Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aileme kavuşmak güzel olacak ama 5 senedir öyle alıştık ki yalnızlığa yoğunluk gözümü korkutuyor gelen giden akraba vs
Haklisin...bis de esimle ankarada yalniziz..gelen giden akraba yok...ne demek istedigini cok iyi anliyorum..aile akraba gelen giden sevmemek degil kaygin..unuttugun bir ortama esinle tekrar alismaya calismak..hem de bu sıkıntili surecte gozunu korkutuyor olabilir..kayseride de tedavi sartlari acik ara tatvana gore iyidir.insallah tup bebege ihtiyacin olmaz ama esra erol bir cifte tup bebek yaptirmisti orda bir merkezde..ikizleri olmusti tasinma telasinda bile odagin olmaz hamile kalabilirsin.insallah

Cnm senin bir taneydi kistin yanlis hatirlamiyorsam.bana kulllandirdilar 1 taneyken.keske ben kullanmasaymisim.cok yumurta atilamayip kiste donduyse kullansin kurtulsun riske atmasin bence.

Canim benim aynen söylediğin gibi valla. Zaten ben tatillerde bol bol önerilen tüm doktorlara gidiyodum kayseri de şimdi düzenli hale gelecek bakalım hayırlısı nereye çıkacak tayin evimiz var orda ama eve yakın biyere atanmak imkansız ben okuluma yakın kiraya çıkmak istiyorum bebişimi boş derslerde gelip emzirmek icin bebekle kafayı yemek bu işte doğmamış bebeğe don biçtim yine

Cnm senin bir taneydi kistin yanlis hatirlamiyorsam.bana kulllandirdilar 1 taneyken.keske ben kullanmasaymisim.cok yumurta atilamayip kiste donduyse kullansin kurtulsun riske atmasin bence.
Evet 1 tane valla bilmiyorum ki karar kendinin tabi bana doktor hamile kalmaya engel değil dedi kendi kendine düşer dedi soğanı burdan heves edip kullanmaya başladım

Kesinlikle dusunmek lazim.bebegin olursa kolay mi ev tasimak..insallah gonlunize gore bir eviniz icini dolduran bebisleriniz olurr..

Dedim ki acaba hic yumurta catlamamisda adam oyuzden mi soka girdi. Birsey dicem birde benim asilamadan sonra ne kasik agrim nede akintim hic dinmedi nasil akinti geliyordu biliyormusun su gibi ve beyaz renk ama foşur foşur.. Bende diyordum ki ooo kesin hamileyim simdide diyorum ki bence yumurtalar catlamadi hic dr sok oldu hemsire kafasini dr a egip oda saskin bir sekilde dr a bakti yani dr un saskinligi hemsirenin bile dikkatini cekti dusun.. Yoksa kist kalmasi tamam normalde dr un tavri cok kafama takildi Bende acikcasi sogan kuru yapayim diyorum bugun karar vericem hap mi sogan kuru mu

Aaaa oylemi yapayim benim birtanr degil di tahmini 6-7 tane vardi sok oldum

Allah allah ilginç hakkaten soğan kürü de yap hap ta iç madem gelecek aya pırıl pırıl olur heryer

ay benım ovulasyon testım hala pozıtıf
ıgne 19 mayıs 23:30 da oldum. gecmedı mı hala etkısı

Kızlar çok abzürt bişey sorcam , benim adet bitiminde soğan kürüne başladığım ilk iki gün hafif pembe leké olmuştu o zamandan beri de akıntı durmuyo, 2 gündür de göğüslerim aciyo ve dolgun,yani ovulasyon günüm bile gelmeden daha bu belirtiler bana acaba kist dediğimiz olgun bi yumurtaydı da çatladı dollendi mi bunları getiriyor aklıma psikopata bağlamış olduğum için kendi kendime de üretiyor olabilirim belirti mümkün mü böyle bişey.
Adet bitti sanıp birlikte olduk ertesi gün az az yine geldi o zaman bi mucize gerçekleşmiş olabilir mi ki?

Canim insallah dollenmistir cunku o yumurtan catlamis olabilir

Ayrica hic de abzurt degil burda birbirimize sormicaksak kime sorcaz

Gidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…