Haklisin...bis de esimle ankarada yalniziz..gelen giden akraba yok...ne demek istedigini cok iyi anliyorum..aile akraba gelen giden sevmemek degil kaygin..unuttugun bir ortama esinle tekrar alismaya calismak..hem de bu sıkıntili surecte gozunu korkutuyor olabilir..kayseride de tedavi sartlari acik ara tatvana gore iyidir.insallah tup bebege ihtiyacin olmaz ama esra erol bir cifte tup bebek yaptirmisti orda bir merkezde..ikizleri olmustiAileme kavuşmak güzel olacak ama 5 senedir öyle alıştık ki yalnızlığa yoğunluk gözümü korkutuyor gelen giden akraba vs
Cnm senin bir taneydi kistin yanlis hatirlamiyorsam.bana kulllandirdilar 1 taneyken.keske ben kullanmasaymisim.cok yumurta atilamayip kiste donduyse kullansin kurtulsun riske atmasin bence.Canim şaşıracak bişey yok aslında herkesin neredeyse aşılamadan sonraki ay kist olmuş benim de var , doğum kontrol hapı yerine soğan suyu denesen sende keşke diğer ay geçmemiş olursa doğum kontrol hapı icersin tabi karar senin ama ben zaten zor hamile kaldığımız için o haa baya bi gıcığım
Haklisin...bis de esimle ankarada yalniziz..gelen giden akraba yok...ne demek istedigini cok iyi anliyorum..aile akraba gelen giden sevmemek degil kaygin..unuttugun bir ortama esinle tekrar alismaya calismak..hem de bu sıkıntili surecte gozunu korkutuyor olabilir..kayseride de tedavi sartlari acik ara tatvana gore iyidir.insallah tup bebege ihtiyacin olmaz ama esra erol bir cifte tup bebek yaptirmisti orda bir merkezde..ikizleri olmustitasinma telasinda bile odagin olmaz hamile kalabilirsin.insallah
Evet 1 tane valla bilmiyorum ki karar kendinin tabi bana doktor hamile kalmaya engel değil dedi kendi kendine düşer dedi soğanı burdan heves edip kullanmaya başladımCnm senin bir taneydi kistin yanlis hatirlamiyorsam.bana kulllandirdilar 1 taneyken.keske ben kullanmasaymisim.cok yumurta atilamayip kiste donduyse kullansin kurtulsun riske atmasin bence.
Kesinlikle dusunmek lazim.bebegin olursa kolay mi ev tasimak..insallah gonlunize gore bir eviniz icini dolduran bebisleriniz olurr..Canim benim aynen söylediğin gibi valla. Zaten ben tatillerde bol bol önerilen tüm doktorlara gidiyodum kayseri de şimdi düzenli hale gelecek bakalım hayırlısı nereye çıkacak tayin evimiz var orda ama eve yakın biyere atanmak imkansız ben okuluma yakın kiraya çıkmak istiyorum bebişimi boş derslerde gelip emzirmek icin bebekle kafayı yemek bu işte doğmamış bebeğe don biçtim yine
Amiiiinnnnn cumlemize inşallahKesinlikle dusunmek lazim.bebegin olursa kolay mi ev tasimak..insallah gonlunize gore bir eviniz icini dolduran bebisleriniz olurr..
Dedim ki acaba hic yumurta catlamamisda adam oyuzden mi soka girdi. Birsey dicem birde benim asilamadan sonra ne kasik agrim nede akintim hic dinmedi nasil akinti geliyordu biliyormusun su gibi ve beyaz renk ama foşur foşur.. Bende diyordum ki ooo kesin hamileyim simdide diyorum ki bence yumurtalar catlamadi hic dr sok oldu hemsire kafasini dr a egip oda saskin bir sekilde dr a bakti yani dr un saskinligi hemsirenin bile dikkatini cekti dusun.. Yoksa kist kalmasi tamam normalde dr un tavri cok kafama takildiCanim şaşıracak bişey yok aslında herkesin neredeyse aşılamadan sonraki ay kist olmuş benim de var , doğum kontrol hapı yerine soğan suyu denesen sende keşke diğer ay geçmemiş olursa doğum kontrol hapı icersin tabi karar senin ama ben zaten zor hamile kaldığımız için o haa baya bi gıcığım
Aaaa oylemi yapayim benim birtanr degil di tahmini 6-7 tane vardi sok oldumCnm senin bir taneydi kistin yanlis hatirlamiyorsam.bana kulllandirdilar 1 taneyken.keske ben kullanmasaymisim.cok yumurta atilamayip kiste donduyse kullansin kurtulsun riske atmasin bence.
