Sabah tok karnına diyolar ama ben onu aklıma geldikçe içiyorum.Bana da dr kullandıktan sonra ya hafif bir yürüyüş ya da yattığın yerde bisiklet hareketi dedi. Ama aynı saatte yapmak zor olacak bana da iştePeki folbiol ve glifor da mı hep aynı saatte alınmalı acaba?
Tamam canim cok sagolAdetin bitiminin 2. Gunu başlanacak 15 gun
canım aynı gün yaptırmışız aşılamayı hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah. aşılama esnasında kendini kastıysan kanama onunla ilgili olabilir canım, sonuçta ultrason filan derken zedelenme olabilir.missagor beni de ekleyebilirsin listeye 26.05 de oldum
bu arada sorum olacak kızlar
ertesi gün ilişki önerdi doktor dün yaptk ve sonrasında kanamam oldu çok korktumya ters giden birşeyler olabilir mi
missagor beni de ekleyebilirsin listeye 26.05 de oldum
bu arada sorum olacak kızlar
ertesi gün ilişki önerdi doktor dün yaptk ve sonrasında kanamam oldu çok korktumya ters giden birşeyler olabilir mi
canım aynı gün yaptırmışız aşılamayı hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah. aşılama esnasında kendini kastıysan kanama onunla ilgili olabilir canım, sonuçta ultrason filan derken zedelenme olabilir.
bana 15 gün sonra dediler ama ben de 11-12. günden başlarım heraldeBenim de 26 mayıs arkadaşlar inşaallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. Test gününüz için ne Dedi doktor? Bana 9 haziran Dedi yani 14 gün sonra ama ben 10 günden sonra evde test yaparım dayanamam gibi geliyor
Arkadaslar evde test yapacaksaniz 10.gunden sonra erken gebelik testi alin..normal gebelik testleri 5.haftadan sonr gosterirmis..aklinizda bulunsun..bana 15 gün sonra dediler ama ben de 11-12. günden başlarım heralde
Ozelde genelde asilamadan 2 gun sonra cagirirlar kontrol icin.ben devlette oldum hep ama en son asilamamdan 2 gun sonra kendim gittim kontrole..bana boyle bir uygulama olmadigini soyleyip uzayli muamelesi yapsalarda amacima ulastim baktirdim.catlamisti cok sukur.kucuk bir olasilil catlamamasi.takmayin kafaniza.Gerçekten kafama çok takıldı yumurtanın çatlamamış olmama ihtimali de var di mi? Neden kontrol etmiyorlar ki? Çatlamadıysa boşuna aşılama olmuş olmuyor muyuz ?
Aslında benim de özel ve İstanbul'da iyi bir hastane ama hiç öyle birşey demediler. Benim kafama takılma sebebi yumurta akı gibi olan akıntımın gelmemesi. Normalde hep gelirdiOzelde genelde asilamadan 2 gun sonra cagirirlar kontrol icin.ben devlette oldum hep ama en son asilamamdan 2 gun sonra kendim gittim kontrole..bana boyle bir uygulama olmadigini soyleyip uzayli muamelesi yapsalarda amacima ulastim baktirdim.catlamisti cok sukur.kucuk bir olasilil catlamamasi.takmayin kafaniza.
Ilac kullandigimiz icin surec her zamanki gibi devam etmeyebilir.o yuzden vesveselerle moralini dusurme.madem ozelde ara ogrenmek istiyorum gelsem kontrol eder misiniz de..Aslında benim de özel ve İstanbul'da iyi bir hastane ama hiç öyle birşey demediler. Benim kafama takılma sebebi yumurta akı gibi olan akıntımın gelmemesi. Normalde hep gelirdi
Galiba iğneler etkiliyormuş o testlerin sonucunuarkadaşlar bana perşembe aşılama yapıldı, dün ve bugün ovülasyon testi yaptım hala koyu. acaba yeni mi çatlayacak yumurtalar yoksa çatlatma iğnesinden dolayı mı koyu çıkıyor
Canim ignenin etkisi gebelik testi yap oda cift çizgi çıkar benim 7.gun yeni yeni siliklesmeye başladıarkadaşlar bana perşembe aşılama yapıldı, dün ve bugün ovülasyon testi yaptım hala koyu. acaba yeni mi çatlayacak yumurtalar yoksa çatlatma iğnesinden dolayı mı koyu çıkıyor
Galiba iğneler etkiliyormuş o testlerin sonucunu
teşekkürler arkadaşlar, bir yandan diyorum doktor ne yaptığını biliyordur, bir yandan da diyorum acaba beklenenden farklı zamanda çatlayabiliyor muCanim ignenin etkisi gebelik testi yap oda cift çizgi çıkar benim 7.gun yeni yeni siliklesmeye başladı
Canım maalesef hüsran yapacak bişey yok 2 aşılama yaptırmadım sogan kürüne başladım bittikten sonra hayıt suyunu içecem inşallah hepimize Allahım hayırlısını versin
Amin canım, sağlık olsun. Bizlerin de olmadı. Hepimiz dinlenmedeyiz ve sanırım herkes soğan suyu yudumluyor :) bir kaç ay sonra güzel haberler vermek ümidiyle artıkCanım maalesef hüsran yapacak bişey yok 2 aşılama yaptırmadım sogan kürüne başladım bittikten sonra hayıt suyunu içecem inşallah hepimize Allahım hayırlısını versin
Kullandigimiz tum ilaclarin kombine sonucu canim bunlarKızlar bu crinone jel hamilelik belirtisi gibi etkiler yapar mi. kasiklarimda farkli bisiler oluyo sanki elektirik çarpması mi desem batma mi desem bilemedimgöğüs hassasiyetim catlatma ignesi oldugum günden beri var. hamile olmam düşük ihtimal ama acaba crinone jelden dolayi mi oluyor böyle sizde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?