Kızlar bu crinone jel hamilelik belirtisi gibi etkiler yapar mi. kasiklarimda farkli bisiler oluyo sanki elektirik çarpması mi desem batma mi desem bilemedimgöğüs hassasiyetim catlatma ignesi oldugum günden beri var. hamile olmam düşük ihtimal ama acaba crinone jelden dolayi mi oluyor böyle sizde de oldu mu?
bende de benzer belirtiler var sanirim kullandigimiz ilaclarda yapiyor olabilir kuzu kuzu test zamanimizi beklicez yapcak bisey yok cnmMerhaba, bende 20 Mayıs ta aşılama oldum, birinci aşılamam ilaçlıydı tutmadı, daha sonra eşim varikosel ameliyatı oldu, ikinci aşılamamda gonal f iğne kullandım sperm sayısı 22milyondu tutmadı, şimdi 3. aşılamamın 10. Günündeyim gün içinde başımda bir sersemlik oluyor baş dönmesi gibi değil gibi ağırlaşıyor sanki, ve göğüslerim de ağrı var acaba hamilemiyim yada kullandığım progestanın etkisimi?
evet cnm 12. günüm inan bi yanim deli gibi test yapmak istiyor ama diğer yanim durduruyor. 2 senedir o kadar cok negatif test gördüm kisenin 12.gün galiba? test günün ne zaman? ben 12.günü görsem mutlaka bir test yaparım herhalde
evet cnm 12. günüm inan bi yanim deli gibi test yapmak istiyor ama diğer yanim durduruyor. 2 senedir o kadar cok negatif test gördüm kierken yapip negatif görünce bi taraftan üzülüyor insan bi taraftan belki bat gecince çıkar diyo duygu karmasasi yaşıyorsun. bu ay sakince batı beklemeye calisicam. inan bugün 12. gün olduğunu bile bilmiodum unutmaya calisiyorum çünkü simdi sen deyince saydım
doktor 2 haziranda kan tahlili yaptir dedi ama artik kan vermekten de bıktım 2 haziranda regli gelmezse 3 haziran sabahi idrar testi yaparim insallahsenin 12.gün galiba? test günün ne zaman? ben 12.günü görsem mutlaka bir test yaparım herhalde
hayirli olsun cnm sağlıkla kucağına alirsin insallah :) belirtin filan olmus muydu?merhaba kızlar bende nisan ayında aşılamayla hamile kaldım. Allahım gönlünüze göre versin inşallahben dayanamamış 10. gün test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm.
hayirli olsun cnm sağlıkla kucağına alirsin insallah :) belirtin filan olmus muydu?
Canim hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsin benim de bu gun 9.gunum idrarda test yaptin mi kacinci gunu yaptin idrarin koyulasma vs plmuymuydu peki.bide akintin varmiydi renklimiydi.ay cok soru sordum kusura bakma :)amin canım sağol inşallah Allahım sanada nasip etsin belirti olarak göğüs hassasiyetim çok olmuştu hala devam ediyor arada kasığımda da batma oluyordu onun dışında pek belirtim olmamıştı.
Canim hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsin benim de bu gun 9.gunum idrarda test yaptin mi kacinci gunu yaptin idrarin koyulasma vs plmuymuydu peki.bide akintin varmiydi renklimiydi.ay cok soru sordum kusura bakma :)amin canım sağol inşallah Allahım sanada nasip etsin belirti olarak göğüs hassasiyetim çok olmuştu hala devam ediyor arada kasığımda da batma oluyordu onun dışında pek belirtim olmamıştı.
Canim hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsin benim de bu gun 9.gunum idrarda test yaptin mi kacinci gunu yaptin idrarin koyulasma vs plmuymuydu peki.bide akintin varmiydi renklimiydi.ay cok soru sordum kusura bakma :)
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaallah. ben de sorayım :) ilk aşılama mıydı? Ne kadar beklemiştiniz Bebek için ve sorun neydi?ben dayanamamış 10. gün yapmıştım testi silik çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim sonuç 28 çıktı. idrarımda koyuluk varmıydı bilemiyorum o bende genelde var az su içtiğim için akıntım vardı biraz seffaf hala da devam ediyor akıntı
Canim.cok tesekkur ederim cevabin icin bende akinti bazen beyaz bazen sarı geliyo pek seffaf degil yani yben dayanamamış 10. gün yapmıştım testi silik çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim sonuç 28 çıktı. idrarımda koyuluk varmıydı bilemiyorum o bende genelde var az su içtiğim için akıntım vardı biraz seffaf hala da devam ediyor akıntı
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaallah. ben de sorayım :) ilk aşılama mıydı? Ne kadar beklemiştiniz Bebek için ve sorun neydi?
Canim.cok tesekkur ederim cevabin icin bende akinti bazen beyaz bazen sarı geliyo pek seffaf degil yani y
Yok hayatim ben jel filan kullanmiyorum insaallah guzel haberler verebilirim bende 2.asilamamda gebelik oldu ama gelismedigi icin kurtaj oldum bu 3.asilamam insaallah nasip olur bu sefer cok dua et bize allah sanada kucagina almayi nasip etsin inşaallahdoktor bana ekstra birşey vermemişti ama burda takip ettiğime göre jel kullananlar progestan kullananlar falan var akıntıların sebebi o olabilir inşallah güzel haberlerini alırız.
Amin inşaallah. Benim de 2 dış gebeliğim var. Aslında hiç problemimiz yok gibi. Benim tek tüpümde hafif yapışıklık varmış. 5 yıl aldı bütün süreç. Benim de ilk aşılamam ve umut ve umutsuzluk arasında sallanıyorum. İnşaallah biz bekleyenlere de nasip olur3 senelik evliyiz ilk bebeğim 2 sene önce kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Baya bir süre korktum aynı şeyleri yaşarım diye son 6 aydır da istedik ama olmadı yumurta rezervlerim azalmıştı eşiminde morfoloji sorunu vardı. ilk aşılamamdı bu sadece 1 yumurtam gelişmişti benim umudum yoktu ama kısmet oldu. İnşallah kucağıma almakta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?