muayenede cok saskındı bende usg de biraz gordum rahim baya kist dolu benim cok yumurtam olmustu ama onemli olan sagdaki 3 tane demisti.. Simdi bana d.kontrol hapi verdi bu ay dinlendirecegiz ilaclar cok kuvvetli oldugu icin kistler kalmis dedi.. Tamam normal olabilir ama dr cok saskindi esim bile dedi dr muayene edip seni odaya girdiginde cok saskin bir ifadesi vardi diye. Sizce ne olabilir ki???

Canim şaşıracak bişey yok aslında herkesin neredeyse aşılamadan sonraki ay kist olmuş benim de var , doğum kontrol hapı yerine soğan suyu denesen sende keşke diğer ay geçmemiş olursa doğum kontrol hapı icersin tabi karar senin ama ben zaten zor hamile kaldığımız için o haa baya bi gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…