Olsun canim yazilar birbirine karisiyor en son biz yazistigimiz icin normal oyle sanmanBana sanmıştım aman neyse olsun olsun.
Hayırlı olsun canım aşılaman yumurta ve sperm durumu nasildi ?selam arkadaşlar ben de dün aşılama yaptırdım beni de listeye eklerseniz pek sevinirimRabbim bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah
teşekkürler canım, benim eşim ekim ayında varikosel ameliyatı oldu, değerlerimiz dalgalanma gösterse de normal değer aralıklarında, sayı 70 milyon, hareketlilik %60 benim de iki tane yumurtam vardıHayırlı olsun canım aşılaman yumurta ve sperm durumu nasildi ?
Bizim sperm yikama islemine gittigimiz yerdeki dr nededi biliyormusun adet sonrasi iliskiye girin adetten hemen sonraki o hafta kaldin kaldin yoksa ay yumurtlama gunum ay soyle oldu hepsi yalan dedi.. Soruna cevap olarak neden boyle oldum bilmiyorum ama aklinizda bulunsun adetten hemen sonra calisin o hafta oluyor hersey. Dikkat edin ilk gece gebe kalanlar hep derko temizlendim guslumu aldim evlendim o gece kaldim istbunlar hep adet sonrasiKızlar çok abzürt bişey sorcam , benim adet bitiminde soğan kürüne başladığım ilk iki gün hafif pembe leké olmuştu o zamandan beri de akıntı durmuyo, 2 gündür de göğüslerim aciyo ve dolgun,yani ovulasyon günüm bile gelmeden daha bu belirtiler bana acaba kist dediğimiz olgun bi yumurtaydı da çatladı dollendi mi bunları getiriyor aklıma psikopata bağlamış olduğum için kendi kendime de üretiyor olabilirim belirti mümkün mü böyle bişey.
Adet bitti sanıp birlikte olduk ertesi gün az az yine geldi o zaman bi mucize gerçekleşmiş olabilir mi ki?
Aslinda esim sabah arayip soracakti onunda dikkatini cekmisti bu durum ama unuttuk. Kararsiz kaldim cok ustunede dusmek istemiyorum hayirlisi artik simdi ilaci ve kuru kullanip adeti beklicem kismetse bak yaziyorum ama drun yuzu geldi aklima yine meraklandim :) esim gelsinde insaAlah ona aratcam :)Gidebilirsen bir daha git doktora ya da özeldeyse tel ile ara.niye aklin takili kalsin
Vallahi ben de cok merak etmistim.Kızlar dr u mu aradım niye okadar saskindiniz cok mu kist var yuz ifadenize cok takildim dedim hayir hic bi sorun yok sadece tedavi baslatacaktim size oyuzdendri yoksa birsey yok icin rahat olsun dedi.. Valla rahatladim hocam dedim :)))
33mlyon sperm %93 hareketlilik. ileri hareket oranı %42 güzel yani hayırlı olsun inş.tutar :)feministic
Sabah akşam yemekten önce 1 buçuk şu bardağı suyu kaynatıp orta boy soğanı soyup 4 é bölüp 5 dk kaynatiyorsun ılıktan sıcağa yakın içiyorsun yalnız aç olmak önemli ben biraz bozdum zamanlarını bazı günler tek sefer içtim inşallah ise yararKızlar kistlerim icin gittim d.kontrol hapimi aldim ama inanılmaz yan etkileri var ben onu kullanmak istemiyorum.Bana sogan kürünün tarifini verip nezaman baslamam gerektigini soylermisiniz size zahmet
Crinone jel hergun ayi saatte kullanilmali ve sonrasinda yurunmeli..Amin inşaallah çok uzun yılların bekleyişi var... Bir soru daha sorsam? Crinone jel kullanıyorum. Bugun ilk defa işe giderken sıktım. Haftasonu da aynı saatte mi sıkmak lazım? Yani hep aynı saatte mi kullanmalı?
Bana yatarken yap kalkma demişti niye böyle farklı soylemislerkiCrinone jel hergun ayi saatte kullanilmali ve sonrasinda yurunmeli..
3 asilamada da benim kullandiktan sonra yuru dediler.Bana yatarken yap kalkma demişti niye böyle farklı soylemislerki
Sagol canim peki adetin kacinci gunu baslicamSabah akşam yemekten önce 1 buçuk şu bardağı suyu kaynatıp orta boy soğanı soyup 4 é bölüp 5 dk kaynatiyorsun ılıktan sıcağa yakın içiyorsun yalnız aç olmak önemli ben biraz bozdum zamanlarını bazı günler tek sefer içtim inşallah ise yarar
Crinone jel hergun ayi saatte kullanilmali ve sonrasinda yurunmeli..
Bana yatarken yap kalkma demişti niye böyle farklı soylemislerki
Adetin bitiminin 2. Gunu başlanacak 15 gunSagol canim peki adetin kacinci gunu baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?