Allah allah ilginç hakkaten soğan kürü de yap hap ta iç madem gelecek aya pırıl pırıl olur heryerDedim ki acaba hic yumurta catlamamisda adam oyuzden mi soka girdi. Birsey dicem birde benim asilamadan sonra ne kasik agrim nede akintim hic dinmedi nasil akinti geliyordu biliyormusun su gibi ve beyaz renk ama foşur foşur.. Bende diyordum ki ooo kesin hamileyim simdide diyorum ki bence yumurtalar catlamadi hic dr sok oldu hemsire kafasini dr a egip oda saskin bir sekilde dr a bakti yani dr un saskinligi hemsirenin bile dikkatini cekti dusun.. Yoksa kist kalmasi tamam normalde dr un tavri cok kafama takildiBende acikcasi sogan kuru yapayim diyorum bugun karar vericem hap mi sogan kuru mu
6 7 taneyse kullan canim. Benim 1 taneydi kullanmasaymisim diyorum.riske atmaAaaa oylemi yapayim benim birtanr degil di tahmini 6-7 tane vardi sok oldum
Geçmemiştir daha ya 12 gün diyor bazı yerlerdeay benım ovulasyon testım hala pozıtıf
ıgne 19 mayıs 23:30 da oldum. gecmedı mı hala etkısı
Canim insallah dollenmistir cunku o yumurtan catlamis olabilirKızlar çok abzürt bişey sorcam , benim adet bitiminde soğan kürüne başladığım ilk iki gün hafif pembe leké olmuştu o zamandan beri de akıntı durmuyo, 2 gündür de göğüslerim aciyo ve dolgun,yani ovulasyon günüm bile gelmeden daha bu belirtiler bana acaba kist dediğimiz olgun bi yumurtaydı da çatladı dollendi mi bunları getiriyor aklıma psikopata bağlamış olduğum için kendi kendime de üretiyor olabilirim belirti mümkün mü böyle bişey.
Adet bitti sanıp birlikte olduk ertesi gün az az yine geldi o zaman bi mucize gerçekleşmiş olabilir mi ki?
Ayrica hic de abzurt degil burda birbirimize sormicaksak kime sorcazKızlar çok abzürt bişey sorcam , benim adet bitiminde soğan kürüne başladığım ilk iki gün hafif pembe leké olmuştu o zamandan beri de akıntı durmuyo, 2 gündür de göğüslerim aciyo ve dolgun,yani ovulasyon günüm bile gelmeden daha bu belirtiler bana acaba kist dediğimiz olgun bi yumurtaydı da çatladı dollendi mi bunları getiriyor aklıma psikopata bağlamış olduğum için kendi kendime de üretiyor olabilirim belirti mümkün mü böyle bişey.
Adet bitti sanıp birlikte olduk ertesi gün az az yine geldi o zaman bi mucize gerçekleşmiş olabilir mi ki?
Abowww é o zaman dansCanim insallah dollenmistir cunku o yumurtan catlamis olabilir
Gidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsinDedim ki acaba hic yumurta catlamamisda adam oyuzden mi soka girdi. Birsey dicem birde benim asilamadan sonra ne kasik agrim nede akintim hic dinmedi nasil akinti geliyordu biliyormusun su gibi ve beyaz renk ama foşur foşur.. Bende diyordum ki ooo kesin hamileyim simdide diyorum ki bence yumurtalar catlamadi hic dr sok oldu hemsire kafasini dr a egip oda saskin bir sekilde dr a bakti yani dr un saskinligi hemsirenin bile dikkatini cekti dusun.. Yoksa kist kalmasi tamam normalde dr un tavri cok kafama takildiBende acikcasi sogan kuru yapayim diyorum bugun karar vericem hap mi sogan kuru mu
Tamam bugün geliyo dr şehir dışından ugrarim yarın o arada napsamkiGidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsin
Bana sanmıştım aman neyse olsun olsun.Gidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?