Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, bende 20 Mayıs ta aşılama oldum, birinci aşılamam ilaçlıydı tutmadı, daha sonra eşim varikosel ameliyatı oldu, ikinci aşılamamda gonal f iğne kullandım sperm sayısı 22milyondu tutmadı, şimdi 3. aşılamamın 10. Günündeyim gün içinde başımda bir sersemlik oluyor baş dönmesi gibi değil gibi ağırlaşıyor sanki, ve göğüslerim de ağrı var acaba hamilemiyim yada kullandığım progestanın etkisimi?

senin 12.gün galiba? test günün ne zaman? ben 12.günü görsem mutlaka bir test yaparım herhalde

bende de benzer belirtiler var sanirim kullandigimiz ilaclarda yapiyor olabilir kuzu kuzu test zamanimizi beklicez yapcak bisey yok cnm

senin 12.gün galiba? test günün ne zaman? ben 12.günü görsem mutlaka bir test yaparım herhalde
evet cnm 12. günüm inan bi yanim deli gibi test yapmak istiyor ama diğer yanim durduruyor. 2 senedir o kadar cok negatif test gördüm ki erken yapip negatif görünce bi taraftan üzülüyor insan bi taraftan belki bat gecince çıkar diyo duygu karmasasi yaşıyorsun. bu ay sakince batı beklemeye calisicam. inan bugün 12. gün olduğunu bile bilmiodum unutmaya calisiyorum çünkü simdi sen deyince saydım

:) unutmakta baya başarılısın o zaman :) test günü ne zaman peki?

hayirli olsun cnm sağlıkla kucağına alirsin insallah :) belirtin filan olmus muydu?

amin canım sağol inşallah Allahım sanada nasip etsin belirti olarak göğüs hassasiyetim çok olmuştu hala devam ediyor arada kasığımda da batma oluyordu onun dışında pek belirtim olmamıştı.

amin canım sağol inşallah Allahım sanada nasip etsin belirti olarak göğüs hassasiyetim çok olmuştu hala devam ediyor arada kasığımda da batma oluyordu onun dışında pek belirtim olmamıştı.
Canim hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsin benim de bu gun 9.gunum idrarda test yaptin mi kacinci gunu yaptin idrarin koyulasma vs plmuymuydu peki.bide akintin varmiydi renklimiydi.ay cok soru sordum kusura bakma :)

Canim hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsin benim de bu gun 9.gunum idrarda test yaptin mi kacinci gunu yaptin idrarin koyulasma vs plmuymuydu peki.bide akintin varmiydi renklimiydi.ay cok soru sordum kusura bakma :)

ben dayanamamış 10. gün yapmıştım testi silik çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim sonuç 28 çıktı. idrarımda koyuluk varmıydı bilemiyorum o bende genelde var az su içtiğim için akıntım vardı biraz seffaf hala da devam ediyor akıntı

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaallah. ben de sorayım :) ilk aşılama mıydı? Ne kadar beklemiştiniz Bebek için ve sorun neydi?

Canim.cok tesekkur ederim cevabin icin bende akinti bazen beyaz bazen sarı geliyo pek seffaf degil yani y

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaallah. ben de sorayım :) ilk aşılama mıydı? Ne kadar beklemiştiniz Bebek için ve sorun neydi?

3 senelik evliyiz ilk bebeğim 2 sene önce kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Baya bir süre korktum aynı şeyleri yaşarım diye son 6 aydır da istedik ama olmadı yumurta rezervlerim azalmıştı eşiminde morfoloji sorunu vardı. ilk aşılamamdı bu sadece 1 yumurtam gelişmişti benim umudum yoktu ama kısmet oldu. İnşallah kucağıma almakta nasip olur

Canim.cok tesekkur ederim cevabin icin bende akinti bazen beyaz bazen sarı geliyo pek seffaf degil yani y

doktor bana ekstra birşey vermemişti ama burda takip ettiğime göre jel kullananlar progestan kullananlar falan var akıntıların sebebi o olabilir inşallah güzel haberlerini alırız.

doktor bana ekstra birşey vermemişti ama burda takip ettiğime göre jel kullananlar progestan kullananlar falan var akıntıların sebebi o olabilir inşallah güzel haberlerini alırız.
Yok hayatim ben jel filan kullanmiyorum insaallah guzel haberler verebilirim bende 2.asilamamda gebelik oldu ama gelismedigi icin kurtaj oldum bu 3.asilamam insaallah nasip olur bu sefer cok dua et bize allah sanada kucagina almayi nasip etsin inşaallah

Amin inşaallah. Benim de 2 dış gebeliğim var. Aslında hiç problemimiz yok gibi. Benim tek tüpümde hafif yapışıklık varmış. 5 yıl aldı bütün süreç. Benim de ilk aşılamam ve umut ve umutsuzluk arasında sallanıyorum. İnşaallah biz bekleyenlere de nasip olur

yavrukartalim feministic dualarım sizinle inşallah sizinle birlikte isteyen herkese Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin beklemek çok zor öğreniyorsun sonrası yine endişe nasıl olacak sağlıklı olacak mı anne olmak böyle birşey herhalde hep tedirgin endişeli olmak Allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…