Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun canım aşılaman yumurta ve sperm durumu nasildi ?
teşekkürler canım, benim eşim ekim ayında varikosel ameliyatı oldu, değerlerimiz dalgalanma gösterse de normal değer aralıklarında, sayı 70 milyon, hareketlilik %60 benim de iki tane yumurtam vardı

Bizim sperm yikama islemine gittigimiz yerdeki dr nededi biliyormusun adet sonrasi iliskiye girin adetten hemen sonraki o hafta kaldin kaldin yoksa ay yumurtlama gunum ay soyle oldu hepsi yalan dedi.. Soruna cevap olarak neden boyle oldum bilmiyorum ama aklinizda bulunsun adetten hemen sonra calisin o hafta oluyor hersey. Dikkat edin ilk gece gebe kalanlar hep derko temizlendim guslumu aldim evlendim o gece kaldim istbunlar hep adet sonrasi

Gidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsin
Aslinda esim sabah arayip soracakti onunda dikkatini cekmisti bu durum ama unuttuk. Kararsiz kaldim cok ustunede dusmek istemiyorum hayirlisi artik simdi ilaci ve kuru kullanip adeti beklicem kismetse bak yaziyorum ama drun yuzu geldi aklima yine meraklandim :) esim gelsinde insaAlah ona aratcam :)

aynen arklar ya. dedim ya arkdasmda o kdar aşılamaya ıvıra zıvıra hamile kalamadı. bu ay ehh yeter deip adetten hemen sonraki gün takılmş sadece. hamile kaldı. demekki önceki aydan kalan yumurtalar olabilio.

Kızlar dr u mu aradım niye okadar saskindiniz cok mu kist var yuz ifadenize cok takildim dedim hayir hic bi sorun yok sadece tedavi baslatacaktim size oyuzdendri yoksa birsey yok icin rahat olsun dedi.. Valla rahatladim hocam dedim :)))

Arkadaşlar merhaba ben de dün aşılamamı oldum inşaallah. Dr test günü olarak 14 gün sonrasını 9 haziran'ı verdi. Sizin test gününüz de böyle mi? Bir de ekte eşimin sperm sonuçları var ne kadar enjekte edilmiş, yüzde kaçı hareketli vs tam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz acaba? :)

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 54
33mlyon sperm %93 hareketlilik. ileri hareket oranı %42 güzel yani hayırlı olsun inş.tutar :) feministic

Amin inşaallah çok uzun yılların bekleyişi var... Bir soru daha sorsam? Crinone jel kullanıyorum. Bugun ilk defa işe giderken sıktım. Haftasonu da aynı saatte mi sıkmak lazım? Yani hep aynı saatte mi kullanmalı?

Kızlar kistlerim icin gittim d.kontrol hapimi aldim ama inanılmaz yan etkileri var ben onu kullanmak istemiyorum.Bana sogan kürünün tarifini verip nezaman baslamam gerektigini soylermisiniz size zahmet

Kızlar kistlerim icin gittim d.kontrol hapimi aldim ama inanılmaz yan etkileri var ben onu kullanmak istemiyorum.Bana sogan kürünün tarifini verip nezaman baslamam gerektigini soylermisiniz size zahmet
Sabah akşam yemekten önce 1 buçuk şu bardağı suyu kaynatıp orta boy soğanı soyup 4 é bölüp 5 dk kaynatiyorsun ılıktan sıcağa yakın içiyorsun yalnız aç olmak önemli ben biraz bozdum zamanlarını bazı günler tek sefer içtim inşallah ise yarar

Crinone jel hergun ayi saatte kullanilmali ve sonrasinda yurunmeli..

Sagol canim peki adetin kacinci gunu baslicam

Crinone jel hergun ayi saatte kullanilmali ve sonrasinda yurunmeli..

Bana yatarken yap kalkma demişti niye böyle farklı soylemislerki

Bana da dr kullandıktan sonra ya hafif bir yürüyüş ya da yattığın yerde bisiklet hareketi dedi. Ama aynı saatte yapmak zor olacak bana da işte Peki folbiol ve glifor da mı hep aynı saatte alınmalı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